- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 18
- 25
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.081
Bu baya doğru tespitAslında gerekmiyor ama zamanı tutturmak için iyi bir şey. Yoksa düzenli ilişki ile de takip etmeden olur. Püf noktası ise sadece testlere uymak için fıtı fıtı yapma psikolojisine girmemek lazım. Yoksa bir bıkkınlık gelebiliyor. Onun dışında gebelik testi yapana kadar test yapma isteğini gideriyor, çok iyi.
İnşallah bu ay, o aydır ve bebişin tutunur sana kuzummLekelenmem yoktu normal akıntı geldi kuşum. Kaç aydır yumurtlamam olırdu ama akıntım olmamıştı. Bir de ilk kez tahminimce ya çatlamada ya da öncesinde çok kasığım ağrıdı. Belirti aramıyorum zaten sadece merak ettim yumurta çok büyüyünce ağrıyor herhalde
Benim eşimin 4 gün sonra doğum günü ona yetiştiremicem benİnşallah canım bakalım. Aralıkta eşime doğum günü hediyesi almaktan yırtarım inşallah
Sonraki doğumgününde bebeğinizle birlikte olursunuz inşallahBenim eşimin 4 gün sonra doğum günü ona yetiştiremicem ben
Ay bakalım 6 gün kalmışİnşallah bu ay, o aydır ve bebişin tutunur sana kuzumm
Bu ay herkesden ümitliyim ben baya hamiş çıkacak bence
Ya alem bunlarKızlar ben şokk benim koca benden araştırmacı cıktı.regl bitti sayılır.adama psikolojik empoze etmeye baslayim diye konuştuk çatlama vs dedim ovulasyon alalım çatlamadan 1 gün önce vs degerlendirmemiz gerekiyo bu ay öyle deneyelim.o da dediki daha çok stres olursun ovulasyon falan zaten saglikli spermler 3 4 gün rahme tutulu bekliyor.catlamayla döllenme oluyoradet sonrası 5 6 gün gün asiri başlarsak rabbimde yazdıysa olur zaten.dedim sen prof olmuşsun sayende diyor galiba arastiriyo caktirmadan bu ay kendimi ona bırakayım diyorum sen bana bırak diyor güldüm sabahtan beri sizle paylaşım dedim
Aynen öyle vallaYa alem bunlarişlerine gelince de her şeyi bilirler
İnşallah sen de eşine doğum günü hediyesi olarak bebişinizi verebilirsin canım benimSonraki doğumgününde bebeğinizle birlikte olursunuz inşallah
Kız maşallah bence de bırak belli ki test bebesi değil aşk bebesi olsun istiyor.Kızlar ben şokk benim koca benden araştırmacı cıktı.regl bitti sayılır.adama psikolojik empoze etmeye baslayim diye konuştuk çatlama vs dedim ovulasyon alalım çatlamadan 1 gün önce vs degerlendirmemiz gerekiyo bu ay öyle deneyelim.o da dediki daha çok stres olursun ovulasyon falan zaten saglikli spermler 3 4 gün rahme tutulu bekliyor.catlamayla döllenme oluyoradet sonrası 5 6 gün gün asiri başlarsak rabbimde yazdıysa olur zaten.dedim sen prof olmuşsun sayende diyor galiba arastiriyo caktirmadan bu ay kendimi ona bırakayım diyorum sen bana bırak diyor güldüm sabahtan beri sizle paylaşım dedim
Banada öyle geldi kuzumKız maşallah bence de bırak belli ki test bebesi değil aşk bebesi olsun istiyor.Gerekeni yapacağının mesajını ayan beyan vermiş gün falan saymaya gerek yok diyor
İnşallah canım. Rabbim göstermesin eksikliğinii kimseyeİnşallah sen de eşine doğum günü hediyesi olarak bebişinizi verebilirsin canım benim
Bekleme sürecinde buraya yaz, sor, testlere bakalım beraber. Daha kolay geçer. Kimisi gebe, kimisi de benim gibi ovu testi yapıyore, kimisi daha adetli bekliyore, kimisi gebelik testi için gün sayıyore.Merhaba arkadaşlar, bende 4 Kasım çatlatma iğnesi yaptım, bugün 4. Günüm ve ikinci klomen çatlatma denemem , burada sizinle beraber takip etmek istiyorum, 6Kasım pazartesi sabah 36.saatte ilişki oldu ve pazartesi akşama kadar kasıklarımda çok batma ağrısı vardı ayağa basamadım bile, bi de kabızlık oldu, geceye doğru ağrılarım bitti, ve şuana kadar herhangi belirtim yok, bekleme süreci nasıl geçecek bilmiyorum, benimle aynı süreçte olan var mı
No noo kıyamazsınnCezalardan ceza beğenin bebeğim
Eveet kuzuşum öyle vallahi
Ay ne sıkılması kızz en sevdiğimiz aktiviteOvu testi vol1
Bi on gün beni çekeceksiniz artıksıkılırsanız atmam her gün zaten uygulamada pik 8 gün sonra gösteriyor daha
@sacibelinde B bernaadtavsankulak_17 Merveeee57 B bernaad @Blue_girll Zumruduanka96
Eki Görüntüle 3331615
Ayy gerçekten kuzum benimki değişik bir aydıAynen daha var uygulamada öyle gözüküyor geçen ay uygulamaya göre tam yumurtlama günü test yapmıştım pik çıktı o yüzden önceki günlerde mi pik oldu yoksa o gün mü oldu bilmediğim için bu ay başından itibaren deneyeyim istedim. Malum bu ay B bernaad kaç gün pik görür gibi oldu ama her yeni testi daha koyu oldu o yüzden merak ettim bi gözlemleyeyim kendimi diye
Kiz 2 gundur düzenli girmeye basladimYa ya ben seni takipteyim görüyorum yalançıııı
Evet.Kiz 2 gundur düzenli girmeye basladimaaaa sen beni takip mi ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?