- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #2.701
4. Gün akşam canısı instol folik vs bir çok şey varmış bunlar yumurta için çok gerekli olan şeyler dedi selenyum falan vsvsPikosos ne kız? Maxigoya da okey demiş yanisüper. Çok şükür yeniden sahalara döndün canım. Kaçıncı gün başlamış olacaksın femaraya
Ayyyyyyyy hayırlı olsuuuunnnnnnnEki Görüntüle 3302030
kizlarim saka midirama neden kanamam var sevinemedim bile of B bernaad Sipser Merve3553
Ayyyyyyy çok şüküüüüüüüüürrrr Allahım çok mutlu oldummmm ben ya şu anEki Görüntüle 3302030
kizlarim saka midirama neden kanamam var sevinemedim bile of B bernaad Sipser Merve3553
Ben biliyordum böyle çıkacağını o yüzden ısrar ettim yanılmadım çok şükür canım hamilesin tebrik ederimEki Görüntüle 3302030
Ay Allah aşkına bırak unut artık, baksana önüne odaklan hafif bir şey çizgi olsa çıkmazdı , demekki bir zararı olmamış hcg yükselmeye devam etmişşşşHamileymisim keske iliski olmasaydi belki kanamicaktim da
Evet katılıyorum yükselmeye devam etmiş yarından itibaren o hafif belli olan testten al koyulaşmayı takip et doktora gitme imkanın varsa git yoksa da yurt dışında bildiğim kadarıyla belirli bi haftadan sonra bakılıyor filan biliyorum ama gidemezsen bile progestan al kullan kuzum bi zararı yok günde 3 adet lekelenme kesilir şuan var mı hala lekelenmeAy Allah aşkına bırak unut artık, baksana önüne odaklan hafif bir şey çizgi olsa çıkmazdı , demekki bir zararı olmamış hcg yükselmeye devam etmişşşş
Allahımmmmm çok şükürr ya tebrik ederim canımmEki Görüntüle 3302030
Kötü düşünme lütfeen yerleşme kanamasıdır canımHamileymisim keske iliski olmasaydi belki kanamicaktim da
Kesinlikle gölge var. Yarın sabah inşallah daha net çıkarBat a 6 gün kala kaset test yapan benden başka var mıdır acaba ..:) sabahki çift çizgiden sonra heyecan yaptım ama buna da anlam veremedim… daha erken deyip avunasım var.
Ayyy hayırlı olsuunnEki Görüntüle 3302030
İnşallah kardeşim ya inan sevinemedim belirgin olmayınca ama umutsuz da değilim çok şükürKesinlikle gölge var. Yarın sabah inşallah daha net çıkar
Kanaman varsa acil doktora git kuzum Allah korusun ya düşürüyorsan Allahım korusunEki Görüntüle 3302030
Ama daha yumurtlayalı iki gün oldu hemen yerleşme düşüşü olur mu ki daha yükselemedi0.3 Luk düşüş çok iyi değil mi ?
Tutunma düşüşü gibi
Tebrik ederim gözün aydın canım, deminden beri mesajları heyecanla okuyorum. Pozitifi gördüğüne cok sevindimEki Görüntüle 3302030
Ateş takibinden anlayan arkadaşlar yorum yapabilir miKızlar bunu nasıl yorumlamam gerekiyor
İşte herkesin vücut sıcaklığı farklı kuzum. Benim 36.8 36.9 gördüğü oluyor yumurtlama sonrası ama o önemli değil hamile değilsen adet zamanı çakılıyorBenim gördüğüm max sıcaklık 36.4 olduğu için bunlar bile yüksek geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?