- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.081
HanımlaaaarKızlar merhaba. Reglime 5 gün var sırt ağrısı ile birlikte. Pıhtılı bir kanamam oldu. Normalde çok kötü sancım olur bi iki gün öncesinden. Acaba regl mi yoksa inşallaj yerleşme mi yayaşayan ya da şahit olan varsa
Yaa bunlari izledim bende cok biz de 300 milyonda bir ihtimal olan insanlariz her birimiz ne buyuk mucizeyiz. Yazik kiz spermlere ne çileler. Bildigin icimizde yasam savasi. Gece gece spermlere uzulmemi sagladigin icin tesekkur ederim canimcim
Bak işte ne mücadeleler
Yerleşme kanaması pıhtılı olmaz diye biliyorum. Belki erken adet olacak olabilirsiniz. Ya da başka bir sebepten kaynaklanmış da olabilir. Yerleşme kanaması dediğimiz şey, döllenmiş yumurtanın rahim duvarına kendini implante etme sürecinde kılcal damarların hasar görmesi ile oluşan az miktarda ve kısa süreli oluşan bir kanama.Hanımlaaaar
Yaa bunlari izledim bende cok biz de 300 milyonda bir ihtimal olan insanlariz her birimiz ne buyuk mucizeyiz. Yazik kiz spermlere ne çileler. Bildigin icimizde yasam savasi. Gece gece spermlere uzulmemi sagladigin icin tesekkur ederim canimcim
Allahin mucizesi ki iyiki oyle yoksa spermler ölmesin diye 300 milyon cocuk doguracak halimiz yok ya.Kız güldürdün beni. Ben de bir kenara sıkışıp gidenleri görünce biraz üzüldüm. Rica ederim ni demek.
Kız ne yapardık onca spermler yumurtaya varsa, minicik yimirta, üstüne hepsi çullansa, kavga dövüş-itiş kakış derken ölüp gidebilirler yimirta canlıyken dölleyesiye kadar. Içlerinden cevval ve hızlı olan işte işi hallediveriyor. Diğerleri de kapıya vuruyor ama açan yok ne güzel.Allahin mucizesi ki iyiki oyle yoksa spermler ölmesin diye 300 milyon cocuk doguracak halimiz yok ya.
Pazartesi 13. Gün kan testi vereceğim canım dondurulmuş embriyo iğne estrofem falan kullanmadım doktor birde böyle deneyelim dediSanki koyulaşıyor kuzum. Transferden sonra kaçıncı gündesin? Taze transfer mi? İğne etkisi olabilir taze transferse.
O zaman hamilesin hayırlı olsun kuzumPazartesi 13. Gün kan testi vereceğim canım dondurulmuş embriyo iğne estrofem falan kullanmadım doktor birde böyle deneyelim dedi
Yaa gecmis olsun canim o da ne pis biseydir. Bol su icKuzum ben enfeksiyonla uğraşıyorum ya bakteri çıktı idrarda sallıyo beni baya sen nasılsın
Haklisin tabikide ben ovulasyona odaklandim ayri bir keyifli geldi gebelik flan catlamaya kadar pek gelmedi aklima surekli bugun pik olurmu pesindeydim pikten snrada biraktm yapmadm gun saydim test cok pahali idareli kullanayim dedimTesekkur ederim canim olmazsa bu ay gun asiri degerlendirip akisina birakmaya daha yakinim yine olmazsa ovulasyonla denerim strese girmek istemiyorum beni etkilermi daha mi motive eder bilemiyorum
Ciktim randevudan canim. Cok sukur bebisi de kalp atimini da gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?