- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.501
Pik gibi duruyor, bugünü değerlendirin, yarın da mutlaka test yapınKızlar bakarmısınız bi rica etsem
Pik olmuş değil mi bugün ? 1 saat önce yaptim
Bugün adetimin ilk gününden sayınca 9.gün yani bayagi erken değil mi ? Geçen ay çok geç pik görmüştüm bu sefer de çok erken oldu. Dünü değerlendiremedik ovu testim yoktu kargodan dün geldi bugün hemen deneyim dedim böyle çıktı. Bugünü degerlendiricez yarın ve sonraki günü değerlendirsek yeterli mi ?
Yok ya sadece kasık ağrım oldu aynı regl olucak gibi..hatta kesin regl oluyorum dedim. Bende saskinimHayırlısı olsun gözün aydın canımvarmıydı belirtin
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla büyüyün inşallah
Kuzum hayalet çizgide olabilir çok erken daha 5-6 gün var testi tekrarlaBat 22 23 Kasım foto da çıkmıyor dün gözle bile görünmüyordu çok uğraştım bugün daha görünür ama fotoda çıkmıyor ilk cocuguda 1 hafta kala normal kaset testte öğrenmiştim adetten yumurtlamaya mi baslamisim nolmus yaw iki oğlum var biri 5 biri 2 yas
Çörekotu bal kürü yapmıştım, önceki ay soğan kürü yapmıştım bir deYaaaaa bilmiyordum yediklerimizin bu kadar etkilediğini. He yedin peki merak etdim
Kız bende geçen ay belirtiden ölüyordum bu ay hiç belirtim yok 20 sinde regli olucam memelerim bile acımıyor sadece bugün sabahtan beri arada hep sağ yumurtalığıma bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ama o da çok değil yani bu ayıda negatif kapattım kendi içimdeYok ya sadece kasık ağrım oldu aynı regl olucak gibi..hatta kesin regl oluyorum dedim. Bende saskinim
Kuzum peki akıntın var mıydı? Ne kadar sürdü? benim yumurtlamadan sonra azalır biterdi regli den 3-4 gün önce başlardı şimdi sürekli varGöğüs hassasiyeti ve uykumun erken gelmesi canım
Akşam tekrar yapicam yarın da yapicam test. Bugünü degerlendiricem inşallahPik gibi duruyor, bugünü değerlendirin, yarın da mutlaka test yapın
Her şey gönlünüzce olsunAkşam tekrar yapicam yarın da yapicam test. Bugünü degerlendiricem inşallah
Canım evet hiç bi şey yemeden içmeden 2 saat bekleyip öyle yaptım testi ve saat 1 den hemen sonra yaptım ilk idrarla değil bu şekilde doğru sonuç oluyor diye biliyorum.Cnm pik bence iki saat idrar tutup yaptiysaniz dogrudur testlerde problem yoksa. Bugunu ve yarini degrlendirin yarinki testten daha net belli olur
Kuzum peki iğneden kaç gün sonra bebiş varsa pozitife dönüyormuş yani ne zaman gebelik testi yapabilirsinMerhaba canım, düzenli olarak test yapıyorum çok şükür bugğn negatife döndü
Yumurtlama günümü bilmiyorum 10 gün adet oldum az az geliyo benim amh düşük yumurta rezervi az normal yolla zor kalırsın dedi drlar ama 2.ye kaldm 3.yu düşünmüyordum adet bitince 11 .gün korumasız oldu ya tutarsa diye korkuyorum o gün akintim vardı çünkü erken yumurtlama olduysa bideBende çalışıyorum 2.olsun olmasın derken bu ay bir şüpheliyim bakalım bekleyip gör
ililişki ne zaman olmuştu yumutlamaya yakın mı
Son testim var bi tane yarın yapacamKuzum hayalet çizgide olabilir çok erken daha 5-6 gün var testi tekrarla
Aaaa bir ara söylemiştin hatırladım. Benim 4 ay önce 8 cm kistim vardı adetle atılmadı soğan kürü yaptım sadece bir hafta yapabildim sonra kontrole gittiğimde tamem kaybolmuştu hemde adet olmadan sadece kürle kendiliğdn erimişti. Bana çok faydası olmuştu ama Herkesin bünyesi aynı değil tabiÇörekotu bal kürü yapmıştım, önceki ay soğan kürü yapmıştım bir de
Bence hamileliktendir o yerleşme olabilirMerhaba bata son 4 gun gorunuyor ve oglen gibi karnim anlik olarak acayip agridi gogus hassasiyeti vardi o gecti gun icerisinde ve ozur dilerim ic camasirimda beyaz akinti ile birlikte kahverengi akinti gorudum daha once boyle olmazdi acaba adet mi erken geliyor yoksa gebelikmi bilmiyorum yorumuz nedir
Merhaba 12 kasim gece ilişkim oldu 13 kasim oglen ella içtim 14 yumurtlama oldu gebelik onler mi sizce ertesi gün hapiCanım mesaj attım pembe bizimki dedi pembesi de mi var bu testin
Yerleşme kanaması daha erken olur diye biliyorum canım ama belli de olmaz regle 4 gün kaldıysa göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı normal canım istiyorsan inşallah bebiş seninledir canımMerhaba bata son 4 gun gorunuyor ve oglen gibi karnim anlik olarak acayip agridi gogus hassasiyeti vardi o gecti gun icerisinde ve ozur dilerim ic camasirimda beyaz akinti ile birlikte kahverengi akinti gorudum daha once boyle olmazdi acaba adet mi erken geliyor yoksa gebelikmi bilmiyorum yorumuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?