Revizyon için açık/kapalı teknik hangisi? çok kafam karışık?

Çok bilmiş hasta sevilmez evet ama tüm teknikleri konuş özellikle columella destek burun kanatlarina destek koyması vs gülünce bile düşmeyecek bir burun istiyorum de şimdiki aklım olsa ben derim. Bu sakin ses tonuyla konuşma işini bir yöneticimden öğrenmiştim sakin ve tane tane konuşursan anlattığına odaklanirlar bağırarak duygu durumunu aktarirsan seni asla dinlemezler verecekleri cevabı düşünürler

Son durumunuz nedir bilmiyorum ama 1 ay önce Kbb murat enöz'e ameliyat oldum ben. Hem çok iyi nefes alıyorum, hem de bebek gibi bir burnum var. Açık ameliyat yapıyor. Kbb ler sağlık açısından plastik cerrahlardan daha donanımlılar bence ve iyi bir görüntünün yanında sağlıklı nefes almanızı da garantiliyorlar. Bu doktor revizyon ameliyatlarda da gayet başarılı. 1 aylık burnumdan bile çok memnun kaldığım için, bu konuda sorun yaşayan herkese doktorumu öneriyorum.

Neden burun ucu incelmiyormuş görseli göremedim ama ben de ince görünsün istiyorum

Bemim tavsiyem kavisli bir burun istiyorsanız kavisli ve tarzını beğendiğin bir doktora girmek. Yoksa doktora gidip şöyle istiyorum böyle kalkık olsun deme bence yapamıyorlar. Ben ilk ameliyatımı en iyisi olsun die prof a oldum aynen dediğin gibi cilt tipim zor iyileşti deri iskelete oturmadı falan. Düz burundu yani. Halbuki ben kalın ciltli biriymişim ve kavisli kalkık burun istiyordum benım doktor zaten ilk ameliyat için kavis verilmesi gerekti dedi çünkü kalın ciltlisin ve deri ağırlıkla iyice kendini aşağı salıyor zaten dedi.
Sonra tarzını beğendiğim doktora gittim tam 1 yıl sonra yenıden yaptırdım. Prof falan değil di bu sefer beğendiğim tarzı yapan bir doktordu. Benım tavsiyem ona buna gidip şöyle istiyorum böyle istiyorum deme tarzını beğendiğim en içine sinen doktora git ve açık ameliyat ol. Kapalı ameliyat eski teknik asıl ona müdahale alanı zor diyor suan birçok doktor. Revizyonum daha kolay oldu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…