- Emoji Skoru
- 2.585
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.921
İnşallah kuzucummEvet dimi ya bekletmeyelim ikizleri
İkimiz için de kocaman aaamiiiinn ikizlerimiz olsun inşallah
İnşallah ihtiyacın kalmaz kuzum. Ocakta fiyatlar zamlanıyor haberin olsun. Temmuz ve ocakta zam yapıyorlar anladığım kadarıyla. Tamam canım haber ederim tabiki. Devleti hiç bilmiyorum kuzum. Araştırmadım da. Benim doktorum da devlette prof. Özel muayenesine gidiyorum. Sormadım devleti hiç. Sanırım iğneli aşılama sonrası tüp bebek yapıyorlar devlette. Benim aşılamalarım ilaçlı. İğneli değil. Ama tabi inan bildiğimden de değil yani belki iğneli ilaçlı ayrımı yoktur. Ben beklemek istemiyorum artık. Özelde yaptırıcam kuzum.
Canim hayirlisi olsun diyip geciyoruzda hakikaten oyle ama en guzel zamanda gelecek bebisler. Sonra bebis yataginda misil misil uyurken bu gunleri hatirlariz@simirun
Merveeee57 Zumruduanka96 B bernaad yavru kuşlarım adetim geldi. Pazartesi tüp bebeğe gidiyor bu kız
Oy tamam kuşum hayırlısı olsun inşallahO is bir gunde de olur kuzuş bu isler boyle.senin bat yaklasirken ben calismalara baslarim
Aaaaa yani aşılama denenmeden tüp bebek denenmiyor öyle mi… Ya eşim tüp bebekten çok korkuyor ikiz olursa diye adamda fobi gibi bir şey oldu. En son özel hastanede muayene olduğum doktor da çatlatma iğnesi vs önermedi hiç keşke bir onları deneseydik bir şey değişmez gözüyle bakıyor aşılama da tüp bebekle kıyaslanınca başarı şansı daha düşük o yüzden karar verdiğinizde direkt tüp bebek en garanti yöntem dedi yani. Kafam çok karıştı hekimlerle eşimin ikiz bebek fobisi arasında kaldım. Ama fiyatların zamlanıyor olmasını söylemen çok iyi oldu belki de aralığa çekeriz biz de tedavi sürecini.Evet dimi ya bekletmeyelim ikizleri
İkimiz için de kocaman aaamiiiinn ikizlerimiz olsun inşallah
İnşallah ihtiyacın kalmaz kuzum. Ocakta fiyatlar zamlanıyor haberin olsun. Temmuz ve ocakta zam yapıyorlar anladığım kadarıyla. Tamam canım haber ederim tabiki. Devleti hiç bilmiyorum kuzum. Araştırmadım da. Benim doktorum da devlette prof. Özel muayenesine gidiyorum. Sormadım devleti hiç. Sanırım iğneli aşılama sonrası tüp bebek yapıyorlar devlette. Benim aşılamalarım ilaçlı. İğneli değil. Ama tabi inan bildiğimden de değil yani belki iğneli ilaçlı ayrımı yoktur. Ben beklemek istemiyorum artık. Özelde yaptırıcam kuzum.
Benim de 4-5 gün sürüyor ama bugun de pede düşen bişey yok peçeteye sildikçe geliyor zaten bi hafta geç geldi böyle az az gelirse öbür ay erken gelir aha bak buraya yazıyorumYavrucum koca bir ay gun aşiri iliski. Soylemeyim bu kadar açik açik dedim ama araligi cok sık oldugu icin bazen 1 saat surebiliyor. Birde o ayaga kalkmamayi bende uyguladim en azindan yarim saat kadar uzanip oyle kalkiyorum. Sabaha kadar dusa girmiyim diye 5te kalk karanlikta dusa gir vs. Ohooneyse canim seninde ayni yanlis hatirlamiyorsam biz sat 10 kasim olarak kalan sağlarla yola devam benim regl 7 gun falan surer.
İnşallah inşallah kuzumCanim hayirlisi olsun diyip geciyoruzda hakikaten oyle ama en guzel zamanda gelecek bebisler. Sonra bebis yataginda misil misil uyurken bu gunleri hatirlariz
Canım tek embriyo koydurursunuz. Tüp bebekte ikiz için iki embriyo konuyor. Çok nadiren bir embriyo bölünüp iki bebek oluyor ama o çok düşük ihtimal. Bence hiç korkmayın. İlaçla yumoş büyütme veya Aşılama daha kontrolsüz birşey. Onlarda da birden fazla yumoş oluyor ve çoğul gebelik durumu ortaya çıkabiliyor. Ama bunu eşine söyleme bari de fobisi depreşmesinAaaaa yani aşılama denenmeden tüp bebek denenmiyor öyle mi… Ya eşim tüp bebekten çok korkuyor ikiz olursa diye adamda fobi gibi bir şey oldu. En son özel hastanede muayene olduğum doktor da çatlatma iğnesi vs önermedi hiç keşke bir onları deneseydik bir şey değişmez gözüyle bakıyor aşılama da tüp bebekle kıyaslanınca başarı şansı daha düşük o yüzden karar verdiğinizde direkt tüp bebek en garanti yöntem dedi yani. Kafam çok karıştı hekimlerle eşimin ikiz bebek fobisi arasında kaldım. Ama fiyatların zamlanıyor olmasını söylemen çok iyi oldu belki de aralığa çekeriz biz de tedavi sürecini.
Gerçekten olacağı varsa oluyor işte belki de bu ay o aydır kuzumKızlar nasıl rahatladıımm uygulamaya göre pik 13 Kasım olucaktı bizde 13 Kasım yola çıkıyoruz İstanbul'a gidicektik ve 4 gün değerlendirme yapamıcaktık. Sadece iki gündür ovulasyon deniyorum ve bugün pik gördümm bugün yarın değerlendirme yaparım gerisi miniğimin tutunmasına bağlıerkenden oldu pik çok rahatladımm. Adetimin 12. Günü edahandro B bernaad Merveeee57 sacibelinde
Belki de öbür aya hic gelmezzBenim de 4-5 gün sürüyor ama bugun de pede düşen bişey yok peçeteye sildikçe geliyor zaten bi hafta geç geldi böyle az az gelirse öbür ay erken gelir aha bak buraya yazıyorum
Bu ay hiç test almadım ne ovü ne gebelik sadece 6 tane ovü kalkmıştı onları deniyorum son 3 tane kaldı onları da kullanırım yarın ve devamında inşallah hemencecik çatlarGerçekten olacağı varsa oluyor işte belki de bu ay o aydır kuzumsen yarın da test yap çatlamayı görelim emin olalım
Çok iyi olmuş kuzum. Sevindim senin adınaKızlar nasıl rahatladıımm uygulamaya göre pik 13 Kasım olucaktı bizde 13 Kasım yola çıkıyoruz İstanbul'a gidicektik ve 4 gün değerlendirme yapamıcaktık. Sadece iki gündür ovulasyon deniyorum ve bugün pik gördümm bugün yarın değerlendirme yaparım gerisi miniğimin tutunmasına bağlıerkenden oldu pik çok rahatladımm. Adetimin 12. Günü edahandro B bernaad Merveeee57 sacibelinde
Bebişimm demek ki senin ikizlere kavuşman gerekiyor, ikizlerin seni beklediği için böyle oldu@simirun
Merveeee57 Zumruduanka96 B bernaad yavru kuşlarım adetim geldi. Pazartesi tüp bebeğe gidiyor bu kız
Benim çatlama sonrssı 7.günüm kuzucum bugün progesteron baktırdım 12.60 çıktı sanırım iyi birşeymiş yumurtam kaliteli olmuş bu ayCanım sen naptın? Hangi aşamadasın ? Yumurtlama çatlama bekleme adet
Gönlüne göre olmuş canımm inşallah bebişine bu ay kavuşacaksın, bebiş olarak dönsün yumoşunnKızlar nasıl rahatladıımm uygulamaya göre pik 13 Kasım olucaktı bizde 13 Kasım yola çıkıyoruz İstanbul'a gidicektik ve 4 gün değerlendirme yapamıcaktık. Sadece iki gündür ovulasyon deniyorum ve bugün pik gördümm bugün yarın değerlendirme yaparım gerisi miniğimin tutunmasına bağlıerkenden oldu pik çok rahatladımm. Adetimin 12. Günü edahandro B bernaad Merveeee57 sacibelinde
İnşallah bu ay bizim ayımız canım benim olacakBu ay hiç test almadım ne ovü ne gebelik sadece 6 tane ovü kalkmıştı onları deniyorum son 3 tane kaldı onları da kullanırım yarın ve devamında inşallah hemencecik çatlarTest de almıcam adet günü gelene kadar inşallah tabi
Sağol canımBebişimm demek ki senin ikizlere kavuşman gerekiyor, ikizlerin seni beklediği için böyle olduÜzülmek yok ki zaten kendini hazırlıyordun kendini buna, ilk denemende bebişlerine kavuşacaksın inşallah canımın içii çooook amiinnn
Benim çatlama sonrssı 7.günüm kuzucum bugün progesteron baktırdım 12.60 çıktı sanırım iyi birşeymiş yumurtam kaliteli olmuş bu ayvermişken beta da verdi 0.2 çıktı
Adet olursam 3.gün gidicem hormon için, site hata verip duruyor çok bakamadım bıralara
Evet kuzum kan vermişken onu da veriyim dedim olur ya diyerekSağol canımYumoşunun kaliteli olması güzel beta için erken zaten çıkmaması normal kuzum. Olmazsa baktır bakalım hormonlara kuzum. Yavaş yavaş bi doktora görün bakalım kuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?