💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet bebeğim bu ay tamamen doktoruma teslimim zaten ona sonsuz güveniyorum inşallah salı günü yumurtalar doktorun istediği boyuta gelir de iğnemi vurulabilirim dediğin gibiyse kaçırmamışımdır heralde akıntım kesilince olacaktır belki de bakalım yarın ki testimi sabırsızlıkla bekliyorum şuan

Ovulasyondan 10 gün sonra kaset test yaptım ama erken gebelik testi değil negatif çıktı
YArın tekrarla canım istersen 10.gün erken pozitif için, koyulaşmaya göre gebelik bir ihtimal olabilir ama gebelik değil yumurtlamaysa da her ihtimale karşı değerlendir bu günleri, ikinci kez yumurtluyor da olabilirsin

BEnde merakla bekliyorum kuzucum bize at yapıncaa inşallah bir anda pik görürüz
Salı gününe yumoşların mikemmell boyutta olacak inanıyorum

İnşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin erken gebelik testi aldım Awox ama yorumlar korkuttu beni onu mu yapsam yoksa labqouik var kaset test onu mu yapsam sizce

İnşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin erken gebelik testi aldım Awox ama yorumlar korkuttu beni onu mu yapsam yoksa labqouik var kaset test onu mu yapsam sizce
Amiiinnn canımm
Kuzum laboquick yap sen hem 14.günün olacak yarın varsa net çıkar yoksa da kuruma çizgisi falan çıkarmıyor en azından kafan karışmaz
Bu arada çatlamadan sonra mı 13.günündesin yoksa yumurtlama mı kuzum

BEnde merakla bekliyorum kuzucum bize at yapıncaa inşallah bir anda pik görürüz
Salı gününe yumoşların mikemmell boyutta olacak inanıyorum
İnşallah kuzucum inşallah ben şimdi yatayım artık sabah da iş var az uyuyayım iyi geceler canımın içi

Çatlama diye gördüğümün 13. Günü pikten sonra silikleşmeye başladığı günden itibaren saydım sabah ben bi deniyim inşallah hayırlısıysa olsun, çok teşekkür ederim

Çatlama diye gördüğümün 13. Günü pikten sonra silikleşmeye başladığı günden itibaren saydım sabah ben bi deniyim inşallah hayırlısıysa olsun, çok teşekkür ederim
Ay o zaman varsa net çıkarr hadi hayırlısı canım haber ver mutlakaa, inşallah bebiştirr

Ee önceki regliniz kırmızıya dönmediyse lekelenme şeklinde geldiyse o zamam gebelik olabilir tabi test yaparsanız sağlıklı sonucu alırsınız

Yaaa çok duygulandım. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah insanın evladından öte canı yok

Haaa bir de beyleri ikna etmek lazım tabi benimki de kesin tribe girer zira şuan da tripte bişi olur diye. Benim zaten ne içimden geliyor ne aklıma. Hormonlardan mi nedir win win oldu bizimki kimse kimseye dokunmuyor
Hahhahah bizim de öyleydi ama aa karnımda bebek var diye geziniyodım evin içinde o hafta olmadı sonra dr cinsel hayat kaldığı yerden devam edebilir endişlenecek bişey yok dedi doğumdan bi gün önceki geceye kadar devamkeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…