- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.161
Amaaan her türlü üzülüyorum kuzum yaTest yapmayan birini gördümmmkuzucum bence test yapmalısın son ana bırakınca toparlaması daha zor oluyo, hem yoksa bile kendini psikolojik olarak tüp beneğe hazırlamak için daha geniş bir vaktin oluyo. Yani hadi yap
Küstüm işteSaçmalamaaaaaaaa aşk olsun
Geçen 2 ay kullandım aynı kutunun bazıları iyi çıktı bazıları kötü tam anlamıyla pik görmedim hiç kendi rengi bile soluktuAaaa nerden bildin evet bir gebenin günlüğülanet test psikolojimizi bozdu ya
Sen ciddiymisinKüstüm işte
Ben totemime uyayım o zaman testin durumuna göre bakalım naparızŞöyle düşün 36 saat sonra çatlayacak. Sonra da yumurta 24 saat yaşayacak. İstersen bugünü de yarını da cumayı da değerlendirin kuzum. Rahmin içi spermi 5 güne kadar içerde muhafaza edebiliyor.
Konuşmiyim o zaman ben hiç
Saçmalamaaaaaaaa aşk olsun
Dünü değerlendirseniz iyiymiş. Çatlama dan sonra mutlaka 24 saat içinde iki kez değerlendirin de. Bugünü de sen karar ver bakalım kuzum.Dün değil de önceki gün değerlendirdik kuzum ben de diyorum 1 gün daha beklesem yarın tam saatinde altın vuruş olsasonuçta aşılamayı bile doktorlar 36. Saatte yapıyolar var bi bildikleri demek ki
O zaman hadi yap yap yap yapAmaaan her türlü üzülüyorum kuzum ya
Kız ne diyo buMervişim bugün duygusal
Evet dün değerlendirmediyseniz değerlendirilebilir sanki. Ama spermler dinlensin de diyebilirsinBen totemime uyayım o zaman testin durumuna göre bakalım naparızbugün de değerlendirmek mantıklı aslında
Az kaldı benm de bi daha almicam kara listede artıkGeçen 2 ay kullandım aynı kutunun bazıları iyi çıktı bazıları kötü tam anlamıyla pik görmedim hiç kendi rengi bile soluktu
EvetSen ciddiymisin
Konuşmiyim o zaman ben hiç
Saçmalamaaaaaaaa aşk olsun
Mervişin hormonlarında iğne etkisi var kızlar. Ona göre. Çok hassas bu bir iki hafta. Gerçekten hamiş gibi herşeye alınıyor insan bu dönemde. Haberiniz olsunMervişim bugün duygusal
Seni varyaEvetama susmuyorrum da bi yandan susamıyorum çünkü
Dün geçti artık keşke olsaydı doğruDünü değerlendirseniz iyiymiş. Çatlama dan sonra mutlaka 24 saat içinde iki kez değerlendirin de. Bugünü de sen karar ver bakalım kuzum.
Şaka şaka aşkım o küser mi hiiçKız ne diyo bu
Evetama susmuyorrum da bi yandan susamıyorum çünkü
Çok karışık ya çıldırcamEvet dün değerlendirmediyseniz değerlendirilebilir sanki. Ama spermler dinlensin de diyebilirsin
Ay hu hormonlarMervişin hormonlarında iğne etkisi var kızlar. Ona göre. Çok hassas bu bir iki hafta. Gerçekten hamiş gibi herşeye alınıyor insan bu dönemde. Haberiniz olsun
Ağlama ağlama hep gül bebişimmAğlicam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?