• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun ameliyatı için kaburgadan kıkırdak alınanlar yazabilirmiii lütfen!

isla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
41
1
36
İstanbul
arkadaşlar,benim burun ikinci ameliyat olacak, birinci ameliyatımda burundan fazlasıyla kemik alınmış olduğu için kaburgamdan kıkırdak alınıp düzeltilecek burnum...o nedenle çok endişeliyim kaburgama bi zarar gelirmi diye ..burnu düzeltecez derken kaburgamdanda olmak istemiyorumm:(
kaburgasından kıkırdak alınan arkadaşlar bi şekil bozukluğu,ağrı ve buna benzer bi şikayetle karşılaştınızmı...inanın çok korkuyorum bu ameliyattan

arkadaşlar,benim burun ikinci ameliyat olacak, birinci ameliyatımda burundan fazlasıyla kemik alınmış olduğu için kaburgamdan kıkırdak alınıp düzeltilecek burnum...o nedenle çok endişeliyim kaburgama bi zarar gelirmi diye ..burnu düzeltecez derken kaburgamdanda olmak istemiyorumm:(
kaburgasından kıkırdak alınan arkadaşlar bi şekil bozukluğu,ağrı ve buna benzer bi şikayetle karşılaştınızmı...inanın çok korkuyorum bu ameliyattan

ben 2.ameliyat için çapaya gittim aynı şeyleri söyledi korkumdan başka doktorlarla da görüştüm ünlü plast.cerr.fatih dağdelen bile gerek görmedi şimdi haseki den bi doktor gelip özel de yapıcak salıya görüşmem var ameliyat için fikir vericek :teselli:

geçmiş olsun cnm senin şimdi sonuç olarak kaburgadan alınması gerektiinemi karar verildi yoksa gerek yokmuymuş

tşk.canım yalnızca çapa kaburga istedi 9 doktorla görüştüm gerek görmedi.üniversiteler devletten fazla para alabilmek için ameliyatı zor olduğunu gösteriyomuşohaoldumsmilesenden kaburga isteyen doktor kim.başka doktorlarla görüşüp fikir aldınmı?

cnm ben iki dktorla görüştüm muayenehanelerinde ikiside kaburgadan kıkırdak gerekli dediler ama fiyat konusuna gelince kaburgadan alsada almasada aynı fiyata yapacaklardı zaten ameliyatı zorluk derecesine göre diilde, ikinci ameliyat olmasından dolayı ilk ameliiyata göre daha fazla oluyor tabi ücret

Bende mayıs sonunda 2. ameliyatımı geçirdim ve kaburgamdan kıkırdak alındı. ilk bir hafta sırtım çok ağrıdı özellikle ilk 3 gün.. Daha sonrasında problem yaşamadım.. Tabii şekil olarak memnun değilim.. Umarım siz neticeden memnun kalırsınız.

çok geçmiş olsun cnm neden memnun deilsin burnun şekli düzelmedimi :(
bende çok yakında ikinci ameliyatımı oluyorum ama çok korkuyorum bu ameliyattan

Evet malesef şeklinden memnun değilim burnumda eğrilik vardı önden sola doğru görünüyordu ama düzeltemedi, üstelik burun ucum daha düşük oldu..

Evet malesef şeklinden memnun değilim burnumda eğrilik vardı önden sola doğru görünüyordu ama düzeltemedi, üstelik burun ucum daha düşük oldu..

slm sakıncası yoksa doktorunu öğrenebilir miyim? ben de olcam, çok mutsuzum. Ve korkuyorum ikinci birincisinden kötü olur diye. Bi de kaburga kemiğe oturuyo mu nasıl oluyo o kısmı anlamadım sonra burnumun ucunda kaburga belli olmasın.. korkuyorum teşekkürüler

Bende mayıs sonunda 2. ameliyatımı geçirdim ve kaburgamdan kıkırdak alındı. ilk bir hafta sırtım çok ağrıdı özellikle ilk 3 gün.. Daha sonrasında problem yaşamadım.. Tabii şekil olarak memnun değilim.. Umarım siz neticeden memnun kalırsınız.

slm çok geçmiş olsun. birincisinden daha mı kötü oldu şekli, çok tedirginim ya ben de ikinciyi olcam ama bi türlü karar veremiyorum ya daha kötü olursa ne yaparım diye 3 yıldır psikolojim zaten bozuk bi de bunun için üzülmek istemiyorum. Ben biraz daha doğal yaptırmak istiyorum şu an estetik olduğu belli. kime yaptırdınız bi de görsem revizyon olanları bana yardımcı olur msunuz teşekkürlerrr

naptın yaptırdın mı bende olucam da

Sizce revizyonda başarılı doktor kim burnum kısa olmuş doktor sağolsun. 40 gündür deli gibi yaşıyorum

Canım gecmis olsun. Bence revizyon ameliyatı olacaksan Dr.abdulkadir goksel le görüşmeden olma derim. Bu forumda birçok revizyon ameliyatı yaptıgı hastasının sonuclarını gördüm. Gercekten super sonuçlandı. Ben de burun ameliyatımı kendisine oldum ve cok mutluyum. Kliniğe kontrole gittiğimde sürekli revizyon icin gelen hastalar görüyorum. Revizyon ameliyatında doktora karar vermek ilk ameliyata gore daha zordur eminim. Mutlaka bir görüş derim. Tekrar gecmis olsun canım. Hersey iyi olur umarım.

Merhaba
Hangi doktora ameliyat oldunuz

Back