• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon burun ameliyatı

yorgun3445

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
6
0
1
27
Merhabalar 27 yaşındayım ve bu forma yeni kayıt oldum yaklaşık iki sene önce başarız burun estetiği ameliyatı geçirdim burnumda çökme asimetri ve nefes problemim var aşırı kavisli bi burun yapmış revizyon burun ameliyatı için doktor arayışındayım şehir farketmiyor yeterki alanında iyi bi doktor olsun bu platformda illaki tecrübeli birileri vardır ikincş burjn ameliyatı doktor seçimi iyi yapmamız lazım şansa bırakılmamalı bu yüzden lütfen bana bu konuda yardımcı olun kızlar

Merhabalar 27 yaşındayım ve bu forma yeni kayıt oldum yaklaşık iki sene önce başarız burun estetiği ameliyatı geçirdim burnumda çökme asimetri ve nefes problemim var aşırı kavisli bi burun yapmış revizyon burun ameliyatı için doktor arayışındayım şehir farketmiyor yeterki alanında iyi bi doktor olsun bu platformda illaki tecrübeli birileri vardır ikincş burjn ameliyatı doktor seçimi iyi yapmamız lazım şansa bırakılmamalı bu yüzden lütfen bana bu konuda yardımcı olun kızlar
Önceki açılan konu başlıklarına bak üzerine konuşulan çok doktor oldu. Aynı kisilerin geljp yorum yapma ihtimali düşük. hatta forumu kullanmıyor olma ihtimalleri bile var. Daha fazla fikir edinirsiniz. Arama kısmından doktor isimlerini aratın.

Merhabalar 27 yaşındayım ve bu forma yeni kayıt oldum yaklaşık iki sene önce başarız burun estetiği ameliyatı geçirdim burnumda çökme asimetri ve nefes problemim var aşırı kavisli bi burun yapmış revizyon burun ameliyatı için doktor arayışındayım şehir farketmiyor yeterki alanında iyi bi doktor olsun bu platformda illaki tecrübeli birileri vardır ikincş burjn ameliyatı doktor seçimi iyi yapmamız lazım şansa bırakılmamalı bu yüzden lütfen bana bu konuda ya

Merhabalar Op.dr Uğur şahin var bende görüşmeye gideceğim bakarsınız. Çok geçmiş olsun🌸 hangi Dr. Olmuştunuz 🙏🏻

Merhabalar ben 3ncü kez ameliyat olmak zorunda kaldım, ilk ameliyatımdan sonra burnum güzeldi fakat nefes alamıyordum üstüne iki kez daha oldum. Şimdi de şeklini hiç beğenmiyorum ama bir daha olursam daha çok bozulacağını söyledi doktor şaşırdım kaldım

Merhabalar ben 3ncü kez ameliyat olmak zorunda kaldım, ilk ameliyatımdan sonra burnum güzeldi fakat nefes alamıyordum üstüne iki kez daha oldum. Şimdi de şeklini hiç beğenmiyorum ama bir daha olursam daha çok bozulacağını söyledi doktor şaşırdım kaldım
2.kez oldum burnum önden tombil oldu .Bilmiyorum genel olarak kendimi sevemihor gibiyim ama aynalarda daha iyi telefonda kocaman

Çol geçmiş olsun doktorunuz kimdi özelden konuşalımmı

Back
X