Revizyon Olanlar Bi bakabilir mi? Pazartesi revizyon ameliyatım var çok kararsızım :(

Evet Ben İki defa aynı doktoro ameliyat oldum. SAKINN...DR TAMER KÖSEYE Ameliyat Olmayınn Sakınn Beni Perişan Ettti Şimdi Üçüncü Ameliyatımı kime olucam kimseye güvenemiyorum üstelik yazın sonuna doğtu düğün planı kuruyordum banada fikir verirseniz çok sevinirim

Bende ikinciyi oldum sonuç beni mutsuz etti üçüncüye karar verebilirmiyim bilmiyorum ama genelde üçüncüde kıkırdak kalmadığı için kulak veya kaburgadan slıyorlarmış bu seferde oralar bozulursa diye çok korkuyorum Muhammet dilberi bi arsitırın derim genelde herkes çok memnun

muhammet dilber dimi onu çok övüyorlar üçüncü ameliyat tehlıkeli bende bakıyorum eğerki ucuncu ameliyatla ılgı bir bilgin olursa doktor onerısı falan paylasırsan cok sevınırım kızınada allah sıfa versınb umarım güzel olur

revizyon ameliyatı başarılı geçmiş hastalar ve başarısız geçmiş hastalar doktor isimlerini yazabılırmı daha fazla magdur olmayalım.bırbırımızı bılgılendırelım

Mesela ben yazabilirim. Beni ameliyat etmiş ve burnumu mahvetmiş doktorlar ferruh bingülle kürşad dural'dır. Kapılarının önünden bile geçmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…