- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.641
Kuzum belki geç döllenme olmuştur sen yine biraz daha bekle de sonra gidersin doktora belli olmaz çünkütatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Günaydın canım, bu ay yok gibi ama inşallah en yakın zamanda olur. Regl gelsin de tertemiz bir başlangıç yap. Her yeni ay bir umut
Aynen bekle bakalım canım kırmızılar gelene kadar umut var bence. Olmazsa da daha sonra olur inşallahtatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
canım kafanı karıştırmak istemem ama gölge görünüyorum sankitatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Günaydın kuzumm göremedim bugün ben ya
Amin hepimize canim. Erken gebelik testiydi olsaydi cikardi bence. Neyse insallah sende goruruz cift cizgiyiKuzum belki geç döllenme olmuştur sen yine biraz daha bekle de sonra gidersin doktora belli olmaz çünküAllah en kısa zamanda pozitif görmeyi nasip etsin hepimize
Aynen canim olmazsa da hayirlisi cok sukur ki engel bir durum yok bidahaki aya insallahAynen bekle bakalım canım kırmızılar gelene kadar umut var bence. Olmazsa da daha sonra olur inşallah
Bilemedim kuzum bisey goremedim ben.canım kafanı karıştırmak istemem ama gölge görünüyorum sanki
Canim senin daha bat bile gelmemis kaset testte cikmamasi normal aslinda.
Pazar batCanim senin daha bat bile gelmemis kaset testte cikmamasi normal aslinda.
Eee normal iste tatlim az sabret daPazar bat
Hayır hayıırr kesinlikle bir gebenin günlüğü alma pikini bile anlayamadık ve tövbeledik bizİnşallah canımbide bsey sorcam aldıgım ovulasyon testi artımed Di. Bir gebenin günlüğü daha mı iyi
bebişim bu test negatif değillltatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Ben zaten eglencesine yapıyorum bebişim. Testler beyaz geldi diye bitsin diye sallıyorum. Yoksa erken gebelik var evde ama yapmadım. Normalde olsa âdetin geçmesini beklerim. Samsunlu musun bu ardaEee normal iste tatlim az sabret da
Bana da öyle geldi. İnşallah güzel haberler ver bize kuzumYumoş tarlası olucam.
Günaydın canım senin çatlama ne zamandı? Çok kesin konuşmuşsun. Belli mi olur? Çatlama tarihini bilmiyorsan zaten adet olana kadar durumlar değişebiliyor. Bir de bana kontrol çizgisi aşırı solda geldi. Test bozuk mu ne canımtatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Bariz çizgi var canım. Gerçekten görmüyor musun?tatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Gördün mü?tatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
Bir de fark ettiniz mi bu erken gebelik testlerinin şeffaf olan plastik kısmı çizdik çuzuk oluyor hep ve de ışığa tutunca gölge düşüyor falan. O yüzden net göremiyor insan, bana gıcık geldi bu erken gebelik testleri. Yaşasın kaset testlerrr.tatluboncuk @ArasaNillGerek bebekheyecani @Fatmaben pempbepsikolog tavsankulak_17 ve diğer etiketleyemedigim güzeller, benden tertemiz negatif bir gunaydin ama size pozitif sabahlar diliyorum. Ben elendim bu ay. Kendimi bu sonuca hazirlamistim zaten ihmal ettigim saglik sorunlarim da vardi daha sonraya nasip demek ki. Bugun 3. Gun hala regl olmadim ama cikardi simdiye kadar. Testin ilk 10 dakikasi bu sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?