-
- Konu Sahibi Dolcissimo
Bende orada oldumbenim revizyon için değil normal burun için yaman estetik ile görüştüm. ilk kez yaptırmak istiyorum. oradaki burunları başarılı buldum ve fiyatlar geyet makul uçuk kaçık değil. tabi revizyon fiyatını bilmiyorum
Barış Çakır’ın revizyon yaptığını nerede kaç kere gördünüz ve yorumda bulunuyorsunuz acaba?Barış çakır- Abdülkadir göksel var bütçen elverirse harika. Eren taştanı ben çok beğeniyorum. Tural Fatullayev hakkında olumsuz bir şey mi duydunuz?
Benim burnum bir doktorun karşısına gelebilecek en basit revizyon. Ben söylemediğim takdirde doktorlar primer sanıyor. Revizyon olacağını söyleyince şaşırıyorlar. Buna 45 diyen başkalarına ne der? Sanırım hedef müşteri kitlesi yalnızca yabancılardan oluşuyor ve ücretlendirme politikasında bir tutarsızlık var.Burnun zorluğuna ve uygulanacak işlemlere göre fiyatlandırma yapıyor. Ben 2018 de ilk randevumu alırken sorduğumda ilk ameliyat İçin 17-27 , revizyona ise 35-45 demişti asistanı. Kaburgadan kıkırdak alınırsa üst sınıra yaklaşıyor sanırım fiyatı.
Barış çakır’ın revizyon yaptığı hastayı bir kez gördüm çok güzeldi. Ama genel olarak revizyon kabul etmediğini de duydum haklısınızBarış Çakır’ın revizyon yaptığını nerede kaç kere gördünüz ve yorumda bulunuyorsunuz acaba?
Size katılıyorum artık bu ticaretin farklı bir boyutu haline gelmiş. Resim atar mısınız?Doğrusu ben de anlamadım. İsteyene burnumun fotoğrafını atabilirim, doğal ellenmemiş burundan hiçbir farkı yok. Hatta revizyon olacak demediğim takdirde doktorlar kendileri de anlamıyorlar. Buna 45 isteyen başkasına kaç ister düşünemiyorum bile.
özelden yazarsanız whatsapptan atıyımSize katılıyorum artık bu ticaretin farklı bir boyutu haline gelmiş. Resim atar mısınız?
İnstagramdan Ahmet Alp e bakın, ben iki yıl önce ameliyat oldum, küçük hafif kalkık kavisli yaptı, ucunun düşmesi, sırtta çöküntü falan gibi hiç bişey yaşamadım. Çok memnun kaldım öneririm.Alpaslan yıldırım benim istediğim tarz ama güvenemedim hastaları hep snapchat filtreli foto atmıs, dr mehmet yazar revizyonda iddalı ama plastik cerrah olduğu için sıcak bakamıyorum kbbciler daha iyi bu işte özellikle revizyonda ümit taşkın düşünüyordum memnun olmayan bir arkadas var ondan biz ne yapıcaz
Ahmet alp için de çok kötü yorumlar varİnstagramdan Ahmet Alp e bakın, ben iki yıl önce ameliyat oldum, küçük hafif kalkık kavisli yaptı, ucunun düşmesi, sırtta çöküntü falan gibi hiç bişey yaşamadım. Çok memnun kaldım öneririm.
Eren Taştan Memnuniyetsizlik yazarsanız orada Eren Taştan hakkında şikayetçi olan birisi çıkar. Taşkın Yücel ve Selçuk İnanlı hakkında da şikayetler olduğunu biliyorum.Burda şey diyebilirsiniz fake hesap da yazıyor olabilir yorumları vs diyebilirsiniz ama revizyon çok hassas doktorların muane ücreti minimum 250 tl ankaradan istanbula gideceğim görüşmeye uçak parası vs de vereceğim hakkında çok çok olumsuz yorum olandan kaçmak da fayda var zaman ve para kaybı...
Eren taştan selçuk inanlı taşkın yücel ve mehmet yazar hakkında negatif hiç bir şey duymadım lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın çok hayati bir durum.. teşekkürler
nasıl oldu pekiBende orada oldum
Evet kendisi gerçekten her burna ayrı bir fiyat veriyor. 4 kişi sordu. Bir erkek arkadaşa 17.000 dedi, bir kadın arkadaşa 21-25, bana 45, başka bir adama 70.000. Maşallah borsadan hisse senedi almak gibi, oldukça değişkenBen 2018 de almıştım ameliyat randevumu ve fiyatını.Her buruna yapılacak işleme görefarklı bir fiyat veriyor Eren Bey sanırım. Tam fiyat vermem doğru olmaz o yüzden ama 50 binin altında oldum.
Daha tamponlar bile çıkmamış şu anki gibi kalması imkansız.O kalkıklık inecek inanın hatta 1 ay içinde iniyor o kalkıklık. Zaten tamponlar varken genişliğinden emin olamazsınız burun o tamponları kaplayacak kadar şişiyor çok şiş şu anda. Tamponlarınız çıksın 1 ay geçsin, bekleyin öyle daha sağlıklı olur sizin için. Emin olun şimdiden kendinizi üzmenin hiç masası yok. En az 1 yılda oturuyor burun şu an istediğinizi görmemeniz çok çok normal. Ameliyat sonrası resimlerde de aslında burun şiş oluyor. Onlarda biraz yanıltıcı o nedenle biraz sakin olup sabırla beklemenizi tavsiye ederim.Ameliyat olalı bugün 5. Gün şuan tampon var. Ben böyle hayal etmedim inanamıyorum kısa kalkık domuz burnu gibi yapmış beni Alparslan Yıldırım. Agla ağla için şişti küçücük bişi olmuş kısacık . Çektiği fotoğrafı beğenmedim görünce şok oldum..birde üstüne ödem var birde sis suanda. Abartmıyorum gerçekten çok ama Cook kalkık yani burun ucu resmen burun sırtı ile aynı hizaya gelmiş ve geniş bir de kısa . Psikolojim yerlerde kimse görsun istemiyorum ve ben şuanda kendimi 2. Revize ameliyatları ararken buluyorum. Cuma günü tamponlar alınacak ne diyecek çok merak ediyorum. Nasıl yüzüme bakacak.. inecek iyi olacaksın diyecek ama ben inanmıyorum. İyi olmayacak bu burun kısalmış bir kere ucu desen kocaman olmuş kalkmis şaha nasıl normale döneceğim nasil insan içine çıkacağım ...rabbim kimseye yaşatmasın ben böyle olacağını bilsem yatar mıydım masaya .. Tek istediğim biraz daha kendimi sevmekti . Şuan nefret ediyorum. 2 evladım var onlar için iyi olmalıyım eşim için .. mecburum buna . Psikolojimi toparlamam gerek yoksa bu şekilde yaşayamam...tekrar diyorum zamanı geriye alsak ..ooofff kizlarrr sadece rahatlamak için yazdım