arkadaşlar,benim burun ikinci ameliyat olacak, birinci ameliyatımda burundan fazlasıyla kemik alınmış olduğu için kaburgamdan kıkırdak alınıp düzeltilecek burnum...o nedenle çok endişeliyim kaburgama bi zarar gelirmi diye ..burnu düzeltecez derken kaburgamdanda olmak istemiyorumm
kaburgasından kıkırdak alınan arkadaşlar bi şekil bozukluğu,ağrı ve buna benzer bi şikayetle karşılaştınızmı...inanın çok korkuyorum bu ameliyattan
Evet malesef şeklinden memnun değilim burnumda eğrilik vardı önden sola doğru görünüyordu ama düzeltemedi, üstelik burun ucum daha düşük oldu..
Bende mayıs sonunda 2. ameliyatımı geçirdim ve kaburgamdan kıkırdak alındı. ilk bir hafta sırtım çok ağrıdı özellikle ilk 3 gün.. Daha sonrasında problem yaşamadım.. Tabii şekil olarak memnun değilim.. Umarım siz neticeden memnun kalırsınız.
arkadaşlar,benim burun ikinci ameliyat olacak, birinci ameliyatımda burundan fazlasıyla kemik alınmış olduğu için kaburgamdan kıkırdak alınıp düzeltilecek burnum...o nedenle çok endişeliyim kaburgama bi zarar gelirmi diye ..burnu düzeltecez derken kaburgamdanda olmak istemiyorumm
kaburgasından kıkırdak alınan arkadaşlar bi şekil bozukluğu,ağrı ve buna benzer bi şikayetle karşılaştınızmı...inanın çok korkuyorum bu ameliyattan
Sizce revizyonda başarılı doktor kim burnum kısa olmuş doktor sağolsun. 40 gündür deli gibi yaşıyorum
MerhabaBende mayıs sonunda 2. ameliyatımı geçirdim ve kaburgamdan kıkırdak alındı. ilk bir hafta sırtım çok ağrıdı özellikle ilk 3 gün.. Daha sonrasında problem yaşamadım.. Tabii şekil olarak memnun değilim.. Umarım siz neticeden memnun kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?