- 24 Nisan 2020
- 6.203
- 5.889
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.381
İnşallah da yine de umudum yok canım. Tedavisiz pek olanak görmüyorum artık olsa olurdu herhalde. Senin de inşallah pozitiftirErken gebelik testle yap kuzum inşallah pozitiftir. Benim döngümde aynı şekilde
Ayy gördüm gördümm pozitif bildiğinn
İnşallah inşallah bebişim merakla ve heyecanla bekliyorummAh kuzucum ya canımsınnn inşallah dediğin gibi olur
Ay ögleden sonra bi daha mi yapsam kizlar bende sadece ben goruyorum sandim ama cok cok asiri silik dogruluk payi nedir ki 5 dakikada cikti
Kızlar selam. Bugün gebelik testlerim de geldi. Bu sefer erken gebelik testlerine para saçtığım yetti gari dedim ve ucuz kaset testlerden aldım 10 tane. Aslında ucuz diye 20 tane alacaktım ama dedim şş kendine gel seni çılgın. Güzel çıkarsa size de tavsiye ederim. Çünküm test yapmayı çok seviyorsunuz.20mIu hcgyi tespit ediyormuş.
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
uğurlu gelsin :)EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
Öyle durumlarda o idrarı bekletmek lazım dökmeden başka marka daha denemek lazım da benim hiç aklıma gelmedi o zaman senin aklında olsun kuzumAy kuzum benim insallah vardir ya cok cok asiri silik oldugu icin teste guvenmiyorum hayirlisi
Hadi insallah guzelce koyulasir kuzum
Hoşgeldin yumirtaa konularımızla uyumlu bir isimuğurlu gelsin :)
sat:27 ekim
bat:24 kasım
Bence deeeeYaa o kadar sasirdimki hala inanmiyorum bi daha yapmam lazim
Kuzum eklıyım ama kasım 30 çekiyo ya bu ayMerhaba bende katılmak istiyorum
SAT- 31 EKİM
BAT- 31 KASIM
ihtiyacım var böyle moral veren insanlara
Harika harika kasım bizim ayımızkız kaynanamda yok haftaya kadar adet olmazsam test yapar güzel bir şekilde söylerim tabiiii gebeysem bakalım
Bende nisan ayından beri uğraşıyorum kuzum. Bakalım nasibimiz ne zamanİnşallah da yine de umudum yok canım. Tedavisiz pek olanak görmüyorum artık olsa olurdu herhalde. Senin de inşallah pozitiftirZaten tek testim de erken gebelik testi. Bununla beraber ovülasyon testlerim de gebelik testlerim de bitti. Yeniden de sipariş vermeyeceğim bir dahaki ay saldım çayıra Mevla’m kayıra
Aaaa bernama inanın var onun bir bildiğiiiya yerimminşallah yaaa o kadar çok istiyorum kiii pozitif olmasını negatif hissetmiyorum hiç
Bebişim inşallah pozitif görcez yarın
Hiç negatif hissetmiyorum ya sana diyorum gönül gözüyle görüyorum diye inanmıyosun
Bende kafa kalmadı ki düşünmekten çok teşekkür ederim şimdiden ozaman BAT 30 COK SEVİNİRİM EKLERSENİZKuzum eklıyım ama kasım 30 çekiyo ya bu ay
Bizdedir öyle oluyo kuzucum şimdi sat bat neydı tam olarak eklıyım hemenBende kafa kalmadı ki düşünmekten çok teşekkür ederim şimdiden ozaman BAT 30 COK SEVİNİRİM EKLERSENİZ
SAT :31 Ekim BAT 30 KasımBizdedir öyle oluyo kuzucum şimdi sat bat neydı tam olarak eklıyım hemen
SAT - 31 EKİMBizdedir öyle oluyo kuzucum şimdi sat bat neydı tam olarak eklıyım hemen
Link vs bırakma şansın varmiKızlar selam. Bugün gebelik testlerim de geldi. Bu sefer erken gebelik testlerine para saçtığım yetti gari dedim ve ucuz kaset testlerden aldım 10 tane. Aslında ucuz diye 20 tane alacaktım ama dedim şş kendine gel seni çılgın. Güzel çıkarsa size de tavsiye ederim. Çünküm test yapmayı çok seviyorsunuz.20mIu hcgyi tespit ediyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?