- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.481
Bat 22 23 Kasım foto da çıkmıyor dün gözle bile görünmüyordu çok uğraştım bugün daha görünür ama fotoda çıkmıyor ilk cocuguda 1 hafta kala normal kaset testte öğrenmiştim adetten yumurtlamaya mi baslamisim nolmus yaw iki oğlum var biri 5 biri 2 yasBat ne zamandı canım testinde silik çıktıysa vardır foto at istersen
Canım ne zaman test yapacaksın yada yaptın mı?Burdayımmben iğnemin 8. Günündeyim sessizce bekliyorum sen napıyorsun canım ?
Merhaba canım, düzenli olarak test yapıyorum çok şükür bugğn negatife döndüCanım ne zaman test yapacaksın yada yaptın mı?
Dur canım sakin ol kısmetse gelir 3.de bat tarihlerimiz aynı ben erken gebelik testi yaptım 3 gün önce bende çıkmadı hiç silikte olsa varsa olabilir bence kan versenBat 22 23 Kasım foto da çıkmıyor dün gözle bile görünmüyordu çok uğraştım bugün daha görünür ama fotoda çıkmıyor ilk cocuguda 1 hafta kala normal kaset testte öğrenmiştim adetten yumurtlamaya mi baslamisim nolmus yaw iki oğlum var biri 5 biri 2 yas
Ay oylemiii tedirgin oldum simdi. Klomen kullandim aslinda bu ay adetin 4 gunu basladim dun bitti sadece belki destek olur diye kullaniyim dedim bilemedim simdiValla böyle şeyleri geçen ay bi deneyeyim dedim ne kaybederim dememek gerekiyormuş6 olan prolaktinim 35 e fırladı sen daha önce klomenle hamile kalmıştın diye hatırlıyorum neden tekrar başlamıyorsun ona ?
Hadi bakalım o zaman bekleyiş başlasın inşallah klomen sana da şans getirsin :)Merhaba canım, düzenli olarak test yapıyorum çok şükür bugğn negatife döndü
Yani bence klomen kullandıysan başka bir şey kullanma canım ama sen bilirsinAy oylemiii tedirgin oldum simdi. Klomen kullandim aslinda bu ay adetin 4 gunu basladim dun bitti sadece belki destek olur diye kullaniyim dedim bilemedim simdi
İnşallah inşallahhHadi bakalım o zaman bekleyiş başlasın inşallah klomen sana da şans getirsin :)
Dogru diyosun canim olan duzenimi bozmayimYani bence klomen kullandıysan başka bir şey kullanma canım ama sen bilirsin
Göğüs hassasiyeti ve uykumun erken gelmesi canımİnşallah inşallahhcanım senin en erken belirtilerin neydii ?
3 gün önce bende de negatifti ama bugün çok hafif bisey gördüm akıntı olalı 10.gün bugunDur canım sakin ol kısmetse gelir 3.de bat tarihlerimiz aynı ben erken gebelik testi yaptım 3 gün önce bende çıkmadı hiç silikte olsa varsa olabilir bence kan versen
Kesinlikle valla ben çok pişmanım bi de prolaktinim yüksek olunca bütün o yediğim şeyleri bıraktım 1 haftaya tekrar 5.4 e düştü, yani gerçekten o yediğim şeyler etkilemişDogru diyosun canim olan duzenimi bozmayim
Anladım canım çok teşekkür ederimGöğüs hassasiyeti ve uykumun erken gelmesi canım
Ayy bende de öyle olabilir mi acaba3 gün önce bende de negatifti ama bugün çok hafif bisey gördüm akıntı olalı 10.gün bugun
Bende çalışıyorum 2.olsun olmasın derken bu ay bir şüpheliyim bakalım bekleyip görcezVarsa yarın çıkar son testimi yarın yapacağım umarım çıkmaz çocuklar küçük ve çalışan anneyim
Bende çalışıyorum 2.olsun olmasın derken bu ay bir şüpheliyim bakalım bekleyip görVarsa yarın çıkar son testimi yarın yapacağım umarım çıkmaz çocuklar küçük ve çalışan anneyim
ililişki ne zaman olmuştu yumutlamaya yakın mı3 gün önce bende de negatifti ama bugün çok hafif bisey gördüm akıntı olalı 10.gün bugun
Cnm pik bence iki saat idrar tutup yaptiysaniz dogrudur testlerde problem yoksa. Bugunu ve yarini degrlendirin yarinki testten daha net belli olurKızlar bakarmısınız bi rica etsem
Pik olmuş değil mi bugün ? 1 saat önce yaptim
Bugün adetimin ilk gününden sayınca 9.gün yani bayagi erken değil mi ? Geçen ay çok geç pik görmüştüm bu sefer de çok erken oldu. Dünü değerlendiremedik ovu testim yoktu kargodan dün geldi bugün hemen deneyim dedim böyle çıktı. Bugünü degerlendiricez yarın ve sonraki günü değerlendirsek yeterli mi ?
Yaaaaa bilmiyordum yediklerimizin bu kadar etkilediğini. He yedin peki merak etdimKesinlikle valla ben çok pişmanım bi de prolaktinim yüksek olunca bütün o yediğim şeyleri bıraktım 1 haftaya tekrar 5.4 e düştü, yani gerçekten o yediğim şeyler etkilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?