Revizyon sonrası 2,5 ay burnum yamuk ve asimetrik (fotoğraflı)

radikalkararlar

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
103
33
34
Merhaba kızlar
Gençliğimde rezalet bi burun estetiği sonrası burnumun sağlık ve görüntü problemlerinden dolayı revizyon oldum (ismail küçükere) fakat şu anda burnum yamuk gibi ve bir tarafın mesafesi ile diğer tarafın mesafesi bir değil. Sizce ödem olma ihtimali nedir? Çok kafama takıyorum gerçekten sürekli ayna önünde ya da telefonda fotoğraf çekerken buluyorum kendimi. Böyle olup düzelen var mı veya sizin yorumlarınız nedir fotoğraf ekliyorum. Yardım lütfennn

Bu arada ameliyattan sonra bi darbe aldım onunla ilgili de konu açmıştım zaten bir de birkaç kere çocugumun kafası geldi burnuma ama kanama veya morarma veya öyle çok büyük dayanılamayacak bir acı hiçbirinde olmadı.

Eklentiler

• 98549DA6-AA8E-4770-AEE0-97A131850363.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 7.922
  • 9827B09D-23B0-4B62-8EDB-2820B33B602B.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 5.666
  • E7F18009-9BE1-42DB-AB9E-D6DC96A61616.jpeg
    315,8 KB · Görüntüleme: 6.014
Benimde öyle oldu ilk başta düzgündü sonra hafiften eğrildi burun kemiğimiz yapımız ince olduğundan sanırım . Eğer bariz bir görüntü bozukluğu yoksa takma kafana insan yapımı sonuçta hemen hemen her estetikte oluyor zaten böyle

Çok çok ağır darbeler olması lazım burun yamulması için . Kaynayan kemikten eklenen kıkırdaktan çıkan et veya ödemden olabilir. Doktorunuza danışıp kontrol istemeniz daha mantıklı okacaktır veya 6.ay kontrolünü bekleyeceksiniz

Ya aynı durum oldu biliyor musunuz ilk dümdüzdü hayrandım burnuma ama zamanla yamuldu. Zamanla dediğim de 2,5 ay oldu daha. Çok çok erken. Gülünce çok belli oluyor moralim çok bozuluyor

Doktorum aslında insan olarak iyi biri ama hem çok yoğun hem de ekibi çok kötü o yüzden kontrole gitmeme rağmen bana 5 dk vakit ayrıldığı için doğru düzgün konuşamadım bile, geçiştirildim yani kısacası. O yuzden belkibenzer durumu yasayan vardır diye sormak istedim

Doktorunuz kimdi özelden yazabilir misiniz? Bu arada burnunuz belli bile değil bence, eski burnunuza kıyasla çok muntazam duruyor. İyileşme sürecinde canınızı sıktığınıza değmez eğer nefes problemi yaratmıyorsa

Ben yamukluk ve eğriliklerin ödemden olduğunu düşünmüyorum ki tabii doktor değil, sadece başından bir burun ameliyatı geçmiş biriyim. Ödemden dolayı sadece burun olduğundan biraz büyük görünür gibi geliyor bana. Mesela doktorum ameliyattan sonra burnun şu an ödemli, 6 ay içinde yüzde 20 küçülecek demişti. Yani eğrilik düzelecek, şekli daha iyi olacak demedi. Gerçi burnum da dediği gibi küçülmedi maalesef. Yani burnunuz eğriyse veya düşükse bunun ödemle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Şekil sabit kalır, aynı sabitlikte burun küçülürse biraz küçülür. Normal deride 6 ay-1 yıl arası, kalın deride 1-2 yıl arası deniyor.
Sizin burnunuza gelince. Ben fotoğrafta eğrilik göremedim. Şekli çok güzel görünüyor. Geçmiş olsun.

Yok oluyor ben ödemden ve etten dolayı yeniden ameliyat oldum mesela ve bu da burnu yamuk gösteriyor şöyle ki sol tarafım şiş şu an bile yine aynısı oldu sanırım ve sanki sola doğru ymuş gibi dueuyor göze batıyormu batmıyor ama sonuçta var benim bu da alerjik ne yazık ki

Niye seçtin o zaman burun işi çok önemli cidden yani her ameliyat kadar önemi var. Hem ekibi kötü hem de vakti yok ne anlamı kaldı inan benim doktorum tekrar ameliyat lık durumum olmasaydı etlerimi bile ücretsiz yakacaktı çok seviyorum kendisinide

yani yeni açık ameliyat olunmuşsa ödemden dolayı burun çok şiş oluyor ve eğri, asimetrik durabiliyor. ben birkaç ay sonradan bahsetmek istemiştim. bir de benim kapalı ameliyattı. eksik ve yanlış ifade etmişim. yoksa özellikle açık ameliyatlarda çok ödem olduğunu biliyorum. kolay bir ameliyat değil.

Son düzenleme:
Eski hali? Paylaştıklarımın hepsi yeni hali. İlk yapan ismet alpaydın

Çok tesekkurler ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için. Cok doğru tespit bence.

Benim açık ameliyat. Dr istersen bi taraftaki burun kanadını küçültebilirim dedi sizce eşitlenir mi özellkle gülünce cok belli

Eklentiler

• 18C13EE6-A9EE-40E9-A149-44C31061C7A4.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 4.758
Benm de ameliyattan sonra sol tarafım inanılmaz şişti neden acaba

Tabii ben doktor değilim. Gözlem ve tecrübemi paylaşıyorum. Açık ameliyat olan burnun şeklinin ortaya çıkması biraz zaman alır. 6 ay dolmadan kendinizi üzmeyin, sonucu o zaman yavaş yavaş görürsünüz. Geçmiş olsun.

ilk fotoğrafta var diğerlerinde yok gibi yamukluk . bence biraz daha bekleyin belli olmayabılır erken dönemde. önceki hali nasıldı

sizin doktorunuz kimdi acaba?

Bu burun düzeldi mi?benimde ilk ameliyat sonrası buna benzer bir sorun oluştu.ismail beye revizyon olacaktım ama şuan şüpheye düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…