Merhaba ne zaman görüştünüz acaba Tural beyle. Benden revizyon için çok yüksek bir rakam istedi deTural doktorun burunlari pek içime sinmiyor. Fakat eğri burunları düzeltiyor gibi görünüyor. Ben Tural beye fiyatını sordum revizyon için 17bin tl söyledi
Bugun yeniden sordum, burda cok kisi fiyatlarin kalkdigini soyledi. Bugun bana 45 binden bashliyor soylediler. Yuh yaniMerhaba ne zaman görüştünüz acaba Tural beyle. Benden revizyon için çok yüksek bir rakam istedi de
Merhaba ne kadarmış fiyatı öğrenebildiniz mi ilgili mi görüşmeniz nasıldı oldunuz mu ameliyat?Merhaba. Aslında ben de çok araştırıyorum. Keçiören eğitim ve araştırma hastanesi emre apaydın var Instagram'da sayfasına bakın isterseniz güzel işler çıkarmış ama fiyatını hiç bilmiyorum. Bu ayın 12i gideceğim randevum var bakalım hayırlısı olsun. Bende nefes alma sorunu var bide kemerli burnum
Selçuk ışıkla görüşebilirsiniz. Gata profesörü kendisi ve cok başarılı bir doktor ve çok tecrübeli fiyatı piyasaya göre çok uygunYaklaşık bir yıl önce Ankara'da burun ameliyatı oldum ama sonuç istediğim gibi olmadı. Tekrardan ameliyat olmak istiyorum ama 10 binden fazla bir bütçe ayıramayacağım. Bu yüzden devleti de düşünüyorum. Devletteki doktorların yaptığı burunları göremediğim için kimden randevu alabilirim bilmiyorum. Daha önce Ankara'da revizyon olmuş arkadaşların doktor önerilerine çok ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim
İzmir i düşünün derim can kopalYaklaşık bir yıl önce Ankara'da burun ameliyatı oldum ama sonuç istediğim gibi olmadı. Tekrardan ameliyat olmak istiyorum ama 10 binden fazla bir bütçe ayıramayacağım. Bu yüzden devleti de düşünüyorum. Devletteki doktorların yaptığı burunları göremediğim için kimden randevu alabilirim bilmiyorum. Daha önce Ankara'da revizyon olmuş arkadaşların doktor önerilerine çok ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim
Haklısınız ben de ilk ameliyattaki gibi aceleye getirip hata yapmak istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum. Biraz daha araştıracağım artıkEmin olmadan asla olmayin bu riski göze alamazdim ben olsam. Emin olduktan sonra bile ne risklerle karsiliyor tabi ama bu cok soru isareti
serdar öztürk sıfır profesyonellik ile yapıyor bunu!Revizyon ameliyatları ilk seferden daha önemli bu işi çok iyi bilen birisine yaptırın derim. Serdar Öztürk ve Selçuk ışık özellikle öneririm canım. İkiside profesör ve çok tecrubeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?