Revizyon burun ameliyatı sonrası göze kan oturması

Birbakipcikicam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
6
3
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Ameliyat sonrası anlamadığım bir şekilde gözüme kan oturdu. İlk birkaç gün yoktu 4.gün itibari ile sağ gözümün yarısını kapladı. Şuan 10.gündeyim başlarda gözümün tepesinde idi, şuan gözümün ortasına indi. Gerçi ben göz kapaklarım çok şişti diye arnica kremi çok sürmüştüm sol gözümde sanırım alerji olmuş bu yüzden, batma oldu göz doktoru damla verdi geçti. Ama bu göze kan oturması göz doktoruna gittikten sonra gördüğüm bir süreç.O gün yoktu. Bu gibi bir durum yaşayanlar var mı aramızda? Nasıl bir yol izlediniz? Kendiliğinden geçeceğini umuyorum, geçiyor ise de ortalama ne kadar bir süre oluyor? Zaten revizyon ameliyatı olduğum için morluk ve şişliğim ilk ameliyata göre çok fazla oldu. Yeterince canım sıkkınken bide böyle gözler kan çanağı gezmek iyice modumu düşürdü

Geçmiş olsun, ben de revizyon oldum, benim sadece sol gözümde oldu bu durum.doktor da sol tarafla fazla uğraştım demişti zaten. kaç günde geçtğini hatırlamıyorum ama fotoğraflara bakınca 20 günde falan berraklaşmış gibi gözüm, yine fotoğraflarda bende de ilk günlerde yok. Zaten geçmeyen ödem, morluk, kan oturması gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Çökme, yamulma falan olmasın da onlar geçer.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Revizyon süreci bambaşka imiş. Bu süreci bir kez yaşadık, sakin kalırım diyordum ama yeni şeyler gözlemleyince baya alt üst oldum. Plaster alındığı gün burnum çok şişmişti, doktorda bu kadar ödem beklemiyor idim dedi iğne verdi. Dün iğneyi oldum bugün sanırım yüzüm daha sakin. Ödem çok olduğu için günlerdir şaşı bakıyor gibiyim bide kanlı kanlı işe başlamayı planlıyor idim bu gözlerle bir 10 gün daha uzatayım dedim şimdi raporu.

Rica ederim. Revizyon daha zor, ödemi , beklentisi… her açıdan daha zor ilk ameliyattan. İnşallah herkes ilk ameliyatta istediğine ulaşır.
Bence sonraki aşamalar daha sıkıntı “orasında o mu var, burasında bu mu var, çöktü mü, yamuldu mu, istediğim gibi oldu mu” kısmı. Bunlar geçiyor ama onlar en az 1 yıl sürüyor.

Ahahah tam durumumuzu özetlemişsin gerçekten

Merhaba burnunuz nasıl oldu? Fotoğraf paylaşabilir misiniz tekrar. Ben de Tural beyi düşünüyorum. Fakat çok pahalı. Hem çok ücret ödeyip hem de kötü olursa diye çekiniyorum.
Umarım cevap verirsiniz

Merhaba burnunuz nasıl oldu? Fotoğraf paylaşabilir misiniz tekrar. Ben de Tural beyi düşünüyorum. Fakat çok pahalı. Hem çok ücret ödeyip hem de kötü olursa diye çekiniyorum.
Umarım cevap verirsiniz
tural beyin suanki revizyon fiyatını biliyor musunuz? ben de onu düşünüyorum…

WhatsApp dan asistanı 200binden başlıyor demişti.15 gün önce filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…