- 25 Eylül 2023
- 83
- 64
- 3
- 33
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.341
bence var çok yeniiiiii :) hadi güzel haberlerni bekliyoruzKizlar ben hayalet cizgi görüyorum gozlerim beni yine yaniltiyor birde siz bakin bakalimkarartinca sanki var gibi oldu
benaroz @bernaad S simurgggg Zumruduanka96
Anladım kuzum bebim de 23 ekimde çatlamam oldu 26 ekimde de kanamam oldu biraz kahverengi pembe gibi çatlamaya göre 17. Gündeyim bakalım artık gelmedi daha testte negatifBen daha cok acemiyim ovulasyon falan takip etmedim ki sadece 20-21 ekimde yumurtlama kanamasi oldu 2 gun devam etti kesildi sonra 23 ekimde tekrar cok hafif bir lekelenme daha oldu. 24 ekimde de yogun akinti geldi ama catlama mechul.
5 dk da çıktysa kesn var. bi 2 3 saat sıvı içme bida bak olmazsa. yada git sağlk ocagına kan ver hemenAy ögleden sonra bi daha mi yapsam kizlar bende sadece ben goruyorum sandim ama cok cok asiri silik dogruluk payi nedir ki 5 dakikada cikti
Benim deeeeeeRabbim utandırmasın canım benim. Döngümün 24. Günü
Yani ben kolay kolay görmem ama bunda gördüm vallaKiz ciddi mi valla artik gozlerim bozuldu bakmaktan aklim benimle oyun oynuyor
Benim catlama tahmini dogruysa 16. Gun hemen hemen ayni durumdayiz test icin biraz daha erken bence. 14 gunden sonra beta yukseliyor diyoruz ama burda oyle seylerde okudum ki inanamadim burada paylasayim ekran goruntusuyle gerci o uyelerin izni yok amaAnladım kuzum bebim de 23 ekimde çatlamam oldu 26 ekimde de kanamam oldu biraz kahverengi pembe gibi çatlamaya göre 17. Gündeyim bakalım artık gelmedi daha testte negatif
Yaa o kadar sasirdimki hala inanmiyorum bi daha yapmam lazimYani ben kolay kolay görmem ama bunda gördüm valla
Ben de görüyorum kuzumKizlar ben hayalet cizgi görüyorum gozlerim beni yine yaniltiyor birde siz bakin bakalimkarartinca sanki var gibi oldu
Bugun alayimda birkac gune deneyecegim tekrarBence yapmalısın durduğun kabahat
Yaaa bende gördüm kuzum çok silik bi çizgiiKizlar ben hayalet cizgi görüyorum gozlerim beni yine yaniltiyor birde siz bakin bakalimkarartinca sanki var gibi oldu
İnşallah vardır bebiş kuzumKuzum biraz daha beklicem bugün döngümün 28. Günü çatlamaya göre de 17. Günüm eylülde baktırmıştım daha yeni hormonlarıma kardeşim de bekle biraz normal döngüdesin gecikmenin olması gerekiyor dedi beklicem bakalım
Aayyy ciddi ciddi var kuzum yaa
Ay canim cok heycanlandim ya 2de tekrar test yapicam bakalim nedense inanamiyorumAayyy ciddi ciddi var kuzum yaa
İnşallah test yanıltmıyordurr
Canım bunda daha net görünüyor kız koş kan ver, boşver testi
Kuzum erken gebelik değilde eğer elinde varsa kaset test yapAy canim cok heycanlandim ya 2de tekrar test yapicam bakalim nedense inanamiyorum
Ay insallah vardir canim ya bi tuhaf oldum olmamasina kendimi o kadar hazirlamistimki inanmiyorum resmenCanım bunda daha net görünüyor kız koş kan ver, boşver testihadi hayırlı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?