- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #27.481
Cnm bizde seni özledık, inşallah surecın guzel ilerlerSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz @SafransariTikabasa bebekheyecani @imagination forever @Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
kaybın için çok üzüldüm canımKızlar kaybettim bebeğimi kalbi durmuş 7.haftada dün kontrole gittiğimde öğrendim…Zumruduanka96 canım beni sil istersen….
Canım benim ne zamandır gözlerim seni arıyordu hoşgeldin, çok iyi olmuş ara verdin kafanı dinledin eminim sana çok iyi gelmiştir. İnşallah bu kafa rahatlığı sana bebis getirir hem tedavinde başlayacakmış güzel haberlerini almak yakındır umarımSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz @SafransariTikabasa bebekheyecani @imagination forever @Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
Cok üzüldüm ne denir bilemiyorum Allah sabır versinKızlar kaybettim bebeğimi kalbi durmuş 7.haftada dün kontrole gittiğimde öğrendim…Zumruduanka96 canım beni sil istersen….
müthiş bir kasık ve gaz ağrım var kuzum sanki içimden bir şey çekiyorlar anlamadımhem de missler gibi kopkoyu bir pik. Hadi rastgele canım
Doğru diyorsun kuzum Allah büyükarkadaşım korunurken hamile kaldı. Hani nerde yumurtlama günü hani nerde pik günü. Ben kafaları yemiş gibi herşeyi didik didik takip ederken yumurtlaması vs onun haberini aldıkSalmak lazım bu hayatta herşeyi cidden. Allah'a göre hiçbir şeyin güçlüğü yok
Canım benim ne zamandır gözlerim seni arıyordu hoşgeldin, çok iyi olmuş ara verdin kafanı dinledin eminim sana çok iyi gelmiştir. İnşallah bu kafa rahatlığı sana bebis getirir hem tedavinde başlayacakmış güzel haberlerini almak yakındır umarım
Cok üzüldüm ne denir bilemiyorum Allah sabır versin
Canım benimm iyiyim çok uğrayamıyorum buraya. Regl bekliyorum yarın günüm sen nasılsın ?bliiss kuzum nasılsın nasıl gidiyor
Çatlama zamanı bende de öyle oluyor kuzum içimde tufanlar kopuyor :)müthiş bir kasık ve gaz ağrım var kuzum sanki içimden bir şey çekiyorlar anlamadım
Ben de ovülasyon dönemindeyim kuzum denemelere devamCanım benimm iyiyim çok uğrayamıyorum buraya. Regl bekliyorum yarın günüm sen nasılsın ?
Ay evet bu ay aşırı hissettimÇatlama zamanı bende de öyle oluyor kuzum içimde tufanlar kopuyor :)
Al benden de o kadar yamüthiş bir kasık ve gaz ağrım var kuzum sanki içimden bir şey çekiyorlar anlamadım
Kuzumm tabii ki gözükmezdi daha varsa bile kese oluşmadı kiMerhaba kızlar kaç gündür bakamıyorum yazılanlara eşim izinliydi. Denk geldi sonunda randevu buldum devlet hastane de ama suratsızn teki çıktı hiç bir şey bile sormadı ben zorla anlatmaya çalıştım onu da dinlemedi direk 1 yıla yaklaşmış üniversite hastanesine git tahlil yaptır dedi gönderdi çok üzüldüm ne umutlarla gittim en azından dinleyebilirdiÜniversite hastanesi yok yakınımda mecbur özel hasteneye gitmeye başlıcam bugün ovulasyonun 10.günü hiç test yapmadım henüz içimde bir umut inşallah benimledir bu arada doktor karından ultrason ile baktı dün 9.günümde olsa bile gözükmezdi zaten küçük olduğu için dimi ? @bernaad @sacibelinde @edahandro Merveeee57 @Niqu niqucum gittiğin doktor kimdi ben optimed de Nida hanımı buldum onu düşünüyorum memnun olduğun bi doktor varmı ?
Kuzum aynısını ben de yaşadım inanır mısın bütün testlerimde çizgi vardı hem de farklı farklı markalardan yaptım tabi belki iğnenin etkidir bilemiyorum ama ben de artık test yapmak istemiyorum bakalımBende şaşırdım canım artık reglim gecikmeden test yapmayacağım ve 10 dakika sonra hemen atacağım çünkü bu ay bütün testlerim 10 dakika sonra pozitif oldu
Dualarım seninle. Bende heyecanla bekliyorum pozitif haberini. İnşallah her şey yolunda giderSelam kızlaaaaaar ben geldim :) ama heyecanlanmayın bir değişiklik yok adetimi bekliyorum olunca doktora gideceğim aşılama süreci başlayacak eğer doktor sıvı birikintisini tekrar görürse kamera ile girip küçük operasyon ile öncekinden kalma iyileşmeyen sezaryen kesiğini düzeltecek sonra aşılama olacak. Ama kızlar şu üç ay o kadar rahat takıldım ki anlatamam size. Nasıl olsa tedavim başlayacak diye. Bu ay ateş takibi yapıyorum adet tarihimi bilip ona göre randevu alabilmek için. Bat 4 Aralık gibi. Tabloma göre. Var mı bir değişiklik hiç girmedim buralara ama özledim sizleri @melegim can @melisaa93 @Papatyamaviss @tweeetyyy @Linakiz @SafransariTikabasa bebekheyecani @imagination forever @Afratafrac @golden-snitch bliiss S simurgggg
Bebeğim Aralık bizim ayımız olacak ben inanıyorum aralıkta artık diğerleri gibi düzgün belirgin çizgiler görücezKuzum aynısını ben de yaşadım inanır mısın bütün testlerimde çizgi vardı hem de farklı farklı markalardan yaptım tabi belki iğnenin etkidir bilemiyorum ama ben de artık test yapmak istemiyorum bakalım
Sen de mi ovülasyon dönemindesin kuzumAl benden de o kadar ya
Kızlar kaybettim bebeğimi kalbi durmuş 7.haftada dün kontrole gittiğimde öğrendim…Zumruduanka96 canım beni sil istersen….
Evet bebişimSen de mi ovülasyon dönemindesin kuzum
Yook kuzum bişey demedi sağlıksızdı büyük ihtimalle dedi… 7+1 de durmuş kalbi ben dün gittiğimde 8+6 ydım ve yine sıfır belirti ne kanama ne başka bişey çok kötüyüm Allahım tekrar aynı acıyı yaşattı ve ben başa döndüm nefes alamıyorum…goldBride canimm cok üzüldüm gercekten Allah sabir versin sana ve en kisa zamanda saglikla tekrardan kavustursun. Neden olduguna dair bisey dedi mi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?