Revizyon sonrasi yeni burunun tuhaf gelmesi

Cok tesekkur ederim :))) ben kalkik istedim ilkinde buyuk sikinti yasadim cunku sagolun yorumunuz icin
İlkinde nasıl sıkıntılar yaşadınız acaba ilk başta güzelmiydi kaçıncı ayınızda sorun çıktı biraz anlatırmısınız

ilk ameliyatindan kaç yıl sonra revizyon oldun ?Ya da kaç ay sonra

İlkinde nasıl sıkıntılar yaşadınız acaba ilk başta güzelmiydi kaçıncı ayınızda sorun çıktı biraz anlatırmısınız
Aslinda bastada hos durmuyordu .yani buyuk kalmıştı sanki. Delikler ilk gunden beri esit değildi. Hani tamamen esit olmasin sorun degil ama bariz biri buyuk biri cok kucuktu.burun kanatlarimin biri asagda biri yukarida gorunmeye baslamisti 2.aydan itibaren. Ki 2.aydan sonra kemer olustu girintili cikintiliydi dokunduğumda. Gecer dendi gecmedi. 5.ayin sonuna dogru Ucu dustu hayli. Sanki burnum hic yapilmamis gibiydi. Yani evet eskisinden iyiydi ama goren estetik yaptirmis.demiyordu.cevredeki.herkes buda estetikmi.diyerek psikolojimi bozunca
daha cok inceledim.burnumu her gun her gun aynaya bakip foto cekiyordum .9 ayra revizyon yapti doktorum sagolsun.su an memnunum .1 ay oldu ilk gunki kalkikliginkadar asiri degil.iyiki yaptirdim 2.kez

Onden asimetrik ve genisti .yandanda kemerlenip dusmustu mecburen oldum. Tskler yorum icin
Merhaba size özelden nasıl ulaşabilirim. Benim 5.ayım oldu ama burnum aşırı kötü. Revizyon olamdan önceki burnunuzu görme imkanım var mı?Ben her gün ağlıyorum .Yataktan çıkamıyorum. Bu işe nasıl girdim hiç bilmiyorum. Doktorum bana cevap bile vermiyor .Arkadaşım burnun önden çok basık yandan çok kalkık dedi tam da öyle olmuş. Ben hayatım boyunca böyle maf bir burun görmedim

benimde çok kotu

J
Revizyon oldun mu
Hayır olmadım 3 ay olacak benim sıkıntım her iki göz ile burun arası farklı duruyor mesafesi yani biri fazla biri az. Aynaya bakmaz oldum bir tarafida masaj yaparken deforme ettim.. çoktu yani. Deformeyi takmıyorum düzelir duzeltile bilir. Ama bu göz arasındaki mesafe aşırı canımı SIKIYOR EGRI DURUYOR BURNUM SOLA TARAF DURUYOR ...

Konuyu yazdigim ilk satira bakin ordaki ilk.foto revizyon oncesi hali.diger iki foto da yeni. Aglamayin sonucta herseyin bir cozumu var. Biraz daha bekleyin belki degisir.

Yandan çok anlaşılmıyor ödemi ancak önden bakınca inanılmaz ödemli olduğu anlaşılıyor. Benim de ilk atel vs çıktığında burnum inanılmaz ödemliydi, şimdi o fotoğraflara bakınca şok oluyor ödeme. Ve bence önden özellikle güzel bir burun. Sıkmayın canınızı. Keşke olmasaydın tarzında da çok yorum gördüm, hangi düşünce ile yapılıyor bu yorumlar anlam veremiyorum, geri dönüşü olmayan bir şey artık mod düşürmenin anlamı ne anlamıyorum ama takmayın bu yorumları. Eski burnunuzla nasıl hissettiğinizi sadece siz biliyorsunuz.

Benim de; ilk ameliyat sonrasında ciddi bir eğrilik olduğunu fark ettim. Yine de Burnumun şeklini ilk 1 ay çok beğeniyordum (çünkü hala ödemliydi) ama sonrasında ödem geçtikçe kıkırdak eğrilikleri arttı ve burun ucum inanılmaz düştü. Afedersiniz aptal gibi aynı doktora revizyon oldum. İlk ameliyatta eğrilttiği burnu düzeltemediği gibi açık çatı deformasyonu oldu burnum aşağı doğru indi garip bir şey oldu üstüne içte kıkırdak kayması oldu ve bir burun deliğimden neredeyse %10 nefes alabiliyorum. Şimdi tekrar ameliyat olmak istiyorum ama çoook çekiniyorum

Aynen odem var . Ben 2. Ameliyata cevremdeki.zorbalardan dolayi karar verdim aslinda. Evet sorunlarim vardi ama eskisinden iyiydi burnum. Çevremdeki.herkesin asiri dogal hic estetik gibi degil boyle estetikmi olur demesi arkamdan ne bicim olmus demeleri vs en sonunda madem oyle diyorlar son derece kalkin kavisli bir burun yapmasini istedim.doktordan. bakiñca estetik dursun dedim.simdide baska bahanelerle elestiriyorlar ve anladimki sorun burnumda degil Çevremdeki insanlarda.yani diyecegim o ki herkes bisey diyor burdaki yorumlar dada illaki elestri oluyor :) neyse cok tesekkur ederim size yorumunuz icin Gercekten cok ciddi bi psikoloji istiyor bu surec. Bu arada bende ayni doktora tekrar ameliyat oldum umarım sorun cikmaz ilerde. Sizin icin gercekten üzüldüm cok buyuk talihsizlik olmus 3.yu dusunuyormusunuz

Merhaba ben önceki burnunuzda bir sıkıntı gerçekten göremedim ama işte belki önden rahatsız etmiştir sizi. Yeni burnunuz hayırlı olsun bana da kalkık geldi ama illa birazda olsa inecektir. Ki zaten siz kalkık istediğiniz için gözünüze batmayacaktır ben kalkık istemediğim için çok gözüme batıyor mesela. Aslında kişi kendini nasıl beğeniyorsa öyle olmalı burun. Estetik algısına göre değilde yüze nasıl yakışıyorsa kişi nasıl mutlu hissedecekse... Ben bir şeyi merak ettim şuanki burnunuz kıkırdak ile desteklendi mi ? Veya önceki de desteklenmiş miydi ?

Foto atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…