• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

revizyon olan ve tavsiyede bulunabilecek arkadaşlardan yardım

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
248
Merhaba arkadaşlar
yakın arkadaşım burun estetiği oldu devlet hastanesinde ve su an 1 yıla yaklaştı burunda çökmeler ve çok fazla nefes problemi var
Gerçekten bu onu hem ruhen hem fiziken rahatsız ediyor
bu sefer işi şansa bırakmamak için araştırmaya başladık
tavsiyeleriniz ve tecrübelerinizi bekliyorum

Büyük ihtimalle revizyon olacak, yapabileceği tek şey paraya kıyıp iyi bir doktor aramak.

bekliyorum arkadaşlar bişiler yazın

Tatlım benım aklımda Bekir Sivri var hem KBB uzmanı hemde estetik açıdan eli düzgün..
Bir araştırın isterseniz, bu sene bende ona olacağım eğrilik icin.

Bir aksilik çıkarsa vs. diye aklımda ikinci doktor olarakta Haldun Kamburoğlu var.

Gittiğiniz doktorun kbb uzmanı olmasına dikkat edin.

Merhaba kızlar bn ilk defa yazıyorum umarım doğru yerdir. Bende de çökme oldu ameliyat sonrası bnde ikinci kez olmayı düşünüyorum burnum sağa doğru kaydı ve ortası çöktü moralim I çok bozuyor artık bnm ilk estetigimi KBB yapmıştı bn şimdi estetik cerraha olmayi düşünüyorum

Kızlar nuri soysal a revizyon oldum 2.günüm şimdilik hersey yolunda yaprak palakalar koymuş burnumun içine 3 hafta sonra cikaricakmis daha önce böyle bişi duyan var mi

Tatlım benım aklımda Bekir Sivri var hem KBB uzmanı hemde estetik açıdan eli düzgün..
Bir araştırın isterseniz, bu sene bende ona olacağım eğrilik icin.

Bir aksilik çıkarsa vs. diye aklımda ikinci doktor olarakta Haldun Kamburoğlu var.

Gittiğiniz doktorun kbb uzmanı olmasına dikkat edin.

Bence tam tersi gittiginiz doktorun kbb uzmani olmamasina dikkat bende kbb uzmanina oldum ama burnumun egriligi malesef gecemdi ben plastik cerrahi diyorum bakalim bu diger arkadas nuri soysala olmus revizyonu bakalim sonucu nasil olucak kbb mi yoksa plastik cerrahimi ?

Bence tam tersi gittiginiz doktorun kbb uzmani olmamasina dikkat bende kbb uzmanina oldum ama burnumun egriligi malesef gecemdi ben plastik cerrahi diyorum bakalim bu diger arkadas nuri soysala olmus revizyonu bakalim sonucu nasil olucak kbb mi yoksa plastik cerrahimi ?
Bekir sivri'nin bircok yaptıgı eğri burnu gördüm instagramda gayet güzel yapmış. Orantılı olmuşlar:)

! Çok araştırdım. Pek secenegim de yok. Burnum üçüncü kez ameliyat olacak ve çok kalın derili. Sanırım nuri soysala olacam.

Kızlar ben de revizyon oldum 1,5 yıl oldu.sabahları hala şiş uyanıyorum 1-2 saat sürüyo,bir de allerji gibi sürekli bırun akıntısı ve hapşuruk gelişti böyle sorunlar yaşayan var mı

Back