REVİZYON BURUN AMELİYATI 3. AMELİYAT İÇİN DOKTOR TAVSİYESİ LÜTFEN

dildar_1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
46
15
35
Merhaba, ben 2 kere burun ameliyatı oldum. 3. Mecbur olmam gerekiyor, bunun için kaburgadan kıkırdak alınması gerekiyormuş, bu konuda tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor var mı?
İlk ameliyatım burnum kırılıp yanlış kaynağını için oldum. Doktor basit hemen hallederiz diyip bütün kemikleri almış.
2. Ameliyatım da düzelticem dedi kulak arkası kıkırdak aldı.
Göz kenarından kemik dışarı çıktı, o kadara hakkımı helal etmiyorum. Hala nefes alamıyorum bu da artısı

3. Ameliyatı mecbur olmalısın dediler 4 sene bekledim erteledim fakat hiç kemik olmadığı için ağrı oluyor nefes zor alıyorum.
lütfen kaburgadan kıkırdak alma işinde uzman bir doktor tavsiyeniz varsa söyler misiniz?

Nor: diğer doktora şikayette bulundum fakat ameliyat sırasında komplikasyon gelişti diyip sıyrıldı işten, birde bana 3 ameliyatını yapayım hemen alırım kaburgadan dedi düşünün böyle pişkin

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Benim fazla bilgim yok ama bir arkadaşım devlet hastanesinde Gamze Didem Kilci diye bir doktora yaptırdı burnunu ve çok memnun kaldı. Bir araştırın dilerseniz.

Acaba onun kaburga dan mı aldılar, bilginiz var mıdır?
Detaylı bilmiyorum ama o ilk defa yaptırmıştı. Devlet hastanesinde çok iyi doktora denk geldim diye söylediğini hatırlıyorum sadece. Kayınvalidemin de burnu sürekli kanıyor herhangi bir ameliyat vs. geçirmedi ama damar yaktırmasına rağmen kanama devam ediyor. Ben de onun için geçen gün arkadaşıma tekrar sordum doktorun adını randevu almak için.
İnşallah size de bulacağınız doktor şifa olur.

İnşallah sağolun, Allah razı olsun. ⚘⚘

merhabalar neredesiniz bilmiyorum ama bende 15 martta tural hocaya oldum benim de 6. amaliyatımdı hem kulaktan hem kaburgadan kıkırdak alındı 8,5 saat süren bir amaliyattı ıstagramında var videosu o benim gayet başarılı geçti çok şükrediyorum iyiyim şu anda asla morluk olmadı biraz yüzümde ödem oldu . ben okadar amaliyat olmuş birisi olarak öyle morluklarım oluyorduki kamyon çarpmış gibi inanın hayret ettim tabi benim burnum tabiri caizse yeniden yapılandı hala çok ödemli ona rağmen çok güzel ben beğeniyorum ve de nefes almak çok güzelmiş pskolojim düzeldi. bir araştırın isterseniz.

Tural hoca dediğiniz soyadı nedir acaba bir baksam ona da bir tanıdığımız Erdal sakallı dedi. Sizin dediğinize de hemen bakmak istiyorum, siz öyle güzel yazınca heveslendim. Bende rahat nefes alabilirim belki

Tural hoca dediğiniz soyadı nedir acaba bir baksam ona da bir tanıdığımız Erdal sakallı dedi. Sizin dediğinize de hemen bakmak istiyorum, siz öyle güzel yazınca heveslendim. Bende rahat nefes alabilirim belki
Gördüm sizin ameliyatı instagramdan , acaba ücreti ne kadar tuttu, çook uçuk fiyatlar var

Merhaba Tural hocayı sizin yorumunuzla keşfettim gerçekten revizyon sonuçları çok iyi görünüyor. Ben Antalya da yaşıyorum dr arayışındayım burada yok , tavsiyeleri okuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tabi bunun yanında makul fiyat olması önemli siz ne kadar ödediniz mahsuru yoksa yazabilir misiniz? Bilgilendirme için teşekkür ederim :)

Felaket uçuk fiyatlar var bende İstanbuldayım, acaba tural ne ücret alıyor

Merhabalar, ben 2018 yılında burun ameliyatı olmuştum hiç bir problem yaşamadım doktorumdan çok memnundum, Prof. Dr. Fatih Peker bir araştırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…