- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 23
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.101
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah maşallah. Darısı dediğin gibi tüm bekleyenlereCiktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüminsallah saglikla devam ettigini de görürüm. Darisi burada bekleyen isteyen herkese olsun insallah Merveeee57 B bernaad @sacibelinde benaroz zuzu3838 ve diger kizlar bu da fotografimiz
Maşallah canım benım o kadar sevındım ki anlatamamCiktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüminsallah saglikla devam ettigini de görürüm. Darisi burada bekleyen isteyen herkese olsun insallah Merveeee57 B bernaad @sacibelinde benaroz zuzu3838 ve diger kizlar bu da fotografimiz
Karın ağrın falan olmuş muydu adet zamanı lekelenmeyle birlikteDeneyimimide sizinle paylasmak isterim kizlar
Adetimden once bebetime testini yaptim negatif gosterdi,adet gunu ve sonrası gecikince artımed marka test vardı onlarıda yaptım negatif cikti adet donemimde kahve rengi lekelenme tarzi oldu adet olacagim zannettim yine gelmeyince gecikmenin dorduncu gunu kan testinde belli oldu testlere guvenip yapmayin derim gunun gecmesini bekleyin
Cok sagol canim benimMaşallah canım benım o kadar sevındım ki anlatamamRabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Cok sagol kuzum.Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah maşallah. Darısı dediğin gibi tüm bekleyenlere
Ohhhh maşallah kuzumCiktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüminsallah saglikla devam ettigini de görürüm. Darisi burada bekleyen isteyen herkese olsun insallah Merveeee57 B bernaad @sacibelinde benaroz zuzu3838 ve diger kizlar bu da fotografimiz
Evet hastalandigim zamanki gibi ayni belirtiler oldu karin agrisi kramp tarzi gaz vardi bide akintim vardı seffaf sarımsıKarın ağrın falan olmuş muydu adet zamanı lekelenmeyle birlikte
Off benim de öyle ama adet olmuş olabilirim bilemiyorum yaEvet hastalandigim zamanki gibi ayni belirtiler oldu karin agrisi kramp tarzi gaz vardi bide akintim vardı seffaf sarımsı
6+1 deyiz normalde bugun. 6+3 gibi gorundu usgdeOhhhh maşallah kuzumsağlıkla devam etsin kaç haftalık kuzun
Koyulaşmam şu şekilde canımm. Bugün kan verdim artık. Sonuç 1 saate çıkar heralde, bekliyorum heyecanlaCok sagol canim benimdarisi tez zamanda basina insallah duadasiniz
Off benim de öyle ama adet olmuş olabilirim bilemiyoru
Canımm teşekkür ederim inşallahİnşallah pozitife dönsün kuzum benim dua edicem
İNşallah bebeğimmDaha erken zaten kuzumsonraki gunlerde guzel haberi hala bekliyor olacagim
Ay yanlış mesajı alıntılamışımCok sagol kuzum.Sen ne durumdasin?
Oyyy teyzesinin miniğiii maşallah onaCiktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüminsallah saglikla devam ettigini de görürüm. Darisi burada bekleyen isteyen herkese olsun insallah Merveeee57 B bernaad @sacibelinde benaroz zuzu3838 ve diger kizlar bu da fotografimiz
500 civari diyorum betayaAy yanlış mesajı alıntılamışımKoyulaşmam bu şekilde canım. Kan verdim artık bugün. 1 saate çıkar sanırım
Kuzucummm tebrik ederimmm çok sevindim gerçekten her şeyin yolunda olmasınaCiktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüminsallah saglikla devam ettigini de görürüm. Darisi burada bekleyen isteyen herkese olsun insallah Merveeee57 B bernaad @sacibelinde benaroz zuzu3838 ve diger kizlar bu da fotografimiz
Yaa çok şükürr gözünaydınn kuzummCiktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüminsallah saglikla devam ettigini de görürüm. Darisi burada bekleyen isteyen herkese olsun insallah Merveeee57 B bernaad @sacibelinde benaroz zuzu3838 ve diger kizlar bu da fotografimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?