• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun olmalımıyım burnum çökük

Anladımm.. umarım gönlünce olur yaptırmak istersen ve amelşyat olursan bir gün umarım çok güzel olur şuanda da sen mutluysan yaptırma ama içine sinmiyorsa cesaretini topla yaptır gitsin ben daha kötü olursa şu halinden revizyon isticem 1-2 yıl geçsin o zaman olurum ama en azından deri kendine gelsin bi umarım gerek kalmaz inşallah dediğiniz giib olur :(
Çok teşekkür ederim. Ben de ilk başlarda çok takıyordum ama şu an beklemek istiyorum 6 ay daha sonra ne yaparım hiç bilmiyorum. Umarım sizin sadece ödemdendir ve zaten görünürde emin olun bir çöküklük yok şu an. Umarım iyileşme süreciniz de istediğiniz gibi olur 🌸

Çok teşekkür ederim. Ben de ilk başlarda çok takıyordum ama şu an beklemek istiyorum 6 ay daha sonra ne yaparım hiç bilmiyorum. Umarım sizin sadece ödemdendir ve zaten görünürde emin olun bir çöküklük yok şu an. Umarım iyileşme süreciniz de istediğiniz gibi olur 🌸
Çok teşekkür ederim çok sağol deneyimlerini paylaştığın için ayrı teşekkür ederim inşallah herşey gönlümüzce olur 🙏🏻

Cildin kalın daha 1 ay olmuş daha belli olmaz yani sorun olup olmadığı zamanla belli olur. İyi duruyor çökme vs çıkmaz bence.

Back
X