• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon olanlar?

mpol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
43
26
3
29
Merhabalar güzel insanlar :) 10 ay önce burun estetiği oldum. Kalın derinliyim,uzun,kemerli ve ucu düşük bir burnum vardı. Doktoruma asla estetik olduğum belli olmasın ucu hafif kalkık olsun dedim. Emin misin diye kaç kere sordu keşke dinleseydim. Gerçekten de asla estetik olduğum belli olmuyor(!) kemer gitti uzunluk kaldı. Ucu da düştü :( Doktorum kemerin yok ucunu istediğin kadar kaldırırım sorun olmaz dedi. Ücret için de sadece hastahane masrafını karşılarsın dedi. Ağustosta revizyon olacağım ucunu kaldıracak ama kulaktan kıkırdak almam gerekecek dedi. Gerçi ben burnumdan çıkardığı herşeyi alıp saklamıştım kıkırdaksa o gördüklerim doktoruma tarif ettiklerim onlar da kullanılabilir dedi. Kalın derilirler maalesef böyle yapabiliyormuş. Aynı doktora revizyon olmayı hem içini açtı biliyor hemde fiyat konusu için istiyorum ve çok tatlı biri. 2. Ameliyatını olan yardımcı olabilecek olan var mı acaba?

Öerhaba
Merhabalar güzel insanlar :) 10 ay önce burun estetiği oldum. Kalın derinliyim,uzun,kemerli ve ucu düşük bir burnum vardı. Doktoruma asla estetik olduğum belli olmasın ucu hafif kalkık olsun dedim. Emin misin diye kaç kere sordu keşke dinleseydim. Gerçekten de asla estetik olduğum belli olmuyor(!) kemer gitti uzunluk kaldı. Ucu da düştü :KK43: Doktorum kemerin yok ucunu istediğin kadar kaldırırım sorun olmaz dedi. Ücret için de sadece hastahane masrafını karşılarsın dedi. Ağustosta revizyon olacağım ucunu kaldıracak ama kulaktan kıkırdak almam gerekecek dedi. Gerçi ben burnumdan çıkardığı herşeyi alıp saklamıştım kıkırdaksa o gördüklerim doktoruma tarif ettiklerim onlar da kullanılabilir dedi. Kalın derilirler maalesef böyle yapabiliyormuş. Aynı doktora revizyon olmayı hem içini açtı biliyor hemde fiyat konusu için istiyorum ve çok tatlı biri. 2. Ameliyatını olan yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
Merhaba ben daha ameliyat olmadım o yüzden size bu konuda malesef yardımcı olamayacağım ama doktorunuz ilgili birine benziyor rica etsem ismini verebilir misiniz bende yeni ameliyat düşünüyorum da

Öerhaba
Merhabalar güzel insanlar :) 10 ay önce burun estetiği oldum. Kalın derinliyim,uzun,kemerli ve ucu düşük bir burnum vardı. Doktoruma asla estetik olduğum belli olmasın ucu hafif kalkık olsun dedim. Emin misin diye kaç kere sordu keşke dinleseydim. Gerçekten de asla estetik olduğum belli olmuyor(!) kemer gitti uzunluk kaldı. Ucu da düştü :KK43: Doktorum kemerin yok ucunu istediğin kadar kaldırırım sorun olmaz dedi. Ücret için de sadece hastahane masrafını karşılarsın dedi. Ağustosta revizyon olacağım ucunu kaldıracak ama kulaktan kıkırdak almam gerekecek dedi. Gerçi ben burnumdan çıkardığı herşeyi alıp saklamıştım kıkırdaksa o gördüklerim doktoruma tarif ettiklerim onlar da kullanılabilir dedi. Kalın derilirler maalesef böyle yapabiliyormuş. Aynı doktora revizyon olmayı hem içini açtı biliyor hemde fiyat konusu için istiyorum ve çok tatlı biri. 2. Ameliyatını olan yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
Merhaba ben daha ameliyat olmadım o yüzden size bu konuda malesef yardımcı olamayacağım ama doktorunuz ilgili birine benziyor rica etsem ismini verebilir misiniz bende yeni ameliyat düşünüyorum da

Ucunu kaldırmak için nasıl kıkırdağa ihtiyacı varmış bana şaşırtıcı geldi, ben de revizyon düşünüyorum keşke ben de kemikleri alıp saklasaydım ah bilsem işte böyle bi burunla karşışaşıp her gün ağlayacağımı polyanna gibiydim. Bence mantıklı düşünüyorsunuz çünkü doktor sizin istediğiniz burny yapamamış değil yapmış ama siz memnun kalmamışsınız dediğiniz gibi hem maddi açıdam heö de burnunuzu bildiği için olabilirsiniz ama mesela ben güvenemiyorum çünkü istediğimi yapamadı

Öerhaba

Reklama girer mi acaba ismini versem? Çünkü yeniyim kuralları pek bilmiyorum da yardımcı olmayı çok isterimm

Ucunu kaldırmak için nasıl kıkırdağa ihtiyacı varmış bana şaşırtıcı geldi, ben de revizyon düşünüyorum keşke ben de kemikleri alıp saklasaydım ah bilsem işte böyle bi burunla karşışaşıp her gün ağlayacağımı polyanna gibiydim. Bence mantıklı düşünüyorsunuz çünkü doktor sizin istediğiniz burny yapamamış değil yapmış ama siz memnun kalmamışsınız dediğiniz gibi hem maddi açıdam heö de burnunuzu bildiği için olabilirsiniz ama mesela ben güvenemiyorum çünkü istediğimi yapamadı
Kıkırdakla kaldırılıyormuş burun ucu öyle dedi. Doktorumu seviyorum iyi ve ilgili biri ama ucunun düşmesi çok canımı şıktı gülünce daha çok düşüyor. Senin ne sorunun var?

Evet uca da kıkırdak koyuyorlarmış sanırım ama bazı estetisyenler bile iğne yaparak falan kaldırabiliyorken kaburgadan kıkırdak alacağım demesi biraz ilginç geldi çok bildiğimden değil ama. Bende ne sorun ararsanız var konu açmıştım ordan bakabilirsiniz isterseniz

Back
X