- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.686
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.661
Canım bu test benim testime benziyor. Ertesi gün pozitifi görmüştüm. Bu testi sen yarın sabah tekrarlatatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben @pempbepsikolog @tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
İnşallah canım gelmedi dahada birşey döngümün 25. GünüBen o kadar sık yasıyorum ki onubi an yerlesme zımbırtısı sanıyorum pesinden ara kanama baslıyor, seninki insallah yerlesme kanamasıdır da güzel haberlerini alırız
Ayy bende golge gordum testi tekrarla bence kuzutatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben @pempbepsikolog @tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Bilmem canim test prodoctor erken gebelik. Catlamayi takip etmedim malesef bir fikrim yok.Günaydın canım senin çatlama ne zamandı? Çok kesin konuşmuşsun. Belli mi olur? Çatlama tarihini bilmiyorsan zaten adet olana kadar durumlar değişebiliyor. Bir de bana kontrol çizgisi aşırı solda geldi. Test bozuk mu ne canım
Kuzum ben yapmadım beklemedeyim valla biraz daha geçsin diye beklicem
Kuzucum belki fotografta mi oyle cikti acaba birsey gorunmuyor bak simdi tekrar cekiyorum gun isiginda uzerinden 3 saat gecti gerci de ben birsey goremedimGördün mü?
Aynen ya uzeri cizik cizik bende sevmedimBir de fark ettiniz mi bu erken gebelik testlerinin şeffaf olan plastik kısmı çizdik çuzuk oluyor hep ve de ışığa tutunca gölge düşüyor falan. O yüzden net göremiyor insan, bana gıcık geldi bu erken gebelik testleri. Yaşasın kaset testlerrr.
Kiz heyecanlandirmayin beniCanım bu test benim testime benziyor. Ertesi gün pozitifi görmüştüm. Bu testi sen yarın sabah tekrarlainşallah göreceğiz net pozitifini
Yeni fotograf cektim canim cizik cizik ust cami ondan mi oyle geldi acaba diyeAyy bende golge gordum testi tekrarla bence kuzu
Yaa ben neden goremedim ki ust cami cizik yeni fotografa da bakarmisinbebişim bu test negatif değilll
Canımcim bende days comport yapmıştım böyle çıkmıştı hala göremiyorum pozitifi fotosu da varKiz heyecanlandirmayin beni
Ben hala görüyorumKuzucum belki fotografta mi oyle cikti acaba birsey gorunmuyor bak simdi tekrar cekiyorum gun isiginda uzerinden 3 saat gecti gerci de ben birsey goremedim
Allahim baka baka dalga gecerken kör mu oldum ben gercekten.Ben hala görüyorum
Kuzum yeni fotoda golge gozukuyor bence kaset testle tekrarlaYeni fotograf cektim canim cizik cizik ust cami ondan mi oyle geldi acaba diye
HahahaAllahim baka baka dalga gecerken kör mu oldum ben gercekten.
Birkac gun daha gecsinde olmadi pazartesi falan kaset test yapayim benKuzum yeni fotoda golge gozukuyor bence kaset testle tekrarla
Aman aman bir gebenin günlüğü testlerinden kaçınHayır hayıırr kesinlikle bir gebenin günlüğü alma pikini bile anlayamadık ve tövbeledik bizMerveeee57 kuzuşumla
Laboquick kullandım bu ay memnun kaldım piki harikaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?