- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.361
Canim eger hamile olmadigina emin olursan en az 5 gun boyunca sabah hicbirsey yemeden once ac karnina kaynatilmis suda 10 dk demlenen maydanoz suyu ic. 5 gun ac karnina ictikten sonra eger hala idrar yolu enfeksiyonun devam ederse gel beni bulAma bu ay ümidim bı tık eksik kuzum çünkü idrarda bakteri çıktı ya
Geri çekilelim derken kaçırdık sanırımKuzum hamilemisin
Merhaba son konuma bakar mısınız sanırım benzer şekilde ne yapmam lazım bilmiyorumKan verdim sonucum çıktı 62 çıktı , geç döllenme oldu diye düşünüyorum
Canım daha belli olmaz adetten sonra pozitife dönen varAdete 5 gün kala negatif artık pozitife dönmez heralde bu ay da olmadk
İnşallah öyle olurCanım daha belli olmaz adetten sonra pozitife dönen var
Adetten sonra poiztife dönebilir. Acele etmeyin.Adete 5 gün kala negatif artık pozitife dönmez heralde bu ay da olmadk
İnşallah ya kendimi çok hamile gibi hissediyorumAdetten sonra poiztife dönebilir. Acele etmeyin.
Testler kaç dakika sonra pozitife döndü?Herkese merhaba, dün 2 adet kaset test yaptım ikiside pozitif kan vermeye gittim kan negatif . Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
En fazla 5 dakikadırTestler kaç dakika sonra pozitife döndü?
Canım bu mavi testleri nerden aldın ben aldım beyaz çıktı da geçen ay hep silik çıkarttıYaa çok mu bulantın var yoksakıyamam sana zor mu geçiyor hamilelik ? Atayım testleriii bugün 6. Günümdeyim iğneden sonra hala pozitifim biraz karanlık oda o yüzden karanlık çıktı
Kan testi negatif mi baya gösteriyor bu kaset testte markası neymiş ki acaba bu testler niye böyle yaEn fazla 5 dakikadır
Canım onun biz bug ını bulduk yaCanım bu mavi testleri nerden aldın ben aldım beyaz çıktı da geçen ay hep silik çıkarttı
Kuzum belli olmaz daha 5 gün var dönebilirAdete 5 gün kala negatif artık pozitife dönmez heralde bu ay da olmadk
Onu Allah bilir kuzum ben inanmıyorum yumurtlama öncesi girdin mi kız sonrasında ilişki oldu mu erkek muhabbetine Allah sağlıklı sıhhatle nasip etsin bak ne güzel iki kız çocuğun varmış inşallah istediğin erkek çocuk olur ama tabii öncelikle sağlıklı olmasıarkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde 3. bebeği düşündüğümü söylemiştim bu ay adetim bitti ve bittiğinin ikinci günü soğan kürüne başladım . önceki iki hamileliğimde de soğan kürü yaptığım ilk ay hamile kalmıştım:) şimdi sorun şu ki bu hamileliğimde cinsiyet belirlemesi için elimden gelen gayreti göstermeye çalışacağım gerisi takdir-i ilahi. ovulasyon testlerimi takip edip ikinci çizgi tamamen netleşip silinmeye başlayınca yumurtlama olmuş oluyor ve o gün ilişki olursa erkek bebek olma ihtimali acaba nedir:) önceki iki hamileliğim hep yumurtlama öncesinde olmuştu ve iki kızım var:)
Onu Allah bilir kuzum ben inanmıyorum yumurtlama öncesi girdin mi kız sonrasında ilişki oldu mu erkek muhabbetine Allah sağlıklı sıhhatle nasip etsin bak ne güzel iki kız çocuğun varmış inşallah istediğin erkek çocuk olur ama tabii öncelikle sağlıklı olm
amin canım inşallah en önemlisi sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun.Onu Allah bilir kuzum ben inanmıyorum yumurtlama öncesi girdin mi kız sonrasında ilişki oldu mu erkek muhabbetine Allah sağlıklı sıhhatle nasip etsin bak ne güzel iki kız çocuğun varmış inşallah istediğin erkek çocuk olur ama tabii öncelikle sağlıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?