- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #26.061
Bilmiyorum ki bebişim ateşle takip ediyorum ben. Yarın belli olur artık diye düşündüm. Bu arada mavi testler kuruma çizgisi çıkardı mı hiç ya. Görmedim ben sanki benimkilerde çıktı.İyiyim kuzum ben de. Olmazsa yarin bi test daha yap ya. Gec dollenme olabilir mi acaba
Evet kuzucum inşallah 1 hafta sonra güzel haber verebilirim sizeYaaa kuzucum 1 haftadan az kaldi hadi insallah guzel haberi almamizaagrilar oluyor canim onlara cok takilma. Degerlendirmeler bitti mi? Gun asiri devam mi yoksa? Benim de iyi gidiyor kuzum sukur. Yarin gorecegiz nasipse
Cook uzun sure beklerse çıkıyor kuzum. Gun gectiyse ozellikle uzerindenBilmiyorum ki bebişim ateşle takip ediyorum ben. Yarın belli olur artık diye düşündüm. Bu arada mavi testler kuruma çizgisi çıkardı mı hiç ya. Görmedim ben sanki benimkilerde çıktı.
Olmaz olmaz diye bisey yok kuzum. Catlatma ignesinden gunler sonrasina kalir mi bilemiyorum ama. Gun asiri mantikli fikir bence de. Atlamamis olursun oyle bisey varsa bileEvet kuzucum inşallah 1 hafta sonra güzel haber verebilirim sizeiğneden sonraki 3 günü üst üste değerlendirdik kuzum bugün artık ara verdik yarından itibaren günaşırı inşallah. Lh testim dün silinmişti bugün biraz koyulaşmış gibi geriden gelen bi yumurtam vardı acaba o mu büyüdü diyorum olabilir mi sence hadi inşallah yarın ultrason fotosu bekliyoruz sendn de o zamaann
Sabah yapmıştımCook uzun sure beklerse çıkıyor kuzum. Gun gectiyse ozellikle uzerinden
Haklısın kuzucum aslında ben yarından sonra bırakacaktım ama bırakmamak en iyisi sanırım kaçırmayayım öyle bi şey varsaOlmaz olmaz diye bisey yok kuzum. Catlatma ignesinden gunler sonrasina kalir mi bilemiyorum ama. Gun asiri mantikli fikir bence de. Atlamamis olursun oyle bisey varsa bileben lh testiyle hic bakmadigim icin sonrasinda bisey diyemedim o acidan.
5 gibi bu daCook uzun sure beklerse çıkıyor kuzum. Gun gectiyse ozellikle uzerinden
Sen yarin sabah bi kez daha yap bence kuzum. Ilk 10 15 dk yi dikkate al ama. Sonrasi bosa umitlendirir gerek yok. Ama ilk 10 dk da boyle cikarsa muhtesemSabah yapmıştım
İnşallah bebişim. Yaptığımda gölge var gibi geliyor gözüme anlamadım belki ben öyle görmek istiyorum. Az önce böyle ince çizgi gibi bişey geldi lavaboda bakalım devamı gelecek miSen yarin sabah bi kez daha yap bence kuzum. Ilk 10 15 dk yi dikkate al ama. Sonrasi bosa umitlendirir gerek yok. Ama ilk 10 dk da boyle cikarsa muhtesem
Insallah gelmezİnşallah bebişim. Yaptığımda gölge var gibi geliyor gözüme anlamadım belki ben öyle görmek istiyorum. Az önce böyle ince çizgi gibi bişey geldi lavaboda bakalım devamı gelecek mi
Kuzum ben enfeksiyonla uğraşıyorum ya bakteri çıktı idrarda sallıyo beni baya sen nasılsınMerveeee57 @bliiss B bernaad @benaroz Zumruduanka96 kizlar durumlar nedir? Nasil gidiyor? bebekheyecani regl geldi mi? Bat bugundu senin?
Ben memnun kaldm canim adetim tam gununde geldi duzensizdi 3 gun gec yumurtladm 3 gun gec adet oldumBunlara bakacagim canim kullanmaya kesin karar vermedim gerci gununu bilmek beni strese sokabilir diye endiseleniyorum
Tesekkur ederim canim olmazsa bu ay gun asiri degerlendirip akisina birakmaya daha yakinim yine olmazsa ovulasyonla denerim strese girmek istemiyorum beni etkilermi daha mi motive eder bilemiyorumBen memnun kaldm canim adetim tam gununde geldi duzensizdi 3 gun gec yumurtladm 3 gun gec adet oldum
Benim de bu testte aynı böyle sabah yaptığım testin akşamına çizgi çıkmıştı. Hamileyim diye az kalsın bayılıyordumSabah yapmıştım
İlk işim test olacak bebişim etiketlerim seniAaa cok heyecanli yarin sabahki testini heyecanla bekliyorum o zamanbenim de yarin kontrolum var kuzum. Minik kus orda mi degil mi gorecegiz
Vay be! O spermden dogan cocukta tuttugunu koparir kesin.bizde amuda kalkacagiz nerdeyse sperm yurusun diye ya sperm icerde 5 gun bekliyormus yumurtayla karsilasmak icin ama yumurta 1 gun bekliyor sperm gelmezse gidiyor kadinlarin nazi tribi heryerde arkadas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?