Nasıl anladınız? Ne gibi belirtiler vardı, ben de korkuyorum baya bu konudan.Fotoğraf görebilir miyiz mümkünse? İlk ameliyatımda çökme olmuştu ama sızlama vs. Olmamıştı bu esnada.
Ne zaman farkettiniz peki? İlk başından beri problem var mıydı, sonradan mı oluştu? Cevabınız için teşekkürler bu arada.burun deliğimin birisi çok küçülmüştü diğerine göre. Yandan da bi çöküntü olmuştu kanatta sıkmış gibi duruyordu.
En baştan belliydi ya... diğer tarafta şişlik vardır geçer eşitlenir dedim zayıf taraf çöktükçe çöktü.Ne zaman farkettiniz peki? İlk başından beri problem var mıydı, sonradan mı oluştu? Cevabınız için teşekkürler bu arada.
Kanatlarda kesin olmamakla beraber çökme olabilir çünkü 5 ay olmuş revizyon olmus biri olarak bütün aşamaları biliyorum 5 .ayda şişliklerin çoğu inmiş olur zaten 6.ayda yüzde 80 iniyor neredeyse sadece uc kismi inmesi daha uzun sürüyor 1 seneyi buluyor bence doktorunuzla görüşün ihmal etmeyinKızlar böyle burnum şişliklerden mi gülerken öyle acaba? Bir ben mi beğenmiyorum nasıl?
Degistimi burnunuz acaba durum nasıl bende öldüm ameliyat merak ediyorum1 yıl sonunda dğeişir mi böyle mi kalır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?