Revizyon burun ameliyati

Berfin69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
4
1
33
Merhaba,
Yaklasik bir sene Once burnumdan amelıyat oldum, hem uzundu hemde profilden kemik vardi...
Ameliyatimi fransada yaptim ama hic memnun degilim...
Ikici ameliyati dusunuyorum ama cok korkuyorum Yineden hayal kirikligina ugramak...
turkiyede hic bir revizyon burun ameliyat eden bir uzman tanimiyorum... Revizyon geciren arkadaslar yasadiklarini paylasirsaniz benimle cok sevinirim...
Memnun kaldisaniz doktorlarinizi onerebilirmiSiniz?
Simdilik ben iki doktor duydum dr goksel ve emre ilhan beyi gordum. Revizyon yapan varsa bu uzmanlarla yasadiklarinizi ve once/sonra fotolarinizi paylasirsaniz cok sevinirim...

Yurtdisindan, turkiyede revizyon yapanlar, ne kadar zaman kalmak zorunda kaldiniz ??

Cevaplariniz icin simdiden tesekur ederim,

Saygilarimla

Ben de düzgün bir revizyon doktoru arıyorum. ben 2 kez farklı doktorlara oldum ama düzelmedi şuan doktor arayşnda oldğum için sana şu doktor iyi diyemiyorum ama yakup avşar ilk ameliyatımı yapıp burnumu aşırı zayflatan we mandalla sklmş gbi yapan doktor. En azndan onu tawsiye etmedğmi söyleyebilirim.

Tesekuler cevabiniz icin

Ben 5 yıl önce ameliyat oldum. Maalesef fotoğraflarda da görüldüğü üzere yapma olduğu hemen belli olan, aşırı kalkık bir buruna sahibim şu an. Doktorun iyisi yüze yakışan burnu yapandır diyorum. Revizyon düşünüyorum ancak eskisinden kötü olur diye endişem var. Kafam karışık bu konuda.

Eklentiler

• res_1466892664043-2.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 821
Fotoğrafları tam yükleyemedim tekrar gönderiyorum.

Eklentiler

• MI_IMG_20160506_210813-1.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 389
  • 20160626_002843-1-1.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 402
  • 20160625_232314-1.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 420
Hic revizyona bulasmayin derim yapma oldugu belli olsun varsin hicbir asimetri yok egrilik yok kemik cikmis kikirdak kaymis derdiniz yok. Her ameliyat psikolojik bir eziyet ve sonuc bu burnunuzu aratabilir..

Lusina amekiyatini kim yapti
Yakup Avşar yapmıştı ameliyatı.
Eozkan07 haklısın tek sıkıntım doğal olmaması, fazlaca bir sorunum yok aslında. Hani sadece burun olarak baksak gayet düzgün, sadece yüzüme gitmedi. Ve yakup avşarın ameliyat ücretini de düşünürsek değmedi diyebilirim. Ancak dediğiniz gibi revizyon da büyük risk daha kötü bir hayal kırıklığı yaşamak var sonunda.

Benim simdiki aklim olsaydi ilk ameliyatimda bana kalemle cizilmis gibi bir burun yapin derdim.. bence yüzünüzde de absürd durmuyor evet ilk bakista göze carpiyor ama hatasiz bir burun gibi görünüyor. Bir daha kendinize eziyet etmeyin derim 3 ameliyat gecirmis biri olarak..

benimde revizyon olmam lazim ama doktor bulamiyorum.onerilerinizi ve kime ameliyat oldugunuzu yazar misiniz?en azindan o doktorlqra gitmeyeyim.emre ilhan dusunuyorum ama o da 2017 ye gorusmek icin randevu veeiyor

Fotoğrafları tam yükleyemedim tekrar gönderiyorum.
Ya benim de bir akrabam oldu o da çok doğal oldu diye şikayetçi. Hiç estetik olduğu belli değil param gitti boşa diyor. Galiba herkesin derdi başka peki yakup bey e oldunuz nefes sorununuz oldu mu sonrasinda ve de deriniz kalin miydi

Merhaba revizyon için doktor bulabildiniz mi benim de aynı doktor aynı şekilde yaptı burnumu düzeltecek doktor arıyorum bakışlarım bile değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…