- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.341
Bendeee, bu ay kavuşalım hepimiz inşallah bebişimmAynı valla kuzum benim evde takılmaca bebito beklıyorum
Bendeeee kuzucumÖzledimmm
Beni beniiiBeni mi
Evet kuzucum zalım kızı o@bernaad
Koyamadık geneeee can o@bernaad
Biz seni ancak överiz ve severiz bebeğimmBendeee, bu ay kavuşalım hepimiz inşallah bebişimm
Bendeeee kuzucum
Beni beniii
Kızzz övdünüz mü sövdünüz mü anaaa
Yicem sizii
Bende öyle ama çok iyi geliyor idraraİçmeye çalışıyorum kuzum ama şu içmeyende pek alışık değilim yaaaa
Kuzum burda o kadar değil ama pahalı yinede yaa tl olarak baktığımızda pahalı geliyor bize, yani bana pahalı geliyor diyimaynen kuzum bu ovulasyonu işte ay evet 4 tane kaldı harcamıcam dediğin gibi bekleyeyimkız pahalı ya inan 1000 kusur tl türkiyede o kadar pahalı değil demi
Oy oyyy bal mısın nesinBiz seni ancak överiz ve severiz bebeğimm
Evett belki de stres yüzünden olmuyor bilmiyorum ben de hemen olmazsa diye korkup evlenir evlenmez başladım i. 6 aylık evliyim. Artık kendime söz verdim düşünmeyeceğim diyorum en yakın arkadasım geçen ay hamile olduğunu öğrendi onunla olunca aklıma geliyor tabii ki malesef ama zamanında gelsin istiyorum Allah bekletmez aratmaz insallah hiç kimseyiMerhaba lutfen stres yapmayin benim bir arkadasim evlendikten sonra bazi sebeplerle isteyerek bebegi ertelediler. 5 yil sonra bebek sahibi olmak istediler ama olmadi. Cok uzuldu yipransi. Esi de kendisi de cok stresliydi ve cok takiyordu surekli bu mevzu aklindaydi ne zaman ki rahatladi ve oluruna birakti o zaman bebekleri oldu. Hemen arkasindan da ikinci bebekleri oldu hic beklemedigi bir zaman da. Bunu bircok kisi de gordum ne zaman ki onemsemiyorlar o zaman bebisler kendi geliyorinsaallah en hayirli zaman da sizin ve burada ki tum arkadaslarin tum isteyenlerin guzel haberlerini aliriz
Bebisim hayatin tadi tuzu kacmis gibi ama bugunumuze sukur tabi
Tuvalette çıkamıyorum zatenBende öyle ama çok iyi geliyor idrara
Kuzucum Allah kolaylık versinn uğra arada özletmeeAahh balımm hiç sorma bu aralar o kadar yoğunum ki pek bakamıyorum topice
Ah canım inşallah hepimizinki yaaaÇok afilli canım güzel haberlere sebep olsun
Kuzum herkese pahalıdır ya az mı sonuçta.. aman test bahane güzel haber en ucuzuyla da gelirKuzum burda o kadar değil ama pahalı yinede yaa tl olarak baktığımızda pahalı geliyor bize, yani bana pahalı geliyor diyim
Aynen kuzucum bebişimize kavuştursun da razıyız her şeyeKuzum herkese pahalıdır ya az mı sonuçta.. aman test bahane güzel haber en ucuzuyla da gelir
Ben de ya ne kadar uzak kaldıkOy oyyy bal mısın nesin
Özlemişim yaa sizi
Yaa çok mu bulantın var yoksaBebisim hayatin tadi tuzu kacmis gibi ama bugunumuze sukur tabisen neler yapiyorsun. Testlerin fotosunu atsana acaip merak ediyorum
Yok bulanti gibi degil de istahsizlik midede yanma halsizlik vsYaa çok mu bulantın var yoksakıyamam sana zor mu geçiyor hamilelik ? Atayım testleriii bugün 6. Günümdeyim iğneden sonra hala pozitifim biraz karanlık oda o yüzden karanlık çıktı
evet takip etme gibi bişey diye sandım öyle değil ni? Daha yeniyim bugun kayıt oldum
Evet takip etme kuzum neymiş konu hemen bakayımYa
evet takip etme gibi bişey diye sandım öyle değil ni? Daha yeniyim bugun kayıt oldumAçtığım bir konu var o durum için yorumunuz nedir acaba
İnşallah canımm koyulaştığını da görelimmYok bulanti gibi degil de istahsizlik midede yanma halsizlik vs
Testler harika canim. Silinmeye baslamis ne guzel. Uzun suremeyecek demekki igne etkisi sende. Az kaldi hadi insallah bir kac gun icinde koyulastigini gorecegiz
Yumurtlama değil de gelişme aşamasında da ağrı oluyor. Ilaçlar ağrı yapıyor maalesef. Hepsi hormon içeriği için normaldir. Ben çatlama olmadan da ilaç kullanırken bazen ağrı yaşıyorum. Bu ay benim de var mesela. Daha kontrolüm yarından sonra.Klomen kullanan kızlar sorum var. Şimdi klomen kullanırken daha ilaç bitmeden yumurtlama ve çatlama olabilir mi dün klomenin 3. günüydü kasıklarda ağrı oldu bugün geçti yumurtlama ağrısı gibiydi kontrole ilaç bittikten sonra gidicektim. Acaba ilaç bitmeden yumurtlama olurmu ki @edahandro
daha öncede kullandım ama uzun süre geçtiği için hatırlayamadım. İlacın üçüncü günü ağrı başlayınca bende dedim herhalde çatlama oluyor. Ağrı dün oldu ama bugün yok olunca acaba dedim işteYumurtlama değil de gelişme aşamasında da ağrı oluyor. Ilaçlar ağrı yapıyor maalesef. Hepsi hormon içeriği için normaldir. Ben çatlama olmadan da ilaç kullanırken bazen ağrı yaşıyorum. Bu ay benim de var mesela. Daha kontrolüm yarından sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?