- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.181
Gerçekten mi ya bu kadar etkiliyo mu bu iğne çok tuhafMervişin hormonlarında iğne etkisi var kızlar. Ona göre. Çok hassas bu bir iki hafta. Gerçekten hamiş gibi herşeye alınıyor insan bu dönemde. Haberiniz olsun
Bir daha gerek kalmayacak zatenAz kaldı benm de bi daha almicam kara listede artık
Ben bugün şunu anladım benim hamileliğim çekilmez yazık kocama vallaSeni varyatövbe tövbe saçma sağan alınganlık yapma valla bi gelirsem görersin çatlamadan yumurtanı ben çatlatırım sonra
Abv hcg deyip küstürmek istemiyorum çok lazım banaAğlama ağlama hep gül bebişimm
Bunlar hep hcg den
Banada yazık değilmiBen bugün şunu anladım benim hamileliğim çekilmez yazık kocama valla
İnşallah bebişimmBir daha gerek kalmayacak zaten
Ama sen bana kızdınnBanada yazık değilmi
Kızmadım nerde kızdım göster bakim hadi hadi bekliyorumAma sen bana kızdınn
Ahahha idare edicez kuzum artık napalım sen yeterki gerçek hcg lere boğulAbv hcg deyip küstürmek istemiyorum çok lazım bana
Hepimiz boğulalım kuzucumAhahha idare edicez kuzum artık napalım sen yeterki gerçek hcg lere boğul
Evet evet edoşumun gönlü yok
Kız sen şakamısın böyle dersen ben üzülürüm amaEvetbıktım senden demek bu
Ay yok kız o kadar da olmasın kimse çekmez bizi öyleHepimiz boğulalım kuzucumnefes alamayalım hcg lerden
Ben yapimEvet evet edoşumun gönlü yok
Tamam tamam hadi gitmiş küsmüklerimKız sen şakamısın böyle dersen ben üzülürüm ama
Senin küsmükünüTamam tamam hadi gitmiş küsmüklerim
Engellemezsiniz inşallahSenin küsmükünüAllahım biz 9 ay boyunca ne yaşıcaz acaba
Hepimiz aynı anda hamiş kalırsak fenaaSenin küsmükünüAllahım biz 9 ay boyunca ne yaşıcaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?