Evet tek sorun burun ucunun önden geniş durması. Benimde öyle evet kibar durmuyor ama tekrar olduğunda garantisi var mı ? Yandan vs çok güzel burnunuzburnunuz kisa degil ki evet bikac sorun var da hic dert edilecek kadar degil cok dikkatli bakmasam anlamam bile bence bi daha ameliyat olmayin .. bununla kurtuldugunuza sukredin
Burnunuz güzel , siz fotoğraf çekerken açıyı ayarlayamadiginiz için önden size tuhaf gorunuyor. Sizin dediklerinizi de yaparlarsa aşırı yapay bir şey çıkar ortaya.Merhabalar, bir kaç gün önce barış çakırla revizyon için görüştüm. kendisi ciddi bir problem olmadıkla ameliyatı doğru bulmadığını ve kafama takmamam gerektiğini bir sorun olmadığını söyledi. Erkan soylu da problemimin psikolojik olduğunu ve bunun ameliyatla çözülemeyeceğini söyledi. Mehmet yazar whatsapptan muayeneye çağırdı yapabilirim dedi ancak kötü yorumları da var sanırım. Benim istediğim yalnızca eski burnum gibi burnumun bi miktar uzaması ve yükseltilerek hem sivri görüntünün yok edilmesi hem de önden ince durması. Türk ve yabancı doktor önerilerinizi bekliyorum. SevgilerEki Görüntüle 3424902 Eki Görüntüle 3424903 Eki Görüntüle 3424904 Eki Görüntüle 3424905
Neden ?Kime oldunuzBen iki kez ameliyat oldum şimdiki aklım olsa ikinci ameliyatı hiç olmazdım
Sakın dokundurmayın daha kötü hale gelebilir ki ayrıca yüzünüze çok yakışıyor inanın daha kötü durumda olanlar var tavsiyem sakın yaptırmayınMerhabalar, bir kaç gün önce barış çakırla revizyon için görüştüm. kendisi ciddi bir problem olmadıkla ameliyatı doğru bulmadığını ve kafama takmamam gerektiğini bir sorun olmadığını söyledi. Erkan soylu da problemimin psikolojik olduğunu ve bunun ameliyatla çözülemeyeceğini söyledi. Mehmet yazar whatsapptan muayeneye çağırdı yapabilirim dedi ancak kötü yorumları da var sanırım. Benim istediğim yalnızca eski burnum gibi burnumun bi miktar uzaması ve yükseltilerek hem sivri görüntünün yok edilmesi hem de önden ince durması. Türk ve yabancı doktor önerilerinizi bekliyorum. SevgilerEki Görüntüle 3424902 Eki Görüntüle 3424903 Eki Görüntüle 3424904 Eki Görüntüle 3424905
Neden?Ben iki kez ameliyat oldum şimdiki aklım olsa ikinci ameliyatı hiç olmazdım
Canım burnun gayet güzel bence gerek yokMerhabalar, bir kaç gün önce barış çakırla revizyon için görüştüm. kendisi ciddi bir problem olmadıkla ameliyatı doğru bulmadığını ve kafama takmamam gerektiğini bir sorun olmadığını söyledi. Erkan soylu da problemimin psikolojik olduğunu ve bunun ameliyatla çözülemeyeceğini söyledi. Mehmet yazar whatsapptan muayeneye çağırdı yapabilirim dedi ancak kötü yorumları da var sanırım. Benim istediğim yalnızca eski burnum gibi burnumun bi miktar uzaması ve yükseltilerek hem sivri görüntünün yok edilmesi hem de önden ince durması. Türk ve yabancı doktor önerilerinizi bekliyorum. SevgilerEki Görüntüle 3424902 Eki Görüntüle 3424903 Eki Görüntüle 3424904 Eki Görüntüle 3424905
Merhaba tekrar ameliyat oldunuz mu? Merak ettimMerhabalar, bir kaç gün önce barış çakırla revizyon için görüştüm. kendisi ciddi bir problem olmadıkla ameliyatı doğru bulmadığını ve kafama takmamam gerektiğini bir sorun olmadığını söyledi. Erkan soylu da problemimin psikolojik olduğunu ve bunun ameliyatla çözülemeyeceğini söyledi. Mehmet yazar whatsapptan muayeneye çağırdı yapabilirim dedi ancak kötü yorumları da var sanırım. Benim istediğim yalnızca eski burnum gibi burnumun bi miktar uzaması ve yükseltilerek hem sivri görüntünün yok edilmesi hem de önden ince durması. Türk ve yabancı doktor önerilerinizi bekliyorum. SevgilerEki Görüntüle 3424902 Eki Görüntüle 3424903 Eki Görüntüle 3424904 Eki Görüntüle 3424905