• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon Burun Ameliyatı Doktor Önerisi

ozlerat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
5
0
1
28
Merhabalar
Uzun süredir doktor arayışındayim ama yorumların hangisinin reklam hangisinin gerçek olduğunu anlamak çok zor
4 yıl önce burun ameliyatı oldum ama burnumun sadece kavisi gitti hala büyük ve ameliyattan sonra nefes sorunu oluştu bu yüzden tekrar ameliyat olmak istiyorum.
İstanbul'da ameliyat olmak istiyorum
Baki Yılmaz ve Ahmet Islam nasıl acaba?
Bütçem en fazla 25bin tl
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:))

Bende arayıştayım 6 yıl olmuş olalı benimde istanbulda düzgün bir plastik cerraha olmak istiyorum paraya kıyarsam mehmet yazar var şuan aklımda iki tanıdığım ona oldu gayet güzel burunları ama fiyat çok fazla.

Bende arayıştayım 6 yıl olmuş olalı benimde istanbulda düzgün bir plastik cerraha olmak istiyorum paraya kıyarsam mehmet yazar var şuan aklımda iki tanıdığım ona oldu gayet güzel burunları ama fiyat çok fazla.
Fiyati be kadar acaba?

Merhabalar
Uzun süredir doktor arayışındayim ama yorumların hangisinin reklam hangisinin gerçek olduğunu anlamak çok zor
4 yıl önce burun ameliyatı oldum ama burnumun sadece kavisi gitti hala büyük ve ameliyattan sonra nefes sorunu oluştu bu yüzden tekrar ameliyat olmak istiyorum.
İstanbul'da ameliyat olmak istiyorum
Baki Yılmaz ve Ahmet Islam nasıl acaba?
Bütçem en fazla 25bin tl
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim:))
Ahmet Islam görüşülmeye değer bir doktor fakat revizyonu 25 binden fazla

Ahmet Islam görüşülmeye değer bir doktor fakat revizyonu 25 binden fazla
Cok teşekkür ederim
Baki Yılmaz ile görüştüğümde normalde revizyon için 25 bin tl alıyormuş ama benim burnum zor olmadığı için 20 bin tl demişti. Ahmet Bey le de bi görüşmem lazım o zaman

Back