- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.401
Hepsi buradada kalmamış, trendyoldan sipariş verdim mavi gelir inşallahCanım onun biz bug ını bulduk yaburdaki herkes hepsiburada ve trendyoldaki epedy satıcısından alıyoruz kaç kez aldıysam mavi geldi ondan alabilirsin
çok sağolun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinCanımbenim rabbim kucağına almayı nasip etsinnbb
Canım emin olmak için satıcıya mesaj at istersen, ben ilkinde yazmıştım satıcıyaHepsi buradada kalmamış, trendyoldan sipariş verdim mavi gelir inşallah
Evet canım ben artık yokum
İnşallah en kısa zamanda güzel haberin gelirEvet canım ben artık yokumara ara girip bildirim varsa bakıyorum yada gündemde olan konulara giriyorum. Saldım çayıra mevlam kayıra modundayım. Gebelik için takip yapmaktan çok yorulmuşum bir süre hiç uğraşmadan devam edicem. Yılbaşından sonra gerekli çalışmalara tekrar başlamayı düşünüyorum Sen nasılsın gebelik nasıl geçiyor?
İnşallah zorla hayali bı çizgi gördüm kaset testte ilk idrarla yapmadım yarın ilk idrarla tekrar edicemKuzum belli olmaz daha 5 gün var dönebilir
İnşAllah sorunsuz geçer, sağlıkla çok kolay doğum yaparsınİnşallah en kısa zamanda güzel haberin gelirhepinize dua ediyorum iyiyim kuzum şükür. Bulantılarım bitti bel ağrılarım başladı. Ama hepsine şükrediyorum. Haftaya haftasonu detaylıya gideceğim inşallah sorun çıkmaz
İnşallah kuzumİnşAllah sorunsuz geçer, sağlıkla çok kolay doğum yaparsıngebelik zor geçse de her anı çok kıymetli
Amiiiin İnşAllahİnşallah kuzumbence de kesinlikle öyle Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum aminAmiiiin İnşAllahİsteyen bekleyen herkese nasip olur inşAllah
Canım mesaj attım pembe bizimki dedi pembesi de mi var bu testinCanım emin olmak için satıcıya mesaj at istersen, ben ilkinde yazmıştım satıcıya
GEçmiş olsun kuzucum, daha olmamış sankiKızlar selam tam yumurtlama döneminde üşüttüm. Bugün ancak gözümü açıyorum doğru düzgün. Pik oldu mu olacak mı onu da anlamadım tam. Öncekinde daha koyuydu.
Ne zaman yumurtlama olmuş söylemedi mi, bugün için söylemiştir onu belkiKizlar bugün doktora gittim muayene oldum yumurtlamişsın dedi ama ovülasyon testi boyle cikti adetime 8 gün var anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?