Revizyon Burun lütfen herkes bildiğini paylaşsın

Gerçekten mi diyorsunuz ..bu halimden daha da iyi olacak mi dersiniz? En zoru bu sürecmiş ..

Gerçekten mi diyorsunuz ..bu halimden daha da iyi olacak mi dersiniz? En zoru bu sürecmiş ..
Ameliyattan daha zor ameliyat sonrası süreç. Ama şu an çok erken sizin olumsuz yorum yapmanız için. Daha tamponlar bile çıkmamış biraz sabır sadece. Sonra burnunuz oturdukça sevip sevmediğinizi ancak anlayabilirsiniz, şu an erken.

Canım Alpaslan Yıldırım’ın aşırı kalkık aşırı kavisli burun yaptığı bir sürü örneği var İnstagramında, Realselfte bir yabancı kadın aynı senin söylediğini yazmış. Doğal burun istiyordum, profilindeki kişiler giib kalkık kavisli olmasın dedim tam tersini yaptı diyor. Sizin Alparslan Yıldırım’a ameliyat oluyorum başlığına da 3-4 kişi yazmıştık biz, inşallah düzelir daha doğal bir hal alır.

Son düzenleme:
Ameliyat öncesi sordu kaldıralım mi diye bende yok öyle çok sevmiyorum dedim o da hafif kaldırırım dedi bende tmm dedim. Şuanda yüzüme göre kısacık kalkık ve kalın duruyor ne diyelim inşallah düzelir. Ameliyat masasında çektiğindeki fotoda aşırı kalkık dirniyor tmm kalkık ama aşırı değil bu kadar da kısa değil aklım karisti ya odemlerden den ötürü topladı kalınlaşti artık nasıl düşüneceğimi bilemiyorum . Sadece Alana bırakmak lazım yoksa depresyona göreceğim

Özel mesaj attım size. Realself’teki yabancı kadın da sizinkinin tıpa tıp aynısını yazmış. O da doğal istiyorum sakın instagram fotolarındaki gibi olmasın demiş. Ama tam tersi olmuş. Epeyce isyanlardaydı, üstünden de baya zaman geçmiş. Onun öyle bir tarzı var maalesef...

Son düzenleme:
Canım nasıl oldun o kadar üzülme alışıyorsun ama bir kere begenmedin mı hep gidiyor maalesef benimde aynı oldu

Eğer İstanbul Anadolu Yakasına gelebilme ihtimalin var ise Prof.Dr.Murat Sarı öneririm kendisi ile bir görüş. Kolay birşey değil nerede olursa olsun doğru yerde yaptırmak ve doktor güvenirliliği çok önemli ki sende çok operasyon geçirmişsin. Murat Bey Türkiye de görüp görebileceğin hem alanında hem de insanlık olarak en iyilerden biri.

Siz kendisine mi ameliyat oldunuz?

Arkadaşlar!!! 3 kere burun ameliyatı olan biriyim ... Burnum derisi çok kalın ... Barış Çakır , Fatih Taşdelen ve bir sürü başka doktorlar revizyona almadılar ... Kabullen senin düzelmez dediler ... Nazım Çerkeş , Abdülkadir Göksel zaten kalın büyük burnumu daha büyütmek istediler onlara göre burnum küçükmüş ... Demek istediğim sonucu hemen göremezsiniz ... 1,5 sene geçmesi gerekiyor ... Sabırlı olmanız lazım ... Benim ilk tampon çıktığı zaman burnum kos kocamandı ... Aylar geçtikçe indi , şekillendi , güzelleşti ... Benim gibi tecrübeli birinden tavsiyem

peki kime oldunuz son halinde?

merhaba. ilk ameliyatımı S. İnanlı'ya oldum, ilk zamanlar herkes gibi sürekli değişen bir burnum vardı bazen çok güzel görünüyordu bazen çok yamuk( kalın deriliyim). 4-5 ay sonra artık yamuk kalacağı kesindi yani cidden yamuk ve ucu düşük bir burundu. kendisi ile durumu görüştüm beni dinledi ama kabul etmedi çoğunlukla, güzel olduğuna inandırmaya çalıştı. aradan zaman geçtikçe daha kötü görünüyordu gözüme. kendisi özellikle eski burnumu baz alarak şu an çok iyi diye inandırmaya çalışması çok sinir bozucu! eskisinden iyi oldu diye yamuk ve kötü bir burunla yaşamak istemiyor olabilirim değil mi?! boşuna mı o kadar manevi maddi sıkıntıya giriyoruz. cidden anlaşılır gibi değil. sonrasında kabul etti 2. ameliyatımı yapmayı ve sadece hastanenin ameliyat ücretinin ödenmesini. çok tereddütlüydüm ama tamamen sevmediğim ya da yaptığı işleri beğenmediğim bir dr değildi ve bu kez gerçekten güzel olacağına çok inandım. özellikle şikayet ettiğim şeyleri söyledim sağ kemik çıkıntılığını düzeltmesini ve burun ucunu. kulak arkamdan kıkırdak alınarak burun ucuma kondu ama sağ çıkıntılığa asla dokunduğuna inanmıyorum çünkü hala aynı! ve eklediği kıkırdak o kadar orantısızki sol daha yüksek, burun deliklerim farklı. burun üzerimde koca bir iz ve kesildiği yerdeki dikişler yamuk yumuk yani 2. kez size güvenmiş bir insana bu burun yapılır mı? 2. ameliyattan sonra bir daha hiç yazıp aramadım. 3. ameliyat olmak istiyorum gerçekten ama başka doktorlara güvenim kalmadı gibi bir şey.

Kıme oldunuz son ameliyatınızı

Slm canim burnun nasil oldu ?

Neredeyse birebir şeyler yaşamışız.Ben 1,5 yıl önce İzmir’de ameliyat oldum ve sonucu beğenmedim.Doktorum 10 üzerinden 9 bu burun neyini beğenmiyorsun dedi.Halbuki sağ kanadı fazla törpüleyip asimetrik yapmış.Solda minik bir çöküntü sağa hafifçe yatık bir burun ucu..
13.ayda revizyon yaptı.Bu sefer çok daha özenli yapar dedim yapmaz olsaydı. Şu an kocaman ve sorunları çözüleceğine artmış bir burnum var.Geçenlerde fotoğraf gönderdim.Kusursuz değil ama önceki haline göre çok iyi olmuş konuştuğumuz gibi yazmış.
10 üzerinden 10’u yakaladığımıza göre cevap yazmaya gerek görmedim bende:/

Yazdıklarınızda resmen kendi yaşadıklarımı okudum.
Ben de ilk ameliyatındaki görüntünün şansızlık olduğuna inandırdım kendimi. İkincisinde daha özen gösterir dedim ancak şimdi ilk fotoğraflarıma bakıp bakıp o zaman ne güzelmiş keşke dokundurmasaydım diyorum. Aynı doktorda düzeltme ameliyatı olmak çok büyük hataymış. 6.aydayım ve yeni bir doktora görünmek için zaman geçsin diye bekliyorum ama geçmek bilmiyor.
Bu arada ameliyattan sonra hiç görmedi burnumu.Tamponları aldı işimiz bitti. Artık düzelecek bir şey olmadığına göre ben de yazmıyorum kendisine…

Bende onun kurbanıyım Allah onu bildigi gibi yapsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…