- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.181
Canımın içiii sen bizi az motive edip az destek olmadın, asıl sen olmasan biz napardıkk
Bebişlerinin haberini vereceğin günü dört gözle bekliyorum ve çok yakın zamanda gerçekleşecek buu
Katılıyoruuumm Edoş çok yakında ikiz bebiş annesi olacaaakk
Ay hadi inşallah. Doktora hiç birşey soramadım da sadece çift embriyo koyar mısınız dedim. O da hele bi olsun o iş kolay dediÇooookk amiinnn, arkanızdan yetişcez bizde kızlarım
Rica ederim canım ne demek. Tabii ki bir sorun olduğunda yaz buraya. Birbirimize destek olalım. Bazen 2 söz bile insana çok iyi geliyor. Ben de ilk seferde stres oldum, doğru mu yapıyorum, kaçırır mıyım, ne zaman pik olacak vs. Bana da destek oldular sağ olsunlar.
Eşim gidip aldı yiyorum şuan, inşallah yarına çatlarHepsinden koyuysa pik bugündür canım bol bol havuç ye yarına çatlasın
Afiyet şifa olsun canım. Tavşan gibi kemir gari.Eşim gidip aldı yiyorum şuan, inşallah yarına çatlar
Yaa çok iyi anlıyorum senii, neyse ki en önemlisini söyleyebilmişin edoşumAy hadi inşallah. Doktora hiç birşey soramadım da sadece çift embriyo koyar mısınız dedim. O da hele bi olsun o iş kolay dedican havliyle tek sora bildiğim soru oldu. İnşallah ikizlerime kavuşmamda vesile olur bu tüp bebek kızlar. Şimdi ilk yumurta geliştirici iğnenin vurdum. Sanırım 10-14 gün arası bu iğneyi yapacağım. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlarımızı alırız. Hamile olanlar da sağlıkla kucağına alır inşallah
İnşallah canım, şifa olsunEşim gidip aldı yiyorum şuan, inşallah yarına çatlar
Bence Koyulaşman gayet güzel canım. Zaten son test farklı ama yine de gayet güzel bence. Hcg artıyor gibi görünüyor maşallah
Ay insallah kizlar sagolunCanım koyulaşma güzel bence, artarak devam etsin
Kusucam birazdanAfiyet şifa olsun canım. Tavşan gibi kemir gari.
Canim kati meyve sikacagi var mi suyunu icsen tek seferde 10 havuc yemege bedel ben meyve pek yemegi sevemedigimden sularini icerek faydalaniyorum hic olmazsa.Kusucam birazdan
Yok maalesef canım o yüzden mecbur yiyorum. Havuç da tıkayan bir şey gitmiyor bi zaman sonraCanim kati meyve sikacagi var mi suyunu icsen tek seferde 10 havuc yemege bedel ben meyve pek yemegi sevemedigimden sularini icerek faydalaniyorum hic olmazsa.
Üf ben çok severim ya normal zamanda da en az 3 4 yerim yani hiç affetmemYok maalesef canım o yüzden mecbur yiyorum. Havuç da tıkayan bir şey gitmiyor bi zaman sonra
Kuzucuuummm siteye giremedim hata veriyor koymazmıyım nazar boncuğunu
İçiyorum canım benim sağolYaa gecmis olsun canim o da ne pis biseydir. Bol su ic
Ben anca salatası yapılırsa tarator falan o zaman yediğim için bana fazla geliyor şuanÜf ben çok severim ya normal zamanda da en az 3 4 yerim yani hiç affetmemutanmasam 1 kilo yiycem
Neyse bugünlük idare et canım yarına çatlamış olacak yumoş inşallahBen anca salatası yapılırsa tarator falan o zaman yediğim için bana fazla geliyor şuan
İnşallaaahNeyse bugünlük idare et canım yarına çatlamış olacak yumoş inşallah
Desene temmuz topiğine bir anne daha maşallahMerhaba kizlar adet donemim 4 gun gecikti kan verdim kanda degerim beta hcg 142 cikti pozitif oluyor dimi
Spermlerin canlılık süresi yaklaşık 3-5 gün canım. O yüzden hiç stres yapmana gerek yok. Gün aşırı olması şart değil. Olacağı varsa gereken 1 sperm 1 yumurta zaten merak etme. 2 günde bir ilişki gayet iyi yani eşinin hasta olmasına rağmen.Bu ay tahmini yumurtlama haftamda gün aşırı değil ama 2 günde bir ilişki oldu eşim hastaydı. Bu yüzden umitlenemiyorum gün aşırı olsa daha iyi sanki ama bilmiyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?