- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.381
Onu adet gelirse yapayım kuzumCanim eger hamile olmadigina emin olursan en az 5 gun boyunca sabah hicbirsey yemeden once ac karnina kaynatilmis suda 10 dk demlenen maydanoz suyu ic. 5 gun ac karnina ictikten sonra eger hala idrar yolu enfeksiyonun devam ederse gel beni bulAma tekrar edeyim hamile olma suphesi bile olsa aman ha dusuk bile yaptirir kesinlikle icilmez o durumda. Ilk zamanlar idrar yolunda hafif yanma olabilir ama tamamen temizlenir enfeksiyon. Yani insallah diyeyim yinede.
Certain test 2 tane yaptım ikiside böyleKan testi negatif mi baya gösteriyor bu kaset testte markası neymiş ki acaba bu testler niye böyle ya
Kuzum defalarca söylüyorum ben de pek aktif olamıyorum özelden durum bildirimi yapın diye ama yok yani bende artık saldım herkesi kendi haline ne diyim kimseyi kırmakta istemiyorumZumruduanka96 kuzum listeye bir baktım da 3 tane falan hamile var ama yazmamışlar sanırım sana günü geçip yazmayanlar yine birikiyor
Hemen ekliyioyorum kuzumSAT 30 EKİM
BAT 26 KASIM
2 aydır adetim ya erken yada geç oluyorum eski döngüme göre tarih verdim ovülasyon takip edemedim bu ay ,zorla birkaç kere ilişki oldu benide ekler misinZumruduanka96
Sende haklısın canımKuzum defalarca söylüyorum ben de pek aktif olamıyorum özelden durum bildirimi yapın diye ama yok yani bende artık saldım herkesi kendi haline ne diyim kimseyi kırmakta istemiyorum
Kuzum kullanıcı adın çıkmıyo listeye eklerken neden acabaHemen ekliyioyorum kuzum
Canım ne kadarki fiyatlar bende bugum alayım 5 6 tane diyodum??eskiden olsa okdar uczduki adet bitince basliyodum smdi fiyatlar ne olmus oyle umarm elimdeki ovulasyon testleryle hamile kalirim
Canım bu topik hamilelik planlayanlar için belirtiler ne ilaçlar ne vitaminler kullanıyoruz diye bilgi alış verişi yapıyoruz birbirimizi takip ediyoruz bunun için ayrı bir konu açsan daha iyi olur arkadaşın umarım hamiledir birkaç gün sonra tekrarlasın kan testiniİyi günler bir arkadasim adeti 13 ünde olması gerekiyormuş adet olmadı ve bugün idrar testi yaptı idrarda pozitif gördü kan verdi ama kanda negatif çıktı böyle bir şey yaşayan oldu mu
Kuzum bu test dağılmış gibi görünüyor benimde olmuştu negatif gibi yaniTestti de bu
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ins burdaki herkes evlat sahibi olurCanım bu topik hamilelik planlayanlar için belirtiler ne ilaçlar ne vitaminler kullanıyoruz diye bilgi alış verişi yapıyoruz birbirimizi takip ediyoruz bunun için ayrı bir konu açsan daha iyi olur arkadaşın umarım hamiledir birkaç gün sonra tekrarlasın kan testini
Saolun teşekkür ederimKuzum bu test dağılmış gibi görünüyor benimde olmuştu negatif gibi yani
TeşekkürlerCevap verdiğiniz için teşekkür ederim ins burdaki herkes evlat sahibi olur
Bekle bakalım adetten sonra pozitif gören var canım nasipKızlar merhaba, çatlamam 2 kasım'dı. Bu sabahki testim ben bembeyaz görüyorum, bir şey gören yoksa bu ay da eleniyorum sanırım
canım ben hamileyim bugün kan verdim 2500 çıktıKuzum defalarca söylüyorum ben de pek aktif olamıyorum özelden durum bildirimi yapın diye ama yok yani bende artık saldım herkesi kendi haline ne diyim kimseyi kırmakta istemiyorum
Canımbenim rabbim kucağına almayı nasip etsinnbbcanım ben hamileyim bugün kan verdim 2500 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?