- Emoji Skoru
- 2.585
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.961
Kuzum ne diyosun ya şok oldumKızlar benim adetim geldi Allah büyük inşallah önümüzdeki ay olurum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMerveeee57 B bernaad bliiss Zumruduanka96 sat 11 Kasım bat 8 Aralık
Vay vay vay neler olmuş neler. Çok şükür ki geç olmadan fark edilmiş kuzum. Daha beklesem zaman kaybı olacakmış. İnşallah ameliyatsız hallolurBebişim sezeryan yerinde hata olmuş çukur oluşmuş, gebeliği bir ihtimal engelleyen bu olabilir dedi doktor spermler o çukura dolup ilerleyemiyor olabilir dedi, benim adetim 3 gün sürer sonra leke leke 10 günü bulurdu bunun sebebi de o çukurmuş kan oraya birikiyormuş ve sonrasında leke leke geliyormuş
Özelde doktor direkt ameliyat dedi sonra ben şehir hastanesine gittim birde, o da uzun uzun anlattı bebek de istiyorsun bu ameliyat küçük bir ameliyat ama biraz riskli dedi o yüzden infertilite polikliniğine yönlendirdi orası da sil baştan her şeye bakalım ona göre karar verelim dedi
Bu ay gecikmem olmuş ilk defa oldu inan bende çok şaşırdım yani erken gelirdi ama gecikme hiç olmazdıKuzum ne diyosun ya şok oldumolsun hiç sıkma canını her döngü yeni bir başlangıç yıl bitmeden alalım inşallah pozitif haberini
Canımm çok üzüldüm gerçekten ya o kadar çok istiyordum ki olmasınııKızlar benim adetim geldi Allah büyük inşallah önümüzdeki ay olurum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMerveeee57 B bernaad bliiss Zumruduanka96 sat 11 Kasım bat 8 Aralık
Sorma kuzum bende çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş demek ki Allah büyük kuzum illaki vardır bunda da bir hayır yeni bir dönem yeni bir umut öyle düşünüyorum inşallah öbür ayda mucizeme kavuşurumCanımm çok üzüldüm gerçekten ya o kadar çok istiyordum ki olmasınıı
Önümüzdeki ay gğzel haberini alalım inşallah canım benim Rabbim gönlündekini nasip etsin, çok üzme kendini seviyorum seni
Kuzucum çok stres yapıyoruz bu döngülerimizi çok etkiliyor maalesefBu ay gecikmem olmuş ilk defa oldu inan bende çok şaşırdım yani erken gelirdi ama gecikme hiç olmazdı
Evet kuzuum ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah, kavuşalım bebişlerimizeVay vay vay neler olmuş neler. Çok şükür ki geç olmadan fark edilmiş kuzum. Daha beklesem zaman kaybı olacakmış. İnşallah ameliyatsız hallolur
Ama ameliyat olacak olsan da inşallah kolaycacık hallolacakyeni bir macera bizi bekliyor o zaman. Hakkında hayırlısı olsun canım
Canim benim dediğin gibi Allah büyük bir sonraki ay inşallah güzel haberi alacağız dualarım seninleKızlar benim adetim geldi Allah büyük inşallah önümüzdeki ay olurum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMerveeee57 B bernaad bliiss Zumruduanka96 sat 11 Kasım bat 8 Aralık
İnşallahhh kuzumKuzucum çok stres yapıyoruz bu döngülerimizi çok etkiliyor maalesefinşallah yıl bitmeden senden güzel haber alıcaz inanıyorum ben
İnşallah kuzucum Allah hepimizin yüzünü güldürsünCanim benim dediğin gibi Allah büyük bir sonraki ay inşallah güzel haberi alacağız dualarım seninlemoralin hep böyle yüksek olsun elbet göreceğiz pozitifi
Olsun bebisim uzulmek yok o zaten bir ihtimaldi. Seni asil onumuzdeki ay cok guzel haberler bekliyor@simirun
Merveeee57 Zumruduanka96 B bernaad yavru kuşlarım adetim geldi. Pazartesi tüp bebeğe gidiyor bu kız
Geçerse yaparım kuzum kocama da alttan adet belirtim var diyimde o da umutlanmasınYaa nasıl negatif ben çok umutlanmıştımama zaten erken kuzucum birkaç gün daha bekle
3 4 gün var bilmiyorum canım. Perşembe leke geldi yerleşme dersek erken gibide bilemiyorum. Sağlık olsun diğer aylaraCanım zaten 3 gün varmış negatif sayılmaz yani kırmızılar gelene kadar her zaman umut var
Aynen kuzum erkekler çok üzülüp belli etmiyolar hem olursa da sürpriz olurGeçerse yaparım kuzum kocama da alttan adet belirtim var diyimde o da umutlanmasın
Canimm etiketleyemedim herkesi de arka arkaya kizlarla sistemlerimiz anlasmis gibi bir iki gun arayla regl olduk. Hiç stres yapmadan yola devam ediyoruz 2024 e girmeden arka arkaya da hamile kalacagiz insallah.Kızlar benim adetim geldi Allah büyük inşallah önümüzdeki ay olurum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMerveeee57 B bernaad bliiss Zumruduanka96 sat 11 Kasım bat 8 Aralık
Kuzucum en azindan kendi adima konusayim belirtiyle olsaydi ben her ay basi hamileyim. Bir tanidigim 5 bucuk aylikken fark etti hamile oldugunu dusunebiliyomusun regl oldum hep ben dedi ayrica kilo aliyorum zannetmis. Dedim iyiki doguma giderken ogrenmemissin. Hic belirti falan olmamisKızlar bişey soracağım reglime 9 gün var eğer bebek olsa belirti başlar mıydı hiçbir belirtim yok.
İnşallsh kuzum bak şeninde gecikmen oldu insan ister istemez üzülüyor ama Allah büyük hepimiz inşallah yeni yıla girmeden hamile kalıcaz dualarım sizinleCanimm etiketleyemedim herkesi de arka arkaya kizlarla sistemlerimiz anlasmis gibi bir iki gun arayla regl olduk. Hiç stres yapmadan yola devam ediyoruz 2024 e girmeden arka arkaya da hamile kalacagiz insallah.
Kan verdim sonucum çıktı 62 çıktı , geç döllenme oldu diye düşünüyorumBize de haber ver sonucunu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?