tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.403
- 48
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #25.061
Kız ne sıkılmasıOvu testi vol1
Bi on gün beni çekeceksiniz artıksıkılırsanız atmam her gün zaten uygulamada pik 8 gün sonra gösteriyor daha
@sacibelinde B bernaadtavsankulak_17 Merveeee57 B bernaad @Blue_girll Zumruduanka96
Eki Görüntüle 3331615
Olsun olsun sen at biz test severizOvu testi vol1
Bi on gün beni çekeceksiniz artıksıkılırsanız atmam her gün zaten uygulamada pik 8 gün sonra gösteriyor daha
@sacibelinde B bernaadtavsankulak_17 Merveeee57 B bernaad @Blue_girll Zumruduanka96
Eki Görüntüle 3331615
Kıyamadım yine
At canım at severiz test yorumlamayıOvu testi vol1
Eki Görüntüle 3331615
Kız ne sıkılmasıAtabilirsin ne zaman istersen sıkılmayız hiç. Hem iyi test lafının üstüne gelirmiş. Sana yazarken kargom geldi elim ayağıma dolandı koşa koşa aldım testlerimi.
Cumartesi İstanbul’a gidiyoruz bir hafta orda olcam valize her şeyden önce ovu testlerimi koyduğum doğrudurOlsun olsun sen at biz test severiz
Bu gece patlatayım ben de bi testtest yoldaşım benim geçen ay da denk gelmişti yine aynı gidiyoruz inşallah bu ay hepimizin olur
Sende başlarsın artık yapmaya
Aynen daha var uygulamada öyle gözüküyor geçen ay uygulamaya göre tam yumurtlama günü test yapmıştım pik çıktı o yüzden önceki günlerde mi pik oldu yoksa o gün mü oldu bilmediğim için bu ay başından itibaren deneyeyim istedim. Malum bu ay B bernaad kaç gün pik görür gibi oldu ama her yeni testi daha koyu oldu o yüzden merak ettim bi gözlemleyeyim kendimi diyeAt canım at severiz test yorumlamayıama daha var yumurtlamaya
Olabilir kuzumKorunurken belki de buna bağlamadım diye farkına varmamışım diyorum ben de. Analık duygularım kabarıyore galiba tatlıponçik.
Bu gece patlatayım ben de bi testTest yapmayalı kaç gün oldu gari. Heyecanlandım bak şimdik test yoldaşı.
Bence de kuzum elinde testin de varsa her gün aynı saatte yap hem bedenini de tanıyorsun böyleceAynen daha var uygulamada öyle gözüküyor geçen ay uygulamaya göre tam yumurtlama günü test yapmıştım pik çıktı o yüzden önceki günlerde mi pik oldu yoksa o gün mü oldu bilmediğim için bu ay başından itibaren deneyeyim istedim. Malum bu ay B bernaad kaç gün pik görür gibi oldu ama her yeni testi daha koyu oldu o yüzden merak ettim bi gözlemleyeyim kendimi diye
Aynen canım deneye yanıla öğreniyoruz süreci . Her gün yeni bişeyler öğreniyorum buradan vallahi iyi ki varsınız hepinizBence de kuzum elinde testin de varsa her gün aynı saatte yap hem bedenini de tanıyorsun böylece
Kız ben 2 yıl 3 aydır uğraşıyorum daha dün yeni bi şey öğrendimAynen canım deneye yanıla öğreniyoruz süreci . Her gün yeni bişeyler öğreniyorum buradan vallahi iyi ki varsınız hepinizben ovu testini kullanalı daha bu 2. Ayım oluyor o yüzden daha yeniyim
En güzelini yapmışsınCumartesi İstanbul’a gidiyoruz bir hafta orda olcam valize her şeyden önce ovu testlerimi koyduğum doğrudur
Bende 2 yıldır uğraşıyordum ovu testi yapmam gerektiğini geçen ay öğrendim şok oldum böyle bi şeyi bilmediğim için vallahi öğrendiğim an sipariş ettim pik günüme anca geldi kargo . Hemen yaptım . yapar yapmaz da pik gördüm ama olmadı bu ay da deneyecez yapacak bir şey yok olana kadar yılmak yokKız ben 2 yıl 3 aydır uğraşıyorum daha dün yeni bi şey öğrendimsonu yok
Aynen öyle umutsuzluğa yer yok kuzucummBende 2 yıldır uğraşıyordum ovu testi yapmam gerektiğini geçen ay öğrendim şok oldum böyle bi şeyi bilmediğim için vallahi öğrendiğim an sipariş ettim pik günüme anca geldi kargo . Hemen yaptım . yapar yapmaz da pik gördüm ama olmadı bu ay da deneyecez yapacak bir şey yok olana kadar yılmak yok
Aslında gerekmiyor ama zamanı tutturmak için iyi bir şey. Yoksa düzenli ilişki ile de takip etmeden olur. Püf noktası ise sadece testlere uymak için fıtı fıtı yapma psikolojisine girmemek lazım. Yoksa bir bıkkınlık gelebiliyor. Onun dışında gebelik testi yapana kadar test yapma isteğini gideriyor, çok iyi.Bende 2 yıldır uğraşıyordum ovu testi yapmam gerektiğini geçen ay öğrendim şok oldum böyle bi şeyi bilmediğim için vallahi öğrendiğim an sipariş ettim pik günüme anca geldi kargo . Hemen yaptım . yapar yapmaz da pik gördüm ama olmadı bu ay da deneyecez yapacak bir şey yok olana kadar yılmak yok
Lekelenmem yoktu normal akıntı geldi kuşum. Kaç aydır yumurtlamam olırdu ama akıntım olmamıştı. Bir de ilk kez tahminimce ya çatlamada ya da öncesinde çok kasığım ağrıdı. Belirti aramıyorum zaten sadece merak ettim yumurta çok büyüyünce ağrıyor herhaldeKuzum ya yumurtlama akıntın normal akıntılardan mıydı? Yani şeffaf sünen, yoksa sonrasında lekelenme şeklinde mi oldu ?
İnşallah canım bakalım. Aralıkta eşime doğum günü hediyesi almaktan yırtarım inşallahCanım bilmiyorum ki iyi mi değil mi. Ama bu ay benim klomenden dolayı olabilir baya yumurtlama ağrısı oldu. Bu konuda klomen uzmanımız @edahandro daha net bir yorum yapabilir belki. İnşallah senin de hayırlı haberini alırız en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?