• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun ameliyatı olanlar buraya

Nehirko

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
70
12
18
38
Arkadaşlar revizyon burun ameliyatı olup memnun kalan veya memnun kalmayan varmı? Bende olmayı düşünüyorum Bilgi verirseniz sevinirim....

Kimse yorum yapmıyo, ben de doktor araştırması içerisindeyim. Çok fazla doktor ismi dolaşıyo, şu an için hakan gence de karar kıldım. Ön görüşmeye gidicem önümüzdeki hafta inşallah bakalım.

Kimse yorum yapmıyo, ben de doktor araştırması içerisindeyim. Çok fazla doktor ismi dolaşıyo, şu an için hakan gence de karar kıldım. Ön görüşmeye gidicem önümüzdeki hafta inşallah bakalım.
Bende araştırıyorum açıkçası içime siniyoe takip ettiğim kadarı ile başarılı ve revizyon ameliyatı fazla var yaptığı görüşmeden sonra haber verirsen sevinirim

Elbette haber veriririm. Bi de Muhammet Dilber var onun hakkında da pek olumsuz bişiy görmedim. Revizyon ameliyatları 16.000 miş. İnstegramdan bak istersen güzel yaptığı burunlar. Ama işte uzun vadede noluyo o önemli. Ha bi de kaburga ve kıkırdakla burun takviyesi istemeyenler için kadavradan parça alıyomuş Muhammet bey. Onunla da görüşülebilinir.

BEn dediğin doktoru araştırdım ve olumsuz yorumlar aldım benim aklıma yatan açıkçası net diyebileceğim Teoman doğan Alp taş halan gencer revizyon ameliyatı iyi yapan ve 7. 9. Aylarını paylaşan araştırmanı tavsiye ederim fiyatlar yüksek ama olumlu geldi bana

Hataydayım ben, burun kanatlarım çöktü , sıkılmış gibi duruyo burun ucum. Burun çatımda da çöküklükler var tabi. Teoman Doğan iyi bi doktor ama risk almıyo hiç. Kendisiyle konuştum bana burnumun farklı bi teknikle yapıldığını bu yüzden kendisinin yapamayacağını söyledi. Yani sorunumu çözemeyeceğini itiraf etti. Kolay çözümleyebileceği burunları alıyo, hasta seçiyo işin özü.Risksiz olanları özellikle. Muhammet dilberin çok fazla hastası var ameliyat için hazirana gün veriyolar. Ön görüşme için şubat ayına. Hakan gencer hakkında olumsuz bişiy duymadım ama tedirginim tabiki yine de.

Bu arada Alp Taşı ilk kez duydum. Süleyman taş degil değil mi.
Pardon evet Süleyman taş barış Çakır var açıkçası benimde sıkıntılarım çok revizyon riskli ameliyat daha kötü sonuçlar olabiliyor bu sebepten riskli olanları kabul etmiyorlar bende volkan Kahya ile görüşmüştüm oda kabul etmedi benimde çökme ve nazal valv daralması ve ameliyat sonrası sinüzit oluştu inanın kıvranıyorum ağrıdan ve güvenemiyorum artık çaresiz gibi hissediyorsunuz artık her nekadar evet bu doktor iyi deseniz bile ya olmazsa korkusu yaşıyorsunuz benim 9.ay

Haklısınız. Aynı korkular bende de var. Peki siz önceki ameliyatınızı hangi doktora olmuştunuz.Barış Çakır iyi ama geçen hafta aradığımda revizyon için 32. 000 tl fiyat söyledi. Bi de ameliyat tarihini önümüzdeki yaza veriyo.Hakan Genceyle görüşeyim bi. İnşallah olumlu geçerse görüşme ameliyatı ona olabilirim ben. Tabi bu arada araştırmaya da devam ediyorum. Dr. Mirza Fırat da iyi bu arada onun muayenehanesi gittim geçenlerde, revizyonları iyi görünüyodu. fiyatları da iyi.Ama o da kaburga kemiğime göz dikti :)

Haklısınız. Aynı korkular bende de var. Peki siz önceki ameliyatınızı hangi doktora olmuştunuz.Barış Çakır iyi ama geçen hafta aradığımda revizyon için 32. 000 tl fiyat söyledi. Bi de ameliyat tarihini önümüzdeki yaza veriyo.Hakan Genceyle görüşeyim bi. İnşallah olumlu geçerse görüşme ameliyatı ona olabilirim ben. Tabi bu arada araştırmaya da devam ediyorum. Dr. Mirza Fırat da iyi bu arada onun muayenehanesi gittim geçenlerde, revizyonları iyi görünüyodu. fiyatları da iyi.Ama o da kaburga kemiğime göz dikti :)
Mirza fırat bende görüştüm revizyonları gerçekten iyi güven veriyor ve çok fazla revizyon ameliyatı yapan bir doktor benimde kaburgaya göz dikti fakat en sağlam o bölge oluyormuş ondan dolayı barış Çakır çok yüksek istiyor farklı teknik uygular açıkçası o kadar vermek dokunuyor Amerikan hastanesinde yapıyor kendisi fakat dediğim gibi en iyi doktor olsun kim olursa olsun ya benim olmazsa korkusu yaşıyorum Hakan gence ikna edici bu arada Mirzaoğlu Fırat 12.000 tl dedi bana revizyon için giden çok fazla hasta var

Anladığım kadarıyla revizyon olayı ilk ameliyattan bile pahalı bir işlem. 32 bin tl nedir arkadaş ya arabamı alıyoruz :110:

Ben 3 ay önce ameliyat oldum şu an memnunum inşallah sıkıntı yaşamam ilerde;

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla revizyon olayı ilk ameliyattan bile pahalı bir işlem. 32 bin tl nedir arkadaş ya arabamı alıyoruz :110:

Ben 3 ay önce ameliyat oldum şu an memnunum inşallah sıkıntı yaşamam ilerde;
Geçmiş olsun, siz kime ameliyat olmuştunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı ayınız ne gibi şikayetleriniz vardı ?
3. ayım. burun kıkırdağımda kırıklık vardı çocukluktan kalma, haliyle burnumun sağ ve soldan görüntüsü kozmetik açıdan orantısızdı ve bu durum yozumun bile orantısını bozuyordu. Sizin ne ağrınız var anlayamadım tam olarak.
Ameliyat sürecimde benim oldukça iyi geçti ağrım olmadı morluklarımda yoktu. nefes sorunumda düzeldi artık sag ve soldanda eşit gözüküyor yozumun şekli bile artık düzelmeye başladı.

(yukarıda paylaştığım videoda sorunlarımı anlattım aslında ayrıntılı şekilde bakabılırsınız)

Şans mı artık bilmedimki, benim ameliyat olduğum doktorun bazı hastalarında benimki gibi problem çıkmadı. Bundan sonrası için olumu olur inşallah herşey bakalım.

ben de barış çakırı aradım mayısa görüşme randevusu veriyo aslında iyi bişey demekki işini titiz yapıyo ve uzuyo.ama 32.000 de çok fiyat ya en iyisi hiç olmamaktı.ne yapmışız biz ?

Back