- 28 Kasım 2017
- 129
- 195
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.441
arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde 3. bebeği düşündüğümü söylemiştim bu ay adetim bitti ve bittiğinin ikinci günü soğan kürüne başladım . önceki iki hamileliğimde de soğan kürü yaptığım ilk ay hamile kalmıştım:) şimdi sorun şu ki bu hamileliğimde cinsiyet belirlemesi için elimden gelen gayreti göstermeye çalışacağım gerisi takdir-i ilahi. ovulasyon testlerimi takip edip ikinci çizgi tamamen netleşip silinmeye başlayınca yumurtlama olmuş oluyor ve o gün ilişki olursa erkek bebek olma ihtimali acaba nedir:) önceki iki hamileliğim hep yumurtlama öncesinde olmuştu ve iki kızım var:)
Merhabalar, ben soğan kürü yaptığım zamanlarda normlalden cok daha fazla akıntım oluyor. Adet bitiminden iki gün sonra başlayıp 15 gün devam ediyorum. Zaten kürün bitiminde adet vaktim gelmiş oluyor ve pozitifi görüyorum yani iki çocuğumda böyle olmuştu:) Kürü uygularken ilişki oluyo sordugunuz gibi. Bunda da bu şekilde uygulamayı düşünüyorum inşallah nasip kısmet.Merhaba, ben de bu ay sogan kürü yaptım ama sanki normal bi su icmisim gibi hicbir degisiklik yasamadım/hissetmedim.
Siz kürü yaptıgınız dönemlerde farklı seyler yasadınız mı acaba ise yaradıgını gösteren?
Bir de sogan kürü uygularken iliski yasadınız mı yoksa kürün tamamlanmasını beklediniz mi?
Cok soru sordum ama lütfen kusura bakmayın
Ben şu an ovülasyon testi yapıyorum. Gebelik testi kısmına geçmedim canım.Benim baktığımdada oncomed hızlı gebelik testi yazıyodu
Bildiğim ikinci cizgi silindiği zaman yumurta çatlamış oluyor ve 24 saat içinde ne olması gerekiyorsa olması lazım :)Merhaba kızlar sizce yumurtam çatlamış mı ovulasyon testleri hakkında bilgisi olan var mı?
Anladım canım oncomed sipariş verdim az önce ben 10luBen şu an ovülasyon testi yapıyorum. Gebelik testi kısmına geçmedim canım.
Benimde bat 26 kasım test yapmamak için zor tutuyorum kendimi çıkmaz diyeMerhaba kızlar yeni katılıyorum gruba okuyamadım hepsini ama güzel haberler vardırbenimde 23 kasım bat tarihim 1 oğlum var 28 aylık bu ay şüpheli bi ilişkisi imiz oldu acaba diyorum bata 7 gün kaldı varmı7 gün kala öğrenen
Merhaba bende sogan kuru uyguladigim ay bebise ara verilcek zannediyordum ayni zaman diliminde sogan icerken hamile kalinabiliyor mu dusuk tutunamama falan olmuyor muMerhabalar, ben soğan kürü yaptığım zamanlarda normlalden cok daha fazla akıntım oluyor. Adet bitiminden iki gün sonra başlayıp 15 gün devam ediyorum. Zaten kürün bitiminde adet vaktim gelmiş oluyor ve pozitifi görüyorum yani iki çocuğumda böyle olmuştu:) Kürü uygularken ilişki oluyo sordugunuz gibi. Bunda da bu şekilde uygulamayı düşünüyorum inşallah nasip kısmet.
Benimde 7si ya da 8iydi sanki tam bilmiyorumBende valla zor duruyorumSenin yumurtlama ne zamandı benim 9 kasımdı
Bende o tip bir şey olmadığı için ben rahatlıkla kullanabiliyorum. ama mantıklı olanı tabi ki soğan kürünü yapıp sonraki ay çalışmalara başlamak. Kendi fizyolojimi bildiğim için rahatım ama başkası için bir sey diyemeyeceğim.Merhaba bende sogan kuru uyguladigim ay bebise ara verilcek zannediyordum ayni zaman diliminde sogan icerken hamile kalinabiliyor mu dusuk tutunamama falan olmuyor mu
Kuzum bu ara çok sessiz buralar valla ben aynı adet günüm bugün bitiyor ovülasyon testlerine cumartesi başlıcam sen neler yapıyorsun
Ben burdayım kuzucum sessizleşti burası bende anlamadım
Son bahar gelince yapraklar gibi döküldük heraldeNormalde günde 5-6 tane test düşerdi sayfaya hevesli hevesli bakardım havalardan herhalde kimse konuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?