Revizyon olanlar buraya

organikmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
297
65
48
34
konu başlığından anlaşılacağı üzere engin erkal a revizyon olanlar veya olmayı düşünenler yorum yapabilir mi revizyon içimin onu düşünüyorum ama memnun kalanların fikirlerine ihtiyacım var ya da memnun olmayanlar var mı ??

bende tam olarak bu konu başlığı açacaktım ama kimse bişey dememiş. bende bir araştırma içerisindeyim şunu farkettim. diğer dr. lar yaptıkları burunların fotolarını görüşmeye gittiğinizde dahi göstermiyoken Engin Bey instagram hesabından paylaşmış hepsini. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bu durum bana daha çok güven verdi. tabi hepsi doğruysa ve yaptığı burunlar tam benim istediğim gibi. açıkçası sıcak bakmaya başlıyorum. ama halen emin değilim. gerçekten biri eğer olumsuz bişey yaşadıysa yazsa çok faydalı olur. çünkü yorumlara baktım geneli ğüzel yorumlar.

şimdiye kadar hep olumlu şeyler duydum ama yine de revizyon olunca insan çok daha temkinli olmak istiyor sizin ilk amelşytınız sanırım

evet ben henüz ameliyat olmadım. uzun zamandır düşünüyorum sadece. sizin başlığınızda engin erkal ı görünce yazmak istedim sadece. siz ilk ameliyatınızı kime oldunuz?

evet ben henüz ameliyat olmadım. uzun zamandır düşünüyorum sadece. sizin başlığınızda engin erkal ı görünce yazmak istedim sadece. siz ilk ameliyatınızı kime oldunuz?
ilk ameliyatımı istanbul da kbb uzmanına oldum özelden ismini yazarım isterseniZ ama memnun kalmadım burun ucumun bir tarafı kalkık bir tarafı sivri çok değişik bişey oldu

arkadaşlar ben revizyon oldum ama çok pişman oldum. ha kötü bir burun mu hayır ama diğer burnumun kıymetini şimdi anladım. yüz ifadem diğerinde daha güzeldi. eğrilik vardı sadece biraz da kalkıktı ama bana yakışıyordu.yüzüme uygundu.
şimdi ki yüz ifadem ise diğerine göre daha kötü. size tavsiyem iyi düşünün benim düştüğüm hataya düşmeyin yok şöyle düzelsin şöyle olsun demeyin. bunun geri dönüşü yok. fotoğraflardan ziyade hastaları yüz yüze görerek karar verin.

kime oldunuz acaba

kalkıklıgı düzelttirdiniz mi bemim de sıkıntım kalkıklık

evet kalkıklığı tamamen gitti. ama ilk burnumda kalkıktı benim. çevremdekiler açıkçası kalkık halinin daha güzel olduğunu söylüyorlar.

Merhabalar ben engın Erkal'a 4.revızyon oldum arkadaşlar ,inanılmaz berbat bir burnum vardı ,çok memnunum .beklentım fazla degıldı çünkü 3 kez acıkmış burun,saolsun engın hoca elinden gelenı yapmış,çok şükür son amelıyatım .1 yıl oldu bu arada,başarılı ameliyat 1 yıla bakılır.birde her ameliyatı bir risk ,bir ameliyatta bir yer düzeliyor ,burun kanatları çöküyor ,kemık gitsin dıyorsun fazla alıyor vs ,çok kötü degılse eğer bulaşmayın ,benım burnum ınanılmaz çöküktü .

Revizyonu Engin Erkal'a mı oldunuz başka doktora mı?

Revizyon fiyatı kıkırdak dahil 15 bin tl imiş. Kıkırdak gerekmezse 13 bin tl.
Yeni tanınmaya başlayan bir doktor için biraz yüksek geldi.
Yaptığı burunları beğendiğim başka bir doktoru aradım 7-8 bin dedi revizyon için. Sizce değer mi arkadaşlar? Kararsız kaldım, bir de Antalya dışından geleceğim ameliyat için.

ben buradaki yorumlara bakarak karar vermiştim. ilk doktoruma haksızlık etmişim. keşke bütün doktorlar sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşsa da karar versek ama bazı doktorlar bunu etik bulmuyor. ameliyat olan kişileri bizzat görerek karar vermeni tavsiye ederim. ama sağlık problemin yoksa ve ufak kusurlar varsa hiç bulaşma derim.

Merhaba revizyon olalı ne kadar zaman oldu
Ve kalkik lik için kıkırdak kullanildimi
kaç mm indirildi
Ve şuan memnunmusunuz burnunda herhangi problem varmi

Selamlar, ben de 2. revizyon ameliyatımı 3 gün önce sevgili Engin bey’e oldum. Ameliyatım yaklaşık 5,30 saat sürdü. İlk burun ameliyatımdan sonra uyku apnesi yaşamaya başlamıştım. İkinci ameliyatı en çok bu yüzden oldum, tabi görüntünün düzelmesi de artısı.
Şuan şişliklerden ve morluklardan dolayı burnum ile ilgili yorum yapamam ancak kendisi ilgili, sorunları iyi analiz edebilen, hastasının ne istediğini iyi anlayan bir doktor bence. Şöyle bi iki ay geçsin, güncelleme yaparım

çok geçmiş olsun sorununuz tam olarak neydi

Selamlar 370 dakika içerisinde en uzunu 30 saniye olmak üzere 82 defa solunum durması yaşadım. (Vakıf yaşam hastanesinde uyku merkezinde bir gece uyudum)
İlk burun operasyonunu 5 yıl önce olmuştum, burun çatım çok dar yapılmıştı ve zaman içerisinde sol tarafa yattı burnum. Bu da yukarıda belirttiğim solunum olaylarına neden oluyordu O organikmavi

Revizyon öncesi ve sonrası resim atarsanız revizyon olacaklar için iyi olur bende revizyon olucam örnek olarak görebilirsek farkları da
İyi anlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…