Revizyondan sonra uzun duran burun ödem geçtikçe kısalır mı acil yardım 🥺

caraa

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
59
-12
286
34
Kızlar merhaba
Revizyon ameliyatı oldum. Bugün 8. Günüm
Burnum aşırı kalın derili bi burun . Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasaydı. Doktor da okey dedi. Ama şuan eski burnumdan daha uzun. Doktor bey ödem olduğunu geçeceğini ve boy olarakta kısalacağını söyledi. Kızlar bunu yaşıyan oldu mu? Burun ucunda deri incelemesi yapıldı bi de ona rağmen uzun

Merhaba, bende aynı durumu yaşıyorum. 16 gün önce revizyon oldum ama hayatım kaymış gibi hissediyorum. Önceden sorunlu ve eğri de olsa yüzüme çok yakışan minik bir burnum vardı ve kendimi çok beğeniyordum. Şimdi kocaman ve uzun bir burnum var. Kendimi tanıyamıyorum. Bambaşka çirkin birine dönüşmüşüm. O kadar umutluydum ki eskisinden güzel olacağını umarak girdim şimdi eski burnumu ve güzelliğimi arar özler oldum. Oturdum günlerdir ağlıyorum. Çok geçmiş olsun size de. Tek tesellim sizin gibi ineceğine ve küçüleceğini umarak beklemek. Mahvoldum hayatım bitmiş gibi hissediyorum.

Maalesef bende aynı durumdayım
7 hafta önce revizyon oldum ama burnum gün geçtikçe buyur uzuyor sankı
Birde yüzümde sarkmalar oldu bende
Yanaklarım aşaya sarkıyor sankı
doktorum ödem diyor geçecek diyor bende artık sabırla beklemekten başka çare yok
Cok ilgilenmiyorum burnumla çok bakmıyorum ama yinede her aynaya baktığımda bir üzüntü sarıyor içimi
Keşke olmasaydımı diye düşünüyorum artık

Size de çok geçmiş olsun . Aynı durumdayım bend her gün acaba uzunluğu geçecek mi diye düşünüyorum. Doktorum yandan da küçülecek diyor ama ameliyat olan herkes boyda bir değişiklik olmayacak dedi. Bilmiyorum

7 hafta da sanki yüzdeki ödem gider gibime geliyor ama foto atma şansınız var mı özelden

7 hafta da sanki yüzdeki ödem gider gibime geliyor ama foto atma şansınız var mı özelden
Sizinle görüşmüştük özelden
Maalesef burnum gün geçtikçe büyüyor sankı,doktorum revizyon olduğu icin daha uzun sürebilir diyo ödem için

Maalesef burnum gün geçtikçe büyüyor sankı,doktorum revizyon olduğu icin daha uzun sürebilir diyo ödem içi
Bana attığınız
Maalesef burnum gün geçtikçe büyüyor sankı,doktorum revizyon olduğu icin daha uzun sürebilir diyo ödem için

Bana attığınız ozamanki fotolarda uzun değildi aslında sonradan mı oldu ki

Bana attığınız

Bana attığınız ozamanki fotolarda uzun değildi aslında sonradan mı oldu ki
Önceki burnumdan daha uzun ve geniş
Ama zamanla ödemler inince burunda biraz küçülme oluyor yani burun ucu toparlanınca
Ama Suan hiç güzel değil bir kıbarlıgı yok

Önceki burnumdan daha uzun ve geniş
Ama zamanla ödemler inince burunda biraz küçülme oluyor yani burun ucu toparlanınca
Ama Suan hiç güzel değil bir kıbarlıgı yok
Neden böyle uzatıyorlar anlamıyorum. Galiba bazı doktorlar burun ucunu ince göstereyim derken yandan uzatıyorlar

Burun henüz yüzümüze tam oturmadığından yüzümüzdeki diğer kısımlar da bir garip geliyor bize bence. Bi 2-3 ay beklemekte fayda var ama yine de ne çare şekli aynı kalıyor sonuçta.

Çok teşekkür ederim. Boyu bana da çok değişmeyecekmiş gibi geliyor ama şişlikler inince daha kibar görünecektir. Büyük ve uzun durması dışında şeklini beğeniyor musunuz peki?

Bende revizyon oldum.onden geniş duruyor.ne zaman incelecek bilmiyorum.5ay oldu.o kadarda küçük olsun dedim.kalın deri.

Bende revizyon oldum.onden geniş duruyor.ne zaman incelecek bilmiyorum.5ay oldu.o kadarda küçük olsun dedim.kalın deri.
Kalın deri maalesef geç iyileşiyor bi de revizyonsa daha da geç iyileşiyormuş. 1,5 yıl beklemek lazım diyorlar . Ama her ay daha da kibarlaşıyordur burnunuz değil mi

Çok teşekkür ederim. Boyu bana da çok değişmeyecekmiş gibi geliyor ama şişlikler inince daha kibar görünecektir. Büyük ve uzun durması dışında şeklini beğeniyor musunuz peki?
Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasıydı. Bunu doktora ameliyata girmeden önce bile söyledim. 1.ay kontrolümde konuşacağım bakalım doktorla

Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasıydı. Bunu doktora ameliyata girmeden önce bile söyledim. 1.ay kontrolümde konuşacağım bakalım doktorla
Beğenilmeyen bir nokta olduğunda 1 yıl sonrasında ufak dokunuşlarla düzeltiyorlar. Ben konuştum doktorumla da ben de burun ucumu daha kalkık istiyordum diye onu hallederiz sadece bana güven ve bekle dedi.

Benim de uzundu. Merak etme kisaliyor

aa siz revizyon oldunuzmu kıkırdak çıkıntınız vardı demi şeklinidemi değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…