- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.261
Bekle bakalım kuzum 2. Yumurtlamaysa da muhakkak değerlendirOvülasyon testiyle takip etmesem geç döllenme belki diyebilirim kuzum ama ben 2. Yumurtlamadan şüpheliyim benim bir kere daha öyle olmuştu beklemedeyim bakalım ama üzülmedim desem yalan olur çünkü illa gösterirdi diye düşünüyorum
Evet evet belki 2.bir yumurta olmuştur. Belirtilerin de var. Bekle bakalım birwz daha inşallah vardır. Normalde adetlerini düzenli midirOvülasyon testiyle takip etmesem geç döllenme belki diyebilirim kuzum ama ben 2. Yumurtlamadan şüpheliyim benim bir kere daha öyle olmuştu beklemedeyim bakalım ama üzülmedim desem yalan olur çünkü illa gösterirdi diye düşünüyorum
Çok düzenlidir kuzum o yüzden şaşkınım biraz da günü neyse o zaman adet olurum hatta bazı aylar 1 2 gün erken gelir ilk defa geciktiğimi gördüm beklemedeyim bakalımEvet evet belki 2.bir yumurta olmuştur. Belirtilerin de var. Bekle bakalım birwz daha inşallah vardır. Normalde adetlerini düzenli midir
Siz test yapmadımızmı sizin testinizi bekliyorum heyecanlaEvet evet belki 2.bir yumurta olmuştur. Belirtilerin de var. Bekle bakalım birwz daha inşallah vardır. Normalde adetlerini düzenli midir
Bebeğimm bunun markası ne ? Ben neden görüyor gibiyim kafayı yicemKızlar bugün 17. Günüm ama olsaydı az çok çıkardı demek ki adetim gecikti ama böyle de hiç olmazdım günü gününe gelirdi adetimsarı akıntım var karnım davul gibi şiş kasıklarım da aşırı doluluk var eğilip kalkerken canım çok yanıyor Merveeee57 @bliiss B bernaad @benaroz Zumruduanka96 ve etiketleyemedğim diğer kızlarım
Canım daha erkendi zaten biliyorsun, inşallah pozitif görcez birkaç güneTemiz bir negatif kizlartahmin etmistim zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum
Çift çizgi göreceğimiz günler de gelecekGünaydın arkadaşlarım bakın kim yine test yapmış
İkizim misin sen benim yaGünaydın arkadaşlarım bakın kim yine test yapmış
Şahin gözlü ya Bernam var diyosa vardırBebeğimm bunun markası ne ? Ben neden görüyor gibiyim kafayı yicem
OLsa kopkoyu çıkardı diyorum ama geç döllenme falan olabilir mi ki
Laboquick kuzum ovülasyon testiyle takip ettim hani geç döllenme olsa bilirdim 23 ekimde çatlamam oldu ama 26 ekimde kahverengi pembe arası akıntım oldu. Bilemedim valla kuzum beklemedeyim bakalımBebeğimm bunun markası ne ? Ben neden görüyor gibiyim kafayı yicem
OLsa kopkoyu çıkardı diyorum ama geç döllenme falan olabilir mi ki
İnşallah aşkımÇift çizgi göreceğimiz günler de gelecek
Hahahahhaİkizim misin sen benim ya
Yaptım yaptım ama her gün atarsam sıkarım diye düşündümSiz test yapmadımızmı sizin testinizi bekliyorum heyecanla
Ayyy bariz koyulaşma var mükemmelllYaptım yaptım ama her gün atarsam sıkarım diye düşündümhemen atıyorum Eki Görüntüle 3332117
Maşallah maşallah kıpkırmızı olduğunu da görürüz inşallahYaptım yaptım ama her gün atarsam sıkarım diye düşündümhemen atıyorum Eki Görüntüle 3332117
CanımsınnSeni yalnız birakmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?