- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.681
Peki canim ciplak gozle goremeyip fotografta gordugun oldu mu testin icine girecegim nerdeyse yok yok ama fotografta az bi golge var gibiCanım bu test benim testime benziyor. Ertesi gün pozitifi görmüştüm. Bu testi sen yarın sabah tekrarlainşallah göreceğiz net pozitifini
Ya yalnız dikkatli bakınca cidden var gibi ha. Kızlar haklı bence. Farklı bi testin varsa yarın Bi daha dene canımKuzucum belki fotografta mi oyle cikti acaba birsey gorunmuyor bak simdi tekrar cekiyorum gun isiginda uzerinden 3 saat gecti gerci de ben birsey goremedim
Ben de görür müyüm acaba böyle sanki hiç olmayacak gibi geliyor bazen. Bi aglayasim geliyor ümidimi kaybediyorum. Sonra Allah tan ümit kesilmez vardır vakti saati diyorum. Ama yoruluyor insan dua et bize deBenim de son durum bu kızlarEki Görüntüle 3332827
Testin markası ne kuzumm maşallahçok güzel koyulaşmışBenim de son durum bu kızlarEki Görüntüle 3332827
Yaaa Allahımmm ben çatladımmmKuzum ben yapmadım beklemedeyim valla biraz daha geçsin diye beklicem
Seni yeriim çok tatlısınHaydi kızlar kalkın göbek atmayaaaaa
Freely kaset test canım. Hepsi burada epeedy satıcısı. Çok teşekkür ederim bu aradaTestin markası ne kuzumm maşallahçok güzel koyulaşmış
Kuzucum belki fotografta mi oyle cikti acaba birsey gorunmuyor bak simdi tekrar cekiyorum gun isiginda uzerinden 3 saat gecti gerci de ben birsey goremedim
Yaa ben neden goremedim ki ust cami cizik yeni fotografa da bakarmisin
Ediyorum etmem mi hiç. Rabbim önce buradaki kızlara sonra isteyene herkese bu duyguyu yaşatır inşallah. Siz hepiniz bu süreçte bana çok iyi geldiniz. Her regl geldiğinde ağladım ama sonra buradaki kızların neşesi ve sıcakkanlılığıyla tekrar umut doldum. Sonra bir baktım oluvermiş. İnşallah sizin de olacak. Lütfen tamamen umutsuzluğa kapılmayın. Yoksa kızarımBen de görür müyüm acaba böyle sanki hiç olmayacak gibi geliyor bazen. Bi aglayasim geliyor ümidimi kaybediyorum. Sonra Allah tan ümit kesilmez vardır vakti saati diyorum. Ama yoruluyor insan dua et bize de
Evet innovita duy mervişimi sponsoru olAman aman bir gebenin günlüğü testlerinden kaçınbak dün ki teslerimi atayım biri innovita biri bir gebenin günlüğü
Ahahah eveettt benim sponsorum ol eyyy innovitaaaEvet innovita duy mervişimi sponsoru ol
Oy maşallah maşallah güzel koyulaşıyorBenim de son durum bu kızlarEki Görüntüle 3332827
Iki gun gecsin de bari kaset testi deneyeyimYa yalnız dikkatli bakınca cidden var gibi ha. Kızlar haklı bence. Farklı bi testin varsa yarın Bi daha dene canım
Ciplak gozle hicbirsey goremedim ama fotoda hafif golge gibi pazartesi yada sali kaset testle deniyim benKuzucummm bunda da net görüyorum yaa ama heveslendirmek de istemem akşam testin varsa tekrar yapsana inşallah pozitiff
Kuzum bir gebenin günlüğü bundan öteye gitmiyorKizlar sizce o koyuluk pik koyulugumu catlama olmusmu testi birakayimmi normalde 26 gun adet dongum 11 gun o koyuluk oldu acaba yumurtalarimmi gelismiyor anlamadm
Tamam canımm sen nasıl rahat edeceksen öyle yap, inşallah pozitifi görürüzCiplak gozle hicbirsey goremedim ama fotoda hafif golge gibi pazartesi yada sali kaset testle deniyim ben
Insallah hepimiz de gorelimTamam canımm sen nasıl rahat edeceksen öyle yap, inşallah pozitifi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?