- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #24.981
Canım benim mucizelerimiz vaktini bekliyor sana ne iyi gelecekse onu yap sonra iyi hissettiğinde gel biz burdayız@sacibelinde B bernaad @benarozMerveeee57 tatluboncuk kizlarim ve etiketleyemedigim kizcelerim belki beni merk ediyrsunuz diye yaziyorum bugün 15.gün ve kirmizilar geldi.. 1 gun gecikme oldu sadece okadar sanci agri cektim hepsi regli icn hazirlikmis mucizeme bu ayda kavusamadim bana hep destek oldugunuz icin yanimda oldugunuz icin allah razi olsun buay serbest takilcam kendimi biraz topladiktan snra insallh donerim araniza hakkinizi helal edin canlarim benide dualarinizdan eksik etmeyin hepiniiz dikakt edin kendinize mucizler bizimle olsun allah bize merhamet etsin cok opuyrum hepinizi canlar
Zumruduanka96 canim beni listeden silebilirsin umarim mucizelerimize kavusmak dilegi ile
Evet kuzucum yarından başlamayı düşünüyorum ben de ve 3 gün üst üste olacak inşallahE2 icin laboratuvarun referans araligi ne gosteriyor kuzum? Ben 400e kadar normal diye biliyorum ama olcum tekniğine gore degisiyordur belki bu deger araligi. Doktor yorum yapti mi dusuk degil de zaten. Yuksekse bile ne olduguna dair?
Iliski bizde her gun oldu kuzum. 3 gun arka arkaya. Cuma aksam igneyi yap demisti dr. Cuma cmt pazar iliski demisti. Ama cmtsi pazar pazartesi oldu iliski. Bence sperm sorunu yoksa gun aşırı fazla tedbirli bir yaklasim oluyor. 11de yapacaksan igneyi bu aksam ve yarin aksam ve bir sonraki aksam denerdim ben kuzum ama yine de sen bilirsin tabi. Yarin aksamki iliski ozellikle ignenin 36. Saaatine denk gelir. Zaten agridan anliyorsun catlamanin oldugunu
Yaa inşallah öyledir kuzucum bu ay bizim ayımız olacak inşallahKuzum bir gebenin günlüğünü takip ediyor musun tam yumurtaların çatlayacağu ovülasyon testinin pik olduğu dönemde estradiol yani e2 değerine baktırırsan sana yumurtanın kaliteli olup olmadığını söylermiş ve 200 üstü olunca o ayki yumurtan sağlıklı olurmuş senin bence değerin süper
kuzum inan ben de merak ediyorum sürekli dua ediyorum cumaya bırakmam yarın yaparım bugünü de geçireyimYapsaydin kuzum ya merak icerisinde kaldik valla.Neyse insallah bugun gelmez de yarin yaparsin
Evet kuzum iyiki başladın ay inşallahYaa inşallah öyledir kuzucum bu ay bizim ayımız olacak inşallahiyi ki klomen tedavisini geciktirmedim daha fazla hemen başladım
Evet kuzucum ya gidip gelmeye devam edicem bakalım sonuç ne olacakAmeliyat konusunda net bisey soyleyen yok galiba bu konuda kuzum. Insallah hic o sureclere gerek kalmadan bu ay hamis kalirsin da dogum yaparken o sorunu da cozuverirler
Iyi kiYaa inşallah öyledir kuzucum bu ay bizim ayımız olacak inşallahiyi ki klomen tedavisini geciktirmedim daha fazla hemen başladım
Canımm daha erkenmiş inşallah pozitife dönecekKızlar size kalbim kadar temiz bir test atıyorum11. Gün bugün
Oo super iste ne guzelEvet kuzucum yarından başlamayı düşünüyorum ben de ve 3 gün üst üste olacak inşallahkuzum E2 de doktor maaşallah çok yüksek çıkmış dedi iyi bi şeymiş yani ne kadar yüksek olursa o kadar kaliteli oluyomuş hatta bu yüzden ikiz konusunda tekrar uyardı doktor bu değeri görünce ama tam da anlayamadım heralde iyi bi şey
Canım görmedim galiba kusura bakma. Evet klomen kullandım ama çatlatma iğnesi kullanamadım. Doktor bana reglken klomen ve duphaston verdi. Bir daha da gitmedim ,gel demediği içinKuzum yukarda sordum ama görmedin sanırımklomen kullandın sanırım bu ay peki çatlatma iğnesi de kullandın mı ? E2 değerin ve yumurtaların nasıldı ?
Valla bu benim icin 10 numara gebelik belirtisiydi kuzum. Hep onu aradim. Goguslerdeki degisim bence yadsinamaz bir gosterge olabilirKızlar benim göğüsler aldı başını gidiyornereye gidiyor ben de bilmiyorum. Damarlar görünüyor resmen üstünde yunurtlamadan beri böyle bakalım adet olacak mıyım belirti mi acaba
ÇOok sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallahCanim hayrli olsun masallh katlanarak cogalsin senin adina cok sevindim darisi bizlerin basina allah kucagina almayi nasip etsin mis kokulunu cennetinden emanetin mujdelenmis
Valla canım inanır mısın son 2 3 aydır psikolojik midir bilmem acayip belirti yaşıyordum. Her ay belirti yaşıyorum ama hep negatifti. Bu ay da göğüs ucu hassasiyeti ve çok az göğüs ağrısı yaşadım sadece. Bariz bir kasık ağrısı falan yoktu yani. Bu sefer de kesin olmadı diyerek hiç ihtimal vermeyerek test yaptım açıkcası. Ama en az belirtim olduğu ay pozitif çıktı. Sadece klomenden dolayı sanırım yumurtlama dönemi baya kasık ağrılıydı. Sonra geçti zaten .Benim de bugün 11.gün yapsan çıkar heralde .Belirtin var mıydı canımm. Benim bugun tahmini 11.gün bat 11 Kasım tahmini o da. Regl kaç gün kala çıktı canım. Ben test yapmadım belirtim yok diye
Sağol canım benim inşallah sağlıkla artar . bakalım artık koyulaşma takibi yapıcam.Hayırlı olsun canım çok sevindimyarın ertesi gün tekrar yap koyulaşmayı takip et güzelce artsın inşallah sağlıkla gelsin minnak
Tesekkur edrrim cannnnnCanım benim mucizelerimiz vaktini bekliyor sana ne iyi gelecekse onu yap sonra iyi hissettiğinde gel biz burdayız
Amin canimÇOok sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler. Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallah
Kuzucumm üzüldüm ya çok umutluydukk@sacibelinde B bernaad @benarozMerveeee57 tatluboncuk kizlarim ve etiketleyemedigim kizcelerim belki beni merk ediyrsunuz diye yaziyorum bugün 15.gün ve kirmizilar geldi.. 1 gun gecikme oldu sadece okadar sanci agri cektim hepsi regli icn hazirlikmis mucizeme bu ayda kavusamadim bana hep destek oldugunuz icin yanimda oldugunuz icin allah razi olsun buay serbest takilcam kendimi biraz topladiktan snra insallh donerim araniza hakkinizi helal edin canlarim benide dualarinizdan eksik etmeyin hepiniiz dikakt edin kendinize mucizler bizimle olsun allah bize merhamet etsin cok opuyrum hepinizi canlar
Zumruduanka96 canim beni listeden silebilirsin umarim mucizelerimize kavusmak dilegi ile
Ay kuzum inşallah varya böyle bir tuhaf haldeyim bir yandan kendimi adet görmeye hazırlamaya çalışıyorum hayal kırıklığı yaşamiyim diye bir yandan da umut dolu oluyorum Allah sevindirsin hepimiziÇıldırcammm etiketi görünce heyecan yapmıştımmBebiş doluluğudur o bebişş
Kız senin ikiz mi olacak yoksa valla doktor da dediğine göre Allah büyük inşallah gönlüne göre versinEvet kuzucum yarından başlamayı düşünüyorum ben de ve 3 gün üst üste olacak inşallahkuzum E2 de doktor maaşallah çok yüksek çıkmış dedi iyi bi şeymiş yani ne kadar yüksek olursa o kadar kaliteli oluyomuş hatta bu yüzden ikiz konusunda tekrar uyardı doktor bu değeri görünce ama tam da anlayamadım heralde iyi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?