Yandan hoş duruyormu gercekten peki. Ben bir turlu alisamadigim.icin yadirgiyorum sanırımOnden resim atabilme sansiniz varmi yandan cok kalkik ama inecektir biraz odem gectikce ama on durusuda onemli genelde yandan hos duruyor burunlar
Ciddi Asimetri ve dusukluk.olustugu icin birde kemer olustugu icin olmam gerektiRevizyona gerek yokmuş sanki
Geçmiş olsun bence çok yeni negatif düşünme öncesine göre daha kibar duruyor eğer istediğin barbie nose ise bence yapmışCiddi Asimetri ve dusukluk.olustugu icin birde kemer olustugu icin olmam gerekti
Evet barbie nose istedim . Tesekkur ederim yorumunuz icinGeçmiş olsun bence çok yeni negatif düşünme öncesine göre daha kibar duruyor eğer istediğin barbie nose ise bence yapmış
Cok tesekkur ederim :))) ben kalkik istedim ilkinde buyuk sikinti yasadim cunku sagolun yorumunuz icinBurun ucunuzu kalkık yapmış burun delikleri de başarılı içi görünmüyor.Düşeceğini de düşünürsek iner gayet güzel olur ben beğendim.
On profili gordukten sonra begendim ben zaten odem inicek burun oturucak derken dahada guzellesecrk gayet hos burnunuzYandan hoş duruyormu gercekten peki. Ben bir turlu alisamadigim.icin yadirgiyorum sanırım
Siz revizyonu kacinci ayinizda oldunuz 1 yil doldumuYandan hoş duruyormu gercekten peki. Ben bir turlu alisamadigim.icin yadirgiyorum sanırım
9.ayimda oldumSiz revizyonu kacinci ayinizda oldunuz 1 yil doldumu
Cok sagolunOn profili gordukten sonra begendim ben zaten odem inicek burun oturucak derken dahada guzellesecrk gayet hos burnunuz
keske revizyon olmasaydin onceki hali daha guzeldiMrblar kafama ne takılsa buraya soruyorum arkdslar fikirlerinizi merak ediyorum . 12 gun once revizyon oldum ilk ameliyatım sonrasi ciddi bir dusme ve kemer belirmes olustugu icin bu kez baya kalkik yapildi. Gorunus olarak hala alisamadim . Nasil olmus bu goruntu normalmi ? Inermi yada kemer goruntusumu var acaba? Iyice paranoyak oldum bu estetik isi illetmis .ilk foto ilk ameliyatimdan sonraki burunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?